Lisää Kuun paluista

Olen viime aikoina tutkinut suurennuslasin kanssa Kuun paluun karttojani löytääkseni niistä mikä näissä toimii ja mikä ei. Nousuakselin keskeisyys on hämmästyttänyt eniten. Niin omalla kohdallani kuin läpi käymäni aineiston kautta nousun merkki näyttää ihmeesti kyseisen ajanjakson teemoista, joskus ihan konkreettisten tapahtumien kautta, mutta yleisimmin tietysti omien sisäisten tuntemusten sävyjä.

Neitsytnousuissa ja harvinaisemmissa kaksosnousuissa on opittu uutta, ja neitsyessä on usein mukana hyödyllinen ja tehokas lisävire. Vaakanousuissa on oltu sosiaalisempia kuin yleensä, mutta myös parisuhdejutut ovat olleet tavallista keskeisempiä. Leijonanousuissa on miltei poikkeuksetta tullut näkyvyyttä ja huomiota omalle osalle. Kaurisnousut ovat olleet pitkäveteisimpiä, arkisia ja täynnä pakkopullalta tuntuvia velvotteita (sori nyt vaan kaikki kaurisenergian omaavat, en minä tätä pahalla sano). Mielenkiintoisia erilaisia ajanjaksoja on tullut harvinaisemmista Kuun paluiden nousuista kuten härästä ja vesimiehestä, samoin kuin kalanoususta. Oinas ei olekaan muuten ollut nousumerkkinä minun kartoillani pitkään, pitkään aikaan.

Toinen juttu mikä tuntuu oikeasti toimivan on vertaaminen Auringonpaluuseen, ja tämä nimenomaan näyttää jos vuoden aikana tapahtuu mitään merkittävää. Kun Kuun paluussa on samoja teemoja saman nousumerkin kautta, tai jos Aurinko tai Kuu ovat samassa huoneessa tai edes toistensa huoneessa molemmissa paluukartoissa, on nämä paluiden jaksot niitä, jolloin tapahtuu kyseessä olevan Auringonpaluun kattamalla jaksolla. Vähän pitkä esityshän tuosta lauseesta tuli, mutta toivottavasti pysyitte juonessa mukana. Testaa käytännössä! Ota jonkun vuoden Auringonpaluu ja sen kattamalta ajalta kaikki 13 Kuun paluuta, ja vertaa mitkä Kuun paluut näyttävät samoja teemoja.

Lisäksi sellainen huomio henkilökohtaisesta Kuun kierrosta Kuun paluun mukaan, että päivää, paria ennen paluuta olen ollut altis sairastumaan ja tuntenut usein itseni väsyneeksi, eli oman vanhan Kuun aikaan. Onko kukaan toinen tehnyt vastaavia huomioita?

Kuun paluista olen kirjoitellut aikaisemmin ja voit virkistää muistiasi täältä. Jos kiinnostuit Kuun paluista, Tampereen Astrologinen Seura on julkaissut aiheesta kättä pidempää, tutustu täältä.

Onko sinulla ollut harvemmin nousevia merkkejä Kuun paluissa – jaatko kokemuksiasi kanssamme?

Avainsanat:

4 vastausta to “Lisää Kuun paluista”

 1. Lila Patrikainen Says:

  Leijona ei ole harvinainen nousumerkki, mutta viime vuoden Auringonpaluukartalla se oli nousumerkkinä. No, vuoden aikana tulin raskaaksi, ja lapsi syntyi keväällä silloin, kun sekä minulla että miehellä oli Kuunpaluukartoilla Leijona nousussa. Lapsi on Leijona-nousuinen Oinas. 🙂

 2. Päivi Says:

  Annoin ansiokkaalle blogillesi tunnustuksen. Voit noutaa sen blogistani.

 3. Emelia Says:

  Vuoden aikana voidaan yleensä löytää peräti kolme Kuun Paluuta, joilla on samoja tekijöitä kuin tulevalla Auringon Paluulla.. yleensä yksi niistä on niihin aikoihin kun uusi AP -kartta alkaa vaikuttaa eli 3 kk ennen Auringon Paluuta.. yleensä kuitenkin noin puolen vuoden aikana.

  Kun Kuun Paluulla on samat teemat kuin tulevalla AP:lla yleensä silloin tapahtuu jotain, jonka parissa sitten työskennellään koko tulevan vuoden ajan.

  Tämä olisi mielenkiintoinen aihe perehtyä, mutta valitettavasti aiheesta on kirjoitettu kovin ristiriitaisesti ja vähäsen, joten yleensä on täytynyt karttoja tarkastella ”mutu”-tuntumalla. Yleensä on mielestäni liikaa painotettu Akseleiden asteita, sillä oman kokemukseni mukaan minkä tahansa Akselin osuminen Kuun Paluulla samaan merkkiin missä mikä tahansa Akseli on tulevalla Auringon Paluulla riittäisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: