Sandran Salaisuus

En malttanut millään olla katsomatta uudelleen Sandra Bullockin karttaa. Kirjoittelin hänestä näyttelijättärenä pari kuukautta sitten, kun hän sai Oscarin ja Razzien rooleistaan (voit lukea postauksen täältä). Sandra Bullockin elämässä on tapahtunut mielettömän paljon muutaman kuukauden sisällä, ja isoja asioita. Tai ehkä kaikkien Hollywoodin tähtien elämä on juuri noin värikästä?

Vain muutama päivä palkintojen jaon jälkeen yksityiselämän kohu toi Bullockin uudelleen julkisuuteen, kun hänen aviomiehensä jäi kiinni pettämisestä. Eikä tämän näytelmän Jesse-roisto ollut pettänyt vain kerran, vaan useasti ja useiden eri naisten kanssa. Otsikoihin ei kuitenkaan tämän jälkeen tullut syyttelevää ja päällensä tuhkaa varistelevaa Bullockia. Mitä ihmettä?

Eilen paljastui Sandran suuri salaisuus. He olivat jo neljä vuotta sitten hakeneet adoptiota, ja tammikuussa saivat poikavauvan. Bullock halusi ehdottomasti vaieta vauvasta Oscar-juhlien aikaan, eikä aviorikoskohu ollut sekään hyvä ajankohta kertoa suuria uutisia. Bullock oli päätöksensä tehnyt, hakenut eroa ja päättänyt ottaa vastuun vanhemmuudesta yksin. Lapsi oli tärkeämpi kuin voitetut pystit tai mies.

Uutinen annettiin julkisuuteen täydenkuun päivänä, salaperäisen skorpionikuun aikaan. Muistamme varmaan, että perääntyvä Merkurius oli Auringon kanssa kimpassa. Tämä asetelma teki kutakuinkin hyvää neliötä Bullockin leijona-Aurinkoon, eli hänen oma tahtonsa nousi T-ristin ratkaisijaksi.

Marsin kululla leijonassa tänä talvena on voinut olla tekemistä Bullockin elämän harmillisten puolien kanssa. Perääntyvä Mars nostaa esiin menneisyyden mies-asioita. Tässä tapauksessa ei ollut kyse Bullockin omasta heilasta, vaan näistä aviomiehen seikkailuista.

Salaisuuksien pitäminen liittyy voimakkaimmin Bullockin progressiivisen Kuun kulkuun. Se siirtyi skorpioniin viime vuoden loppupuolella marraskuun lopussa, ehkä niihin aikoihin kun hän sai tietää lapsen adoptiosta? Bullockille on ollut selkeä valinta pitää asia salaisuutena. Salaisuudet ovat puhtainta skorpionienergiaa, mutta liittyy siihen uudestisyntyminenkin. Edistetty Kuu muuten kulkee Bullockin kartalla lasten huoneessa.

Nyt alkaneen perääntyvän Merkuriuksen aikaan sattui tyypillinen Rx-sekaannus hänen elämässään. Huonoimmasta roolista annettua Razzie-palkintopokaalia vaadittiin takaisin Bullockilta, eikä tätä hoidettu nätisti soittamalla ja kysymällä, vaan vaatimus välittyi median kautta. Räväkässä palkintojenjakotilaisuudessa Bullock oli lähtenyt paikalta niin vauhdikkaasti, että oli epähuomiossa ottanut mukaansa aidon ja arvokkaan pystin, jota käytetään vain tilaisuuksissa. Itselleen voittajan ovat saaneet muistoksi halpiskopion. Oletan että Bullock on toimittanut pokaalinsa takaisin.

Siihen aikaan, kun Bullock sai lapsen perheeseensä, vastasyntyneen Louis vauvan, Jupiter oli vastapäätä hänen Merkuriustaan. Merkurius on lasten planeetta ja Jupiter laajentaa sitä hedelmällisellä tavalla. Monesti ihan normaalisynnytyksissäkin Jupiter on kuvioissa mukana. Bullockin Kuu on vesimiehessä, ja siitä tulee teemoja, että hän toteuttaa äidillisyyttä ja hoivaa omanlaisellaan tavalla. Hän ei välttämättä ole huolehtiva kotiäiti, vaan ystävä ja kaveri lapselle. Vauvan saamisen aikaan Chiron kentauri on ylittänyt hänen Kuunsa. Lapsettomuus on ollut kipeä asia Bullockille, ja Chironin kautta haavoista pystyy myös paranemaan.

Ero miehestä voi selittyä progressiivisella Kuulla skorpionissa, jonka ajassa on mukana ripaus tuntumaa kuolemasta. Sen aikana voi tapahtua lopullisia asioita. Pluto on myös sahannut täydentävää YOD-kuviota edestaas Bullockin Auringon ja Saturnuksen kvinkunssiin. Hyvin hiertävä muutosasetelma, ja näyttää piilevää ongelmaa, johon ei ole osannut tarttua ajoissa. Asetelma tulee vielä syksyllä ajankohtaiseksi kun viimeiset tarkat kulmat väliaikaisessa YODissa syntyvät Pluton perääntyessä. Bullock on lähtenyt elämässään muutoksen tielle, ja todentotta saanut myös osansa Pluton tarjoamasta elämän rikkaudesta.

Avainsanat: , , , , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: