Energiapläjäys?

Kun Jupiter ja Uranus tänään kohtaavat oinaan nolla-asteessa Aries Pointilla, on taivaalla sellaiset uudistusenergiat, ettei vastaavia olla muutamaan vuoteen koettu. Tätä on kaiken kevättä odotettu, ja nuo odotukset ovat olleet korkealla. Otan silti mieluummin vastaan hiljaisuuden ja uneliaisuuden kuin maailmaa mullistavat tuho-otsikot uutisissa.

Ulkoplaneettojen kohtaamisissa on aina kyse pitkästä transiitista, eikä sen luonne ole sellainen, että täsmälleen kohtaamisen minuutilla tapahtuu yksi iso juttu, ja homma on ohi sillä. Jupiterin ja Uranuksen merkitys meidän ajassamme, tässä ja nyt, näkyy selkeämmin vasta perspektiivin kautta tulevaisuudessa.

Jupiterin ja Uranuksen kohtaamista ennakoin tunnelmiltaan jo aikaisemmin keväällä, ja postauksen löydät täältä. Kun Jupiter ja Uranus kohtasivat viimeksi toisensa 1997, tunnelmat olivat samanlaiset odottavat. Katse oli tulevaisuudessa, ja vesimiehen merkissä kun silloin oltiin, suurimmat odotukset kohdistuivat teknologiaan, tiedonvälitykseen ja erityisesti Internetiin. Mielestäni tuolloin nousseita odotuksia täyttyi ihan hyvin. Sekin on silti hyvä pitää mielessä, että Jupiter ja Uranus eivät ole tällä kertaa yhtä vapaat muiden planeettojen energioiden vaikutuksista, koska Saturnus ja Pluto pitävät tiukasti kiinni kulmillaan näistä.

Isojen planeettojen yhtymän päivä on energiatasoltaan ristiriitainen. Tottakai Jupiterissa ja Uranuksessa on valtava määrä sähköistä eteenpäinmenoa. Tämän hetken musta Kuu näyttää sotivan innostusta vastaan. Kuu on toki sekin vielä oinaassa, mutta ainakin henkilökohtaisesti itselläni taitaa tuntua enemmän Kuun vähenevän sirppikuun vaihe. Nyt keho ja mieli haluavat levätä, eivät aloittaa mitään uutta. Uusi virkeä Kuu syntyy kohta kaksosissa.

Jupiterin ja Uranuksen teemat ovat luonteiltaan niin nopeita ja nopeasti laajenevia, että nyt on syytä pitää hatuista kiinni, että pysytään suunnassa (tätä varten meillä ilmeisesti on vastakkaisuus Saturnukseen, joka juurruttaa neitsyessä). Säilytetään iloisuus ja rohkeus, niin saamme jokainen alkuun omia pieniä ihmeitämme.

Kenen kartalle Jupiter ja Uranus kolahtavat tarkimmin tänään? Tarkka yhtymä tapahtuu oinaassa 0° 17” – mitä sinulla on siellä?

Avainsanat: , , , ,

5 vastausta to “Energiapläjäys?”

 1. Ebenia Says:

  Olin elokuvissa juuri luettuani tämän aiheen ja siellä nousi mieleen, että voisihan hyvin olla, että DVD:t ja muut jäävät historiaan ja kohta tuo 3D jyrähtää kovasti päälle – sopisi ainakin hyvin oinasmaisiin sekä uraniaanisiin teemoihin. Ehkä nuo kaikki iPadit ja iPhonet kuuluvat myös vähän tähän samaan juttuun. 🙂

  • Astrologian Taika Says:

   Jep, on todennäköistä että tekniikassa otetaan harppauksia eteenpäin. Uudet tekniset jutut voisivat olla oinaan teemojen kautta jotakin mitä ei olla ennen kokeiltu. Uutisia odotellessa..
   Minä yhdistän 3D:n Neptunukseen. Vietetäänköhän ensi huhtikuussa dvd:n hautajaisia kun Neptunus menee kaloihin?

 2. Elektra Says:

  Ehkäpä tämä hieman hipaisee jollain tavalla: Venukseni on 2 astetta ja Jupiter 5 astetta Oinasta. Muutoksen tuulenvire on jo tempaissut myssyn päästäni ja saa nähdä, tuleeko tilalle kukkahattu ja sifonkihuivi. 😉

  • Astrologian Taika Says:

   Ihanan positiivinen asenne sinulla Elektra! Ei kai se niin pahaksi ole, jos vanha myssy saa mennä, ja tilalle tulee viehkeä kukkahattu ja sifonkia 🙂
   Sinä saatkin muutaman Jupiterin paluun yhden asemasta, kun Jupiter vielä peruuttaa tarkan yhtymän yli, ja tulee ensi vuonna uudelleen. Hienoa!

 3. Tarja Says:

  Kardinaalikliimaksin oireita USA:sta
  http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/94848-toistakymmenta-hukkui-akillisessa-tulvassa-usassa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: