Hempeät lelut

Jos olet käynyt ostoksilla viimeisen vuoden aikana, et ole varmaan voinut välttyä Hello Kittyjen invaasiolta. Söpöläistä kisulia on vaikka missä muodossa; petivaatteissa, kynissä, mukeissa, koruissa, vaatteissa, potkulaudoissa…

Minkä merkkinen ihminen ostaa Hello Kittyjä? Vaa’at? Mutta hei, vaaka on maskuliininen ja hienostunut merkki, vaikka Hello Kittyn tyypillisin tehosteväri vaaleanpunainen liitetäänkin vaakoihin. Onko tämä söpöily sittenkin enemmän feminiinisten merkkien juttu – rapujen, kalojen, härkien?

Voitko kuvitella skorpparilla tai kauriilla Hello Kitty yöpaitaa? Veskarin hörppimässä aamukahviaan Hello Kitty mukista? Järkevän neitsyen muistivihkosen kannessa?

Kerro mitä omalla kartallasi on paljon – joko Aurinko, painotus jossakin merkissä, Venuksen merkki osoittamasssa arvostuksia – ja mikä on suhtautumisesi tähän söpöön hahmoon?

Minä tunnustan, tein heräteostoksen erittäin epä-aikuismaiseen makuun. Nappasin henkalta ja maukalta ällön pinkin Hello Kitty alusasun. Näitä intiimejä vaatekappaleitahan ei ole tarkoitettu esiteltäviksi julkisesti. Minulla on paljon kalaa kartalla, mutta Venukseni on karussa kauriissa, jonka pitäisi olla järkevä.

Mainokset

Avainsanat:

15 vastausta to “Hempeät lelut”

 1. Emelia Says:

  Neitsyt ei osta.. 😉

 2. Pallaskissa Says:

  Tämä moninkertainen Vaaka EI ostaisi, mutta Vaaka-nousuinen Härkä-tytär, seitsemän vuotta, on edelleenkin aivan myyty. Joten katsella näitä täytyy 😉

 3. Pirjo Kojo Says:

  Vahvana Veskarina voisin sanoa että jos kauppareissulla osuisi tarpeeksi omaperäinen tuote johon olisi ujutettu tämä Hello Kitty, niin mistä tietää vaikka se saisi kodin Hirvikadulta. Mutta ei todellakaan liian lällynä.

 4. Lila Patrikainen Says:

  Eräs ystäväni, jolla on sekä Aurinko että Kuu Kaloissa on todistettavasti ostanut…

 5. MaritaP Says:

  Ainoo paikka missä tuo voisi elämässäni saada sijaa olisi myös alusvaate. Kuu-neitsyt, Aurinko&Venus jouskari.
  Mikä siinä muuten on, miksei Kaurista meinaa millään mieltää FEMINIINISEKSI merkiksi, vaikka se sitä onkin?!

 6. Ebenia Says:

  Eräällä ystävälläni, tupla-jousimies ja kuu kauris (2.huoneessa) on tapana ostella vastaavia ”sulostuksia”. 🙂

 7. eira Says:

  Vesimies tyttöni tykkää hello kittystä..ja kyllä minäkin härkänä tykkään ostella lahjaksi niin pienille kuin isoillekkin tytöille…mutta raputyttöni ei pidä ollenkaan hello kittystä.

 8. JohannaH Says:

  Vessaan ostin pinkin rasian, johon saa kätevästi lajiteltua vanupuikkoja, pumpulia yms. omiin lokeroihinsa ja vielä kannen päälle, että pysyy puhtaana. IC kaloissa, MC neitsyessä. Aurinko Skorpionissa 12. huoneessa, Kuu Härässä, Venus neitsyessä. Oikein räikeää pinkkiä joskus ostan ihan sen takia kun se on niin ärsyttävän huomiotaherättävää. Ärsyttävät asiat herättävät keskustelua, jota Skorpionina kaipaan. Joskus olen kuullut että skorpioni voi luoda itselleen valepukuja tai rooleja, joiden taakse kätkee oikean, salatun persoonansa. Pinkki valeasu on hyvä, jos haluaa antaa itsestään kiltimmän ja ”kalamaisemman” kuvan kuin oikeasti on. Hyvä manipulointikeino.

 9. Godiva Says:

  Mun eräs kaveri, kaksonen, nousu-jouskari käyttää tuollaista laukkua. Leijonien olisi vaikea kuvitella ostavan tuota ”merkkiä” ainakaan itselleen, ehkä lahkaksi lapsille….

 10. GeeDee Says:

  Hmm… nyt osui ja upposi! Aurinko Kalat ja Kuu Vaaka ja ostan onnellisena tyttärelleni 10 v. kaikkia mahdollista Hello Kitty kamaa… Tyttö on Aurinko Kaksonen ja Kuu Vesimies, joka kohteliaana ottaa ostokseni vastaan, mutta ei ihmeemmin ihkuta tavaroilla. Taitaa olla siis lähinnä äidin mielitekoja nämäkin… 😀

 11. Tarja Says:

  Olipas paljon kivoja vastauksia, ja saatiin aika hyvä käsitys siitä kuka menee hellokitty-koukkuun ja kuka ei. Jatkaakin saa!

  Jännä että jousimies nousi aika monessa yhteydessä esiin. Voisikohan tämä jotenkin toimia jouskarimaisena huumorina? että on niin ällöttävää, että se on jo hauskaa?

  MaritaP: ihan kuin jako jokatoiseen mask/fem merkkiin ei oikein toimisi. Kauriista on kauhean vaikea kaivaa esiin feminiinistä puolta. Ja vaa’assa se feminiinisyys tunkee esiin, vaikka onkin mask merkki.
  JohannaH: mainio huomio tuo vale-asu skorpparilla. Merkki on tosiaan maskien ja oman sisimmän piilottamisen mestari. Tuli mieleen, että hiukan samasta voisi olla kyse vaa’assakin, joka voi nostaa eteensä kiltin feminiinisen kulissin, jonka takana onkin maskuliininen ydin.

 12. Irja-Maija Says:

  Minä mummoikäinen ostelin pari vuotta sitten itselleni Hello Poneja ja myöskin Hello Kitty tuotteita. Molempiin kyllästyin aika nopeasti. Poneista tein kokoelman ensin yhteen huoneen nurkkaan, sitten siirsin kokoelman parvekkeelle. Hello Kitty-tuotteita oli mm. pieninä esineinä ja isoina kylpyhuoneen tarroina.
  Tulkitsen näitten kuuluvan itselläni lähinnä 4-5-huoneisiin. Pidin hauskaa oman sisäisen lapseni kanssa. Huom. lapsena oli kyllä leluja, mutta omaa nukkekotia en koskaan saanut… Poni-homma varsinkin mua itseäni huvitti ja nauratti ja siitä tiesivät kaverini. Oli jännä nähdä miten kaverit pöllämystyivät keräilystäni. Hello Kitty-hommasta en sen kummemmin puhunut. Mutta siis molemmat vaiheet ohi, HK jo ennen tätä nyk. buumia. Ostelin myös Betty Poob-juttuja. Kaikki nämä sellaisia, joihin kyllästyin nopeasti.
  Kuu Rapu 4. h
  Leijona 5. h kärjellä
  Aurinko Jouskari

 13. Irja-Maija Says:

  Nyt vasta luin Tarjan ed. viestin. Siis nimenomaan huumorista tässä kyse, kun vanha ihminen leikkii näin:))

 14. Irja-Maija Says:

  Jaa, eli fem/mask merkit tässä yhteydessä:
  Nousu Härkä
  Venus Skorpioni
  Kuu rapu

  Aurinko J-mies

  Kerronpa vielä tässä yhteydessä söpöilyyn/hempeilyyn liittyvästä jutusta:
  aikoinaan kun kuvaamataidonope-ystäväni oli ekaa kertaa kylässä kotonani, hän hämmästyi ja sanoi jotain:”Miten sulla on tälläista kun sä olet tuollainen?!” Eli kun mulla on IC ja Kuu Ravussa, mulla on paljon hempeämpää, mm. vaaleansinistä paljon kotona kuin päällä tai mitä J-miesluonteeni antaisi ymmärtää;)

 15. MaritaP Says:

  Jouskari muuten on leikkisä ja lapsellinen merkki, kuten vastamerkkinsä Kaksonenkin. Hello Kitty tms. jutut on meille ehkä sellaista naivistista huumoria, mitä ei aina kehtaa sanoa harrastavansa enää yli 4-kymppisenä; 7pv vitsit naurattaa (olen kestotilaaja, tunnustan) ja Tampin -kakkahuumori…

  Jako feminiinisiin ja maskuliinisiin merkkeihin vaikuttaa kivikautiselta (siis itse ilmaustapa) Vaaka ja Kauris ovat polariteetiltään kuitenkin selvästi POSITIIVINEN ja NEGATIIVINEN, sitä ei kai voi kiistää…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: