Uusi Kuu kaloissa

Jos maanantaiaamu voi tuntua takkuiselta ja hitaalta, niin tämä on yksi sellaisia aamuja. Vaikka aurinko kuinka paistaisi pilvettömältä, räikeän vaaleansiniseltä taivaalta, ei valo tunnu pääsevän päähäni saakka. Tänään on Kuun suhteen kuukauden pimein päivä, pysähtymisen ja sisäänpäin katsomisen hetki.

Uusi Kuu syntyy illalla kalojen merkissä. Kalatkuu on herkkä, tunteellinen, empaattinen ja vastaanottavainen. Kuu kaloissa on heijastuksen mestari, sillä se imee vaikutteita ympäristöstään. Eikä se arvota näitä vaikutteita, vaan päästää sisälle niin positiivisen kuin negatiivisen, totuuden ja valheen samalla tavalla. Tämän vuoksi Kuu on kaloissa haavoittuvainen.

Kuu kaloissa ruokkii mielikuvitusta ihmeisiin ja taikuuteen saakka, rajattomasti. Ihmeellisiä asioita voi tapahtua, eikä uskomista niihin kyseenalaisteta. Henkisyys ja romanttisuus ovat Kuu-kalojen teemoja, mutta myös todellisuudenpako, uhrautuminen, toisten pelastaminen ja syyllisyys. Ihanuudessaan tämä aika voi olla sukeltamista toisten ongelmiin ja omien karttamista. Kalathan ovat mestareita liukumaan karkuun hankalia tilanteita.

Meillä Kuu syntyy kodin alueella, mikä on muutenkin äärimmäisen sisäänpäin kääntynyttä aluetta kartalla. Uuden Kuun hetken kartalla nousee skorpioni, mikä korostaa sisäistä voimaa. Kalat voi vetää menneisyyden asioihin pyörteen lailla. Nyt on mahdollisuus ymmärtää asioita menneestä, juurista, perimästä ja suvusta, ja vaikka entisistä elämistä. Kalatkuu on intuitiivinen, mutta tarkkailkaa tietoisesti millaisiin tilanteisiin ajaudutte. Vaikka tällä hetkellä aika tuntuu pysähtyneeltä, on kartalla kiivauden elementit olemassa.

Avainsanat: , , ,

3 vastausta to “Uusi Kuu kaloissa”

 1. helena viviaan katajisto Says:

  hei.
  hyvä kirjoitus Kuu kaloissa. itselläni on tämä Kuu kaloissa 12h. ja jopa Kuun vaiheeni on Neptunusta. tunnistin itseäni, olin nuorempana juuri tuollainen että imin energioita ympäristöstäni itseeni ja olin usein hämilläni etc…
  Mutta olen oppinut herkkää Kuun energiaa työstämään, enkä ole ollenkaan niin hämmentyneenä enää ! mutta energiat tunnen mutten sekoita itseäni niihin enää. energia tuntemukseni on auttanut minua jo vuosia . työstän itsestäni pois vieraat energiat ja toimin ”hyvässä hengessä” omatunnon ääni on herkkä ja ”kuljettaa” minua tasapainoon ! olen opetellut tasapainon energioita jotka ovat tie terveyteen ja hyvinvointiin eli olen saanut herkkyydestäni voimavaran ja vahvuuden elämääni..sisäinen näkemykseni onkin vahvin valttini tiedostaa mikä on mun juttuni ja mikä taas ei.

  kiittäen blogistasi , Helena

  • Astrologian Taika Says:

   Hei
   Kiitos kovasti mukavasta palautteestasi. Itsellänikin on syntymäkartalla Kuu kaloissa – ja sinä olet saanut aikamoisen annoksen Kuu-kalaa. Mahtavaa että olet saanut sen järkeiltyä ja kiitos että jaoit kokemuksesi kaikkien kanssa. Siitä on varmasti paljon apua toisillekin!

   ~Tarja

 2. Ulla Says:

  Hei ja kiitos!

  Ollut todellinen itkupäivä ja 25.12.2009 edesmenneen rakkaan äitini ( jolla oli kala-stelliumi mun 10 huoneessa) ja kuu neitsyessä konj. mun aurinko 4 huoneessa,,
  muistelua,,kuvien katselua yms,,

  surua ja melankoliaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: