Aprillipäivän hupijuttu

Tai ei tämä postaus mikään vitsi ole, ainoastaan kevyemmän sorttista astrologiaa. Punnitsin kahden päivänpolttavan kuuman nimen välillä, kumman ottaisin karttoineen käsittelyyn. Olisiko se Sofi Oksanen, joka taas kerran sai Puhdistuksesta hyvät palkkiorahat, vai kaapista uloskävellyt Ricky Martin, vaikkei kenellekään ollut yllätys hänen homoseksuaalisuutensa. Kun näin Martinin astrokartan, oli valinta selvä.

Ricky Martinin julkinen ilmoittautuminen homoksi on hatunnoston arvoinen teko. Toivottavasti ison maailman megastaran esimerkki antaa voimaa ja rohkeutta pienimmissäkin ympyröissä oman seksuaalisen suuntauksensa kanssa hermoileville. Livin’ La Vida Loca –mies avautui tiedotteessaan olevansa onnekas ja ylpeä, ja syy kertomiseen löytyy hänen pienistä pojistaan, jotka syntyivät kohdunvuokrauksen kautta.

Kartta kertoo tilanteen ihailtavan tarkasti. Martin on ollut jo jonkin aikaa melkoisessa Pluto-myllytyksessä, mikä on omiaan nostamaan esille vaiettuja asioita. Pluto liittyy transformaatioihin, ja oman minän uudistumisen jälkeen on Martininkin elämä rikkaampaa ja intensiivisempää. Helppoja Pluton tuomat muutokset eivät ole, sen tietävät kaikki jotka ovat näistä osansa saaneet.

Martinia näyttää myös kiusanneen talvella jumissa ollut Mars, mikä oli seisahtunut vastapäätä hänen Venustaan. Pysähtynyt Mars liittyy menneeseen toimintaan, ja tätä Martin on varmaan kelannut viime kuukaudet. Nyt kun Mars on lähtenyt eteenpäin, on tilanteen vapautumisen aika.

Martinin syntymäkartalla on Kuun ja Marsin yhtymä kalojen merkin lopussa, ja näitä merkkirajan yli vastapäätä Pluto vaa’assa. Nämä planeetat ovat joutuneet Saturnuksen ja Uranuksen väliseen ristituleen. Uranus tekee yllätyksiä, ja nyt sellainen tuli Kuun (tunne-elämä) ja Marsin (miten toteutamme seksuaalisuutta) kautta esille shokki-uutisena.

Sisällä Martinin syntymäkartta, ulkoreunalla transiitit

Voiko homoseksuaalisuus näkyä astrologiselta kartalta? Seksuaalisuutta osoittavat Mars, viides ja kahdeksas huone. Viidennessä huoneessa on Uranus, mikä on vahva tekijä muokkaamaan Martinin seksuaalisuuskäsitystä erilaiseksi. Uranus ei ole pää-aspektein yhteydessä kartan muihin planeettoihin, eli se on aspektiton planeetta. Tällainen planeetta pääsee toteutumaan puhtaasti ja voimakkaasti. Kahdeksannesta huoneesta Venuksen vesimiehen merkki on aika androgyyni ja pelaa hyvin Uranuksen maailmaan päin. Uranus ja Venus ovat toistensa hallitsemissa merkeissä, ja tätä kutsutaan vastavierailuksi. Uranuksen erilaisuuden teema nousee etusijalle. Uranus on myös lasten huoneessa, ja kertoo että lapset tulevat Martinin elämään erikoisella tavalla. Hempeässä kaloissa Mars taas ei ole perinteisen miehinen vaan tunneherkkä, romanttinen ja vastaanottavainen. Martin ei tunne tarvetta machopullisteluun, vaan seksuaalisuus on hänelle tunnetason juttu.

Ei tämä arvio silti sitä tarkoita, että jokainen mies jolla on Uranus näissä huoneissa tai kontaktissa Marsiin, olisi homoseksuaali. Yksilö päättää omien valintojensa myötä elämänsä suunnasta.

Avainsanat: , , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: