So long Baby Goodbye

Nuoren naisen nimeltä Venus nähtiin luikahtavan varhain sunnuntai-aamuna (08:06) entisen rakastettunsa asunnolta, taakseen katsomatta ja pitkiä hyvästejä jättämättä. Hän suuntasi kohti uusia seikkailuja, uusia raikkaita kokemuksia, naurua ja iloa. Hän vapautui perinteistä ja omistavuudesta – Venus tahtoi tavata uusia ihmisiä, olla ajan hermolla, keskustella, vaikka vähän flirttaillakin.

Venuksen siirtymisessä omasta merkistään härästä kaksosiin on jotenkin salakähmäinen tunnelma, sillä se tapahtuu viimeisessä huoneessa, piilossa ja suljettujen ovien takana. Merkin ja tunnelman vaihto voi olla rakentava riuhtaisu uuteen; Venus on kolmiossa Saturnukseen, neliössä Neptunukseen ja sekstiilissä Uranukseen. Mutta koskapa eron hetki olisi helppo?

Venus kaksosissa mielikuvia on nuorekkuus, iloisuus, veikeys, keimailu, hauskanpito ja muodikkuus. Se ei ole pelkkää pintaliitoa ja pinnallisuutta, vaan voi olla nokkelaa älyllisyyttä, oppineisuuden arvostamista, tyylikästä kielentajua. Venus kaksosissa ihmistyyppi on kuitenkin saippuapala, joka karkaa sitä varmemmin mitä lujemmin sitä koetat puristaa. Minulle tulee mieleen Marilyn Monroen kaltainen nainen, vaikka hänen kartallaan Venus itseasiassa onkin oinaassa, ja Aurinko kaksosissa.

Venus kaksosissa naiset ovat ihania ja hurmaavia (vaikka eiköhän heille ole muualtakin kartoilta tullut jotakin positiivista lisäksi) kuten Jennifer Lopez, Uma Thurman, Sandra Bullock ja Isabella Adjani. Heitä ovat kaunottaret Heidi Klum ja Naomi Campbell, pirtsakka Kylie Minogue ja vähän räväkämpi Courtney Love. Venus kaksosissa –naisen edestä voi luopua ihan kaikesta. Sellaisen naisen kuin Wallis Simpson.

Avainsanat: ,

Yksi vastaus to “So long Baby Goodbye”

  1. Soile Says:

    Juu, jatka vain; kyllä mä jaksan lukea kehuja 🙂

    nimim. Venus Kaksosissa 7 h:ssa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: