Aurinkoskorpioni dekanaattien mukaan (osa 11)

Dekanaattien mukaiset tulkinnat on melkein käyty läpi, ja viimeisiä katsauksia viedään. Katsotaan millaisia ovat kolmentyyppiset skorpionit. Skorpioni on veden elementin ja kiinteän laadun edustaja, ja sitä hallitsee Pluto, ja perinteisen astrologian mukaan Mars.

Skorpionin ensimmäinen dekanaatti

Skorpionin merkin ensimmäisiä asteita 0-9 hallitsee sen oma hallitseva planeetta Mars. Tämän tyypin skorpionit ovat siis hyvin puhtaasti skorpionimaisia. He ovat voima- ja tahtoihmisiä, jotka päämäärätietoisesti ottavat mitä haluavat. Heissä on syvällisyyttä ja tarkkanäköisyyttä, minkä johdosta he ovat parhaita tutkijoita. Heillä on kyky suunnata valtaisa energiansa haluttuun suuntaan, mikä tekee heistä päättäväisiä ja aloitekykyisiä. Monet ovat hyviä yritysmaailmassa, missä vahvat pärjäävät ja heikommat sortuvat. He raivaavat esteet tieltä pois ja ovat loistavia strategikkoja. Itsevarmuus on itsestäänselvää, nämä ihmiset tietävät oman mielipiteensä. Näissä skorpioneissa korostuu mustavalkoisuus ja ehdottomuus, mitkä ovat tämän merkin tyypillisiä piirteitä. Heistä löytyy suoruutta ja rehellisyyttä, eivätkä he voi sietää toisissa näiden ominaisuuksien puuttumista.  Tämä tyyppi voi osoittaa julmuutta ja kylmyyttä, jos jokin asia tai ihminen ei häntä sytytä. He eivät pelkää mitään, edes kuolemaa. Ihmissuhteissa seksuaalisuus on tärkeällä sijalla, ja he voivat olla omistavia ja mustasukkaisia. Yksityiselämä pidetään hyvin privaattina.

Skorpionin toinen dekanaatti

Aurinko hallitsee skorpionin keskimmäisiä asteita 10-19. Tämä skorpionityyppi on voimakas, rohkea ja päättäväinen. Hänen mieltään ei muuta mikään, ellei hän itse halua muuttua. Hänessä on ehdottomuutta ja yksipuolisuutta, eikä hän jousta missään ja koskaan, ellei koe sitä hyödylliseksi. Elämännälkä ajaa tämän skorpionityypin etsimään rohkeasti omaa tapaansa toteuttaa itseään, ja tällä matkalla tämä tyyppi onkin yllättävän valmis muuttumaan sisäisesti. Auringon myötä näissä skorpioneissa on näyttävyyttä ja valoisuuttakin. Heitä kiinnostaa elämän mysteerit, kuolema ja sen jälkeinen elämä, mystiikka, okkultismi ja salaisuudet. Skorpionit yleisesti ottaen kokevat ainakin kerran elämässään ison suunnanmuutoksen, ja tämä skorpionityyppi vaihtaa suuntaa täydellisesti ainakin kerran. Jos he eivät kypsymättöminä ymmärrä muutoksen välttämättömyyttä, he voivat olla varsin itsetuhoisia ja elää rajoilla. Kriisitilanteissa nämä skorpionit ottavat johdon eivätkä pelkää tarttua rankkoihin tai vaarallisiinkaan asioihin. Tyypillisimpiä aloja näille skorpioneille  poliisivoimat, palokunta ja lääketiede. Ihmissuhteissa he voivat olla vaativia, mutta samalla äärimmäisen lojaaleja.

Skorpionin kolmas dekanaatti

Skorpionin viimeisiä asteita 20-29 hallitsee Venus. Tämä ihmisystävällinen planeetta ei kovin paljoa pehmennä skorpionia, mutta karismaa ja suosiota se antaa. Tällainen skorpioni on tyypillisin poliittisen tai taloudellisen vallan käyttäjä. Nämä skorpionit keskittyvät enimmäkseen kahlaamaan ihmissuhteissa, jotka ovat intensiivisiä, tunnetasoltaan kiihkeitä ja omistavia, usein mustasukkaisen draaman värittämiä. Tämä skorpionityyppi löytyy kolmiodraamojen keskiöstä, ja kiihkeitä tunteita nostattavista suhteista kuten esimerkiksi rotujenvälisistä liitoista. Nämä skorpionit eivät ole itse niinkään julmia, mutta tuska on olennainen osa ihmissuhdekiemuroita. Omat kipuilunsa selvitettyään he ovat mahtavia auttamaan toisia tunnetason kriiseissä. Monia kiinnostaa psykologia. Esteettinen näkemys on vahva ja taide-aloilla he toteuttavat itseään luontevasti. Rohkeimmat tämän tyypin skorpionit käyttävät seksiä avoimesti kauppatavarana, mutta myös kauneutta. He voivat olla vaikka plastiikkakirurgeja. He voivat tehdä miljoonia kierrätys- ja roskabisneksessä, myymällä komposteja tai seksivälineitä, jopa kiristämällä. Mutta oli ala mikä hyvänsä, näillä ihmisillä on taito saada mikä tahansa kukoistamaan.

Onko skorpionien elämä oikeasti näin mielenkiintoista? Onko kukaan tavis skorpioni?

Avainsanat: ,

2 vastausta to “Aurinkoskorpioni dekanaattien mukaan (osa 11)”

 1. Nousufisu Says:

  Täsmää kyllä, tuo marsin dekanaatti.
  Selventää myös kemioita puolison kanssa (mieheni on aurinko ja kuu oinas), myös kompositiokartallamme on mars ac:lla (kilpailua/aikaansaamista).
  Olen monet kerrat miettinyt, miksi en oikein ”löydä” pehmeää nousumerkkiäni. Tämä mars selittää kyllä paljon (kuten myös pluto karttani dc:llä). Taitaa olla tahtoa ja voimaa liikaa:)

  Kiitos Tarja!

 2. MaritaP Says:

  Karttani tarkin ja aspektoitunein Me-Ne -yhtymä on viimeisessä ja tämä kolahti paremmin kuin Auringon dekanaatti. Ehkä hieman ylidramaattinen tämä kohdallani on…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: