Venuksen suudelma ja halaa astrologia

Meillä on basisteja, jotka menevät nälkäisinä nukkumaan. Kitaristeja, joilla ei ole tarvittavia lääkkeitä. Psyykkisesti sairaita rumpaleita ilman hoitoa. Bändejä ilman kunnollisia treenikämppiä. Silti ostatte Baseballsin levyn auttamatta omia ensiksi!

Facebookissa pyörii tuo huvittava kotimaisuuden ja nationalismin ylistys, mutta asiaahan se on. Menisiköhän tämä sama ruikutus astropiireissä jotenkin seuraavasti: Meillä on matkakorvauksilla ja valmistelukuluilla sinnitteleviä luennoitsijoita. Astrologeja, jotka uhkaavat pudota köyhyysloukkuun. Kartantulkitsijoita ilman työsopimuksia. Ryhmänvetäjiä ilman edullisia kokoontumistiloja. Silti te ostatte Linda Goodmanin astrokirjoja auttamatta omia ensiksi!

Meillä täällä julkaistaan nimittäin hävyttömän vähän suomenkielistä astrologista kirjallisuutta. Siksi, että marginaaliryhmille tarkoitettu teos on aina kustantajalle riski. Sen kerran kun kirjoja julkaistaan, se kannattaisi ostaa omaksi. Tämä asia tuli mieleeni kun selasin miltei uunituoretta Maarit Laurennon kirjaa Venuksesta. Venuksen suudelma on teos, jonka mukana ei aloittelijakaan putoa astrologian kärryiltä. Siinä ei ole ainuttakaan astrologista karttaa, ei vaikeita termejä, ei hämmentävää mytologiaa eikä varsinkaan astrologisen maailman sisäpiirin astrojargon-kieltä.

Tutustukaa, nauttikaa ja oivaltakaa!

http://www.venuksensuudelma.fi/

Muistin virkistykseksi vielä: Saturnuksen ja Uranuksen opposition suhteen ollaan miltei huippukohdassa. Kenen kartalle tämä vielä nappaa? 28 asteessa neitsyttä-kaloja.

Avainsanat:

7 vastausta to “Venuksen suudelma ja halaa astrologia”

 1. maija Says:

  Mun kartalla Aurinko 29 Kalat, Uranus 28 Rapu ja Neptunus 29 Vaakaa, en vaan osaa sanoa nyt, että kuinka tuo Ur/Sat oppositio tuntuu…

  • Astrologian Taika Says:

   Mielenkiintoiset ajat voi olla käsillä! Mutta sen ei tosiaankaan tarvitse olla negatiivista, vaikeata ja hankalaa, mitä on menossa. Kertoilehan Maija myöhemmin meille jos sait ahaa-elämyksen mitä tämä vastakkaisuus sinun elämääsi toi 🙂
   ~tarja

 2. Ajatus Says:

  Noh, minulla Jupiter aika tarkkaan 28 astetta Kaloja, lähes aspektoitumaton ja karttani MC:n sekä 9. huoneen hallitsija. Odotan näinä päivinä tärkeää tietoa opiskeluihin liittyen…saa nähdä mikä on lopputulos. Se ”huonompikaan” ratkaisu ko. asiassa ei ole tosin aivan huono, mutta tylsempi. Merkurius vielä peruuttaa, joten saapa nähdä vain tuleeko tieto 30.4. mennessä kuten luvattu.

  • Astrologian Taika Says:

   Hei!
   Toivottavasti saa kohta onnitella hyvien uutisten johdosta! Tosin ei Jupiter ole aina niin onnen-automaatti kuin toivotaan. Itsekin hain koulutuspaikkaa kun Jupiter oli nousulla ja jousimiehessä, ja jäin ilman – suu auki ihmettelemään että eihän tässä näin pitänyt käydä! Sen sijaan tilille tuli rahaa, Jupiter kun liittyy vaurauteenkin. Mutta sinun tapauksessa huoneetkin viittaavat kivasti sinne opiskeluun, vai karistatkohan kohta tämän maan pölyt jaloistasi 😉
   ~Tarja

 3. Ajatus Says:

  Kiitos kommenteista, tieto oli kuin olikin myönteinen ja sain sen lopulta tänään aamulla. 🙂 Tuo tr Saturnuksen oppositio itseäni tässä vähän arvelutti, samoin kuin peruuttava Merkurius, että näinköhän homma venyyyyyy ja hidastuuuuu, mutta onneksi oli tuo Uranus voimakkaampi tällä kertaa! 🙂 Palaan siis opiskelijaksi 12 vuoden jälkeen, mitä ajankohtainen Jupiterin paluuni hyvin symboloi.

  • Astrologian Taika Says:

   Onnea, onnea ja iloa puolestasi! Kiitämme Jupiteria, ja varmaan Uranustakin 😉
   Varmaan helpottaa kun tieto onnistumisesta tuli, vaikka ehkä viiveelläkin. Tulevaisuus näyttää taas mielenkiintoiselta!
   Itselleni Saturnus on tähän mennessä tarjonnut myös pysyvyyttä ja vakautta, joten ei se aina ole rajoitus ja esto. Saturnus on se varsinainen opettaja, Jupiter enemmän opiskelua ja omaa tiedonhakua.
   ~tarja

   • Ajatus Says:

    Kiitos kiitos! 🙂 Oli kyllä oikein onnenpotku Uranus-Jupiter-tyyliin. Ja totta: Saturnushan se varsinainen opettaja on. Eikä mitään sitä vastaan, näin nousu-Kauriina olen kyllä Saturnuksenkin kanssa opetellut elämään. Pysyvyys ja vakaus kuulostaa hyvältä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: