Vappu-aaton sää astrologisesti

Jos tyylisi ottaa vastaan valpurin juhlaa on viideltä saunaan ja kuudelta putkaan, niin olet ihan väärillä sivuilla. Muut loiventajat ja hillitymmin juhlijat voivat jatkaa lukemista.

Aurinko: Aurinko murjottaa tänä vappuna eikä aio paistaa yhtään eikä kenellekään. Se taisi ottaa itseensä kun sai jaossa vaan seiskahuoneen, kun oli ehdottomasti vaatinut vitosen tai edes kympin. Se aikoo istua sisällä ja katsoa telkkarista kauniit ja rohkeat, emmerdalen ja Tanjan eläinsairaalan lemmikit. Sillä on ihan välit poikki Kuun kanssa eikä se aio vahingossakaan ilmestyä samoihin bileisiin sen party-animalin kanssa. Aurinko ja Venuskaan eivät ole puheväleissä. Aurinko voi kuitenkin muuttaa mielensä myöhemmin illalla varttia vaille 11, joten jäädään kuulolle.

Kuu: aikoo pitää tosissaan hauskaa. Se aikoo katsastaa ainakin kymmenen bailumestaa yön aikana. Jää kuuntelemaan kun Kuu esittää Tamppien parhaat vitsit vuosien varrelta. Kuu halaa sinua lämpimästi, mutta häntä on turha koittaa iskeä, se antaa pakit. Ja varo vähän jos olet pukeutunut parhaimpaan mekkoosi, sillä noustessaan pöydälle esiintymään ja tanssimaan, Kuu saattaa kipata muutaman tuopin syliin. Ei olla silti pikkumaisia, koska näissä bileissä on itseasiassa ihan älyttömän hauskaa. Venus soittaa Kuulle tunnin välein ja kertoo missä muualla on actionia. Pysy kuulolla.

Merkurius: perääntyy. Tässä koko stoori. Tilattu taksi meni kai väärään osoitteeseen. Ravintola mihin halusit mennä oli suljettu, todennäköisesti konkurssissa. Hukkaat ystäväsi, rahapussisi ja kännykkäsi. Jos löydät yöllä Matin tai Marjan kännykän, ei kannata soittaa puhelinluettelon ensimmäiseen numeroon Artolle. Puhelusi nauhoitetaan, ja myöhemmin poliisit antavat nauhan vaimollesi/äidillesi/anopillesi/pomollesi ja se olisi noloa.

Venus: Lähde mukaan bileisiin! Hei tämä on hauskaa! Tapaat ainakin sata uutta ystävää ja flirttaat häpeämättömästi. Vappuheilaa ei sitten näy kainalossa enää aamun kalseassa valossa, se ei ollut kestävää sorttia. Romantikoille tiedoksi, että vasta helluntaina saattaa löytyä se heila koko kesäksi, ja ainakin juhannuksena rakkaus roihuaa. Venus vetää kevyttä linjaa tänä vappuna ja kielsi kaikilta makeat simat, munkit ja tippaleivät. Hattaraa ei tipu. Tästä Aurinko veti herneen nenuun ja jemmasi kotiinsa marenkia ja jäätelöä illaksi. Venus unohtaa kahnauksen heti, eikä edes huomaa ettei Aurinkoa näy missään. Hänellä on niin hauskaa Junon ja Onnenpisteen kanssa. Ihan paras vappu!

Mars: Uhoa riittää ja nakkikiskalla saat todennäköisesti turpiisi. Viimeistään taksijonossa. Mars on yhä varjo-alueella ja se tietää mustaa silmää. Se koittaa haastaa riitaa Merkuriuksen kanssa, joka tulee pummimaan kolikkoa, mutta Merkurius perääntyy takavasemmalle. Mars päätyy jossakin vaiheessa hetkeksi samoihin bileisiin Kuun kanssa, panee kaiken charminsa peliin  ja yrittää valloitusta. Loukattu ylpeys ei ole kivaa katseltavaa, ja uhoa riittää.

Jupiter: Bileissä mukana, tai ainakin kuvittelee olevansa. Se oli suunnitellut Uranuksen kanssa jotakin yhteistä, mutta kotona tuli otettua pohjia liikaa. On yllätys mitä tämä kaksikko tekee ja saa aikaan. Jos he siitä vielä nousevat, voivat vaikka ottaa yhteyttä ulkoavaruuden olioihin. Merkuriustyyppien kannattaisi liftata tänne, koska Jupiter tarjoaa varmasti. Jupiter rakastaa nyt ihan kaikkia.

Saturnus: Poliisia tarvitaan tänäkin vappuna. Saturnus jäkättää juhlijoille epäasianmukaisesta pukeutumisesta, epäterveellisistä elämäntavoista, tuhlailusta ja roskaamisesta. Saturnus jakaa työrangaistuksia. Sitä ärsyttää kun Kuu ja Venus vaan hippaavat, eikä välitä tuon taivaallistakaan sen viisaista ohjeista. Se ottaa hampaisiinsa Jupiterin ja Uranuksen, jotka ovat niin pihalla, etteivät tajua mitään. Sekä Neptunuksen, missä onkin haastetta, ja se saa kaivella esiin poliisikoulussa kirjoitetut muistiinpanot.

Uranus: Uranuksella on vähän veto pois aattoiltana. Se on suoraan sanottuna aika kyllästynyt. Se jää ryyppäämään Jupiterin kanssa ja saa idean kuvata kaiken. Kun Jupiter on ottanut liikaa ja sammunut, se lataa kaikki parhaat pätkät youtubeen. Uranus kerää voimia vappumarssille, ja on sillä suurempiakin vallankumoussuunnitelmia mielessä.

Neptunus: Neppari on lukenut lehdistä uusista teollisista huumeista ja internetistä tilatut pillerit on tulleet juuri sopivasti. Se on vähän hukassa annostuksien kanssa, ja sitä paitsi Saturnus tulee nalkuttamaan. Sillä ei ole kuitenkaan sopivaa testiä, eikä se saa Neptunusta putkaan. Neptunus tuntee heräävää kiinnostusta Saturnuksen saarnaa kohtaan, ja alkaa harkita vaihtoehtoista elämäntapaa. Voisi aloittaa vegaanielämän, ja pelastaa ihmiskunnan. Tosin Neptunus epäröi, onko tämä vappuaatto hyvä ajoitus.

Pluto: Vaikka kukaan ei sitä näe, se hallitsee näitä bileitä. Pluto omistaa kaikki ne ravintolat, missä Kuu ja Venus juhlivat. Se määrää taksiyhtiössä miten kyydit jaetaan. Se myy nakit juhlijoille, ja on tallettanut pankkiinsa velkakirjat Jupiterin ja Uranuksen talosta. Pluto on itseasiassa vähän katkera, kun kukaan ei ole kysynyt sitä mukaan minnekään. Se arvaa, että Venus on poistanut sen numeron kännykästään. Pluto saattaa lähteä myöhemmin tarkistamaan tilannetta paikan päälle, ja harkitsee hakisiko Auringon mukaan. He ovat samalla aaltopituudella. Plutolla on jemmassa pullo tosi kallista samppanjaa, ja Aurinko menee siihen retkuun joka vappu.

Viileen coolia Vappua kaikille!

4 vastausta to “Vappu-aaton sää astrologisesti”

 1. helena viviaan katajisto Says:

  Tosi hauskasti kirjoitettu, sulla ”kynäsuoni ” rulettaa .

  wappua -Helena

 2. Ebenia Says:

  Olipa piristävä kuvaus eri planeetoista ja heidän fiiliksistään ja tunnelmistaan! Ihana! 🙂

  Hyvää vappua! 🙂

  • Astrologian Taika Says:

   Kiitos taas!
   Astrologian ei aina tarvitse olla jäykkää, opettavaa, tieteellistä ja tosissaan kirjoitettua. Astrologinen huumori antaa upeita elämyksiä (tarkoitan esim Mountain Astrologer lehden sarjakuvia, enkä omahyväisesti tätä omaa hupailuani!) ja toivottavasti juttu sai lukijat hauskalle juhlamielelle.

   Minkä planeetan mukaan te juhlitte aattoanne? Itse taisin olla eniten tuo Jupiter, vaikka pohjia tai yhtään mitään ei tullutkaan nautittua; nukahdin hyvissä ajoin 😉
   ~Tarja

   • Tepi Says:

    Hervotonta! Siis hervottoman hauskaa! Meidän perheen yllä taisi riippua toi Merkurius – mutta kyllähän tää slaavilainen melankolia sopii tähän entiseen työväenluokan juhlaan:)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: