Täysikuu Kaloissa

Tämän kuunkierron täysikuu syntyy kaloissa tiistai-iltana 24. elokuuta kahdeksan aikoihin. Aurinko on juuri päässyt neitsyeen ja täysikuu syntyy jo ensimmäisessä asteessa, Kuu on ensimmäisessä minän huoneessa ja Aurinko tietysti vastapäätä parisuhteen ja kahden kauppojen alueella.

Kun tämä syksy on superkuiden aikaa, jää tämä täysikuu rauhalliseen välimaastoon. Taivaan T-ristikin on hetkeksi purkautunut tasa-asteistaan. Täydenkuun kartalla on aspektiton perääntyvä Merkurius ja parisuhteen teemat korostuvat Venuksen ja Marsin kulkiessa ritirinnan parisuhteen merkissä vaa’assa ja parisuhteen alueella, Venuksen toteutuessa siis voimakkaampana. Parisuhdeasteroidi Juno on lähimpänä laskevaa akselia, joka määrittää parisuhteita.

Kalakuu on pehmeiden arvojen aikaa. Rauha, tyyneys ja hyväksyvyys ovat ajan hengen teemoja. Jos täysikuu on huippu, saavutus ja täyttymys, tämä saavutetaan nyt alitajuisesti ja lempeästi. Meidän asteillamme nousee älyllinen vesimies, ja tämä saattaa korostaa Uranuksen hankalaa kulmaa Aurinkoon. Ehkä täyttymys tulee halusimmepa tai emme, omasta tahdosta riippumatta. Kalat on merkkinä kaikkein universaalein ja globaalein, ja täysikuu voi näkyä yhteisöllisyytenä, voimakkaana tuntemuksena että uimme kaikki samassa vedessä. Tai liemessä?

Niin Kuun kuin Auringonkin hallitsijat ovat nyt perääntyvässä liikkeessä, kalojen tapauksessa sekä traditionaali Jupiter kuin moderni Neptunuskin. Tämä piirre voi lyödä oman leimansa aikaan, ja nostaa vesimiesnousun mukaisia eritavalla toteutumisen tapoja esiin. Kalojen symbolissa kaksi kalaa uivat vastakkaisiin suuntiin, yhtä aikaa. Monimuotoisuuden ja –arvoisuuden juhlaa, kenties.

Mielenkiintoinen asetelma tulee Arabialaisista pisteistä. Aurinko on lähellä katastrofin pistettä, ja Kuu ymmärryksen pistettä. Nyt on aika kohdata aikaan saadut virheet ja hyväksyä ne, ei siis enää kieltää vaan myöntää mitä on tullut tehdyksi. Neitsyt-kala akseli astrologiassa on uhrautumisen ja palvelun polariteetti.

Täydenkuun Saabinen symboli on Metsästäjiltä piiloutunut orava. Tämä kertoo pelosta ja varovaisuudesta. Orava turvaa hengissä pysymisensä pilloutumalla ja odottamalla parempaa aikaa tulla esiin. Pointti taitaa olla siinä, että on elämän ja kuoleman kysymys milloin tulla esiin piilosta ja ryhtyä taas toimeen. Piiloon meno ja varovaisuus ovat viisainta, mitä tässä tilanteessa voi tehdä. Näistä vinkeistä voimme päätellä, että täydenkuun aika kaloissa ei ole uhon aikaa, vaan voi hyvällä omallatunnolla vetäytyä.

Missä sinun pitäisi nyt rauhoittua ja vetäytyä – mihin tulee täysikuu sinun kartallasi?

Avainsanat: , ,

2 vastausta to “Täysikuu Kaloissa”

 1. Emelia Says:

  Minulla tämä Täysikuu osuu oppositioon Aurinkoni kanssa ja lisäksi Kuu on melkoisen tarkassa kolmiossa radixin Kuuhuni.
  Minulla tuo Täysikuu on aivan 1.huoneen lopussa ja asteen päässä Yläsolmustani ja neliössä Neptunukseeni.

  Olen viimeiset kaksi yötä nukkunut melko huonosti, pinnallisesti ja levottomasti.

  • Astrologian Taika Says:

   Jännä juttu tuo nukkuminen ja täysikuu. Nyt kun täysikuu on tuloillaan omalle Auringolleni, olenkin yllättäen nukkunut tosi hyvin ja lisäunikin maittaisi 😉
   Talouden, resurssien ja arvojen alueella pitäisi siis olla-möllötellä ja rauhoittua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: