Eläinastrologiaa II

Tänään eläinten päivänä rapsutetaan haukkua ja silitetään mirriä, ja ollaan kivoja kaikille muillekin eläimille. Kommentoikaa tekin millaisia lemmikkejä teillä on, sekä näkyykö eläinrakkaus omalla kartallanne kuudennen huoneen teemoista. Kaksosta pidetään eläinrakkaimpana merkkinä, mutta esimerkiksi monilla vesimiehillä, kauriilla ja ravuilla tuntuu olevan lemmikkejä. Onko näin?

Astrologia näyttää toimivan myös lemmikeillä. Vaikka ihan tarkkaa syntymäaikaa on usein vaikea saada, päivänkin tarkkuudella nähdään monia planeettojen kulmia. Koetan ehtiä kommentoimaan teidän lemmikkienne tietoja, vaikka omat karvajalat saavat tänään erityishuomiota. Omassa perheessä eläinrakkaus näkyy erityisesti pojan kohdalla, joka on syntynyt eläinten päivänä, ja viettää siis tänään juhliaan.

Aikaisemmissa jutuissani olen kirjoittanut planeetoista ja eläimistä, ja eläinastrologian ensimmäinen osa löytyy täältä.

Avainsanat:

7 vastausta to “Eläinastrologiaa II”

 1. Marja Says:

  Hei!
  Olen oinas, nousu vesimies,kuu vaaka 🙂 Minulla on ollut aina koiria, ja moni näistä koiristani on syntynyt eri tähtimerkin alla: enkelikoirani olivat, ensimmäinen 24.12.1968, toinen 15.1.1982, kolmas 19.2.1990, neljäs 24.11.1993 ja sitten elossa olevat 2.4.2002 klo 20.30 Klaukkala( meillä sama syntymäpäivä ;D ) ja hännänhuippu 28.2.2009 klo 09.15 Vantaa ja jokainen on ollut ja on erilainen ihana persoonallisuus! En tiedä näkyykö kartallani eläinrakkaus, mutta minulla on aina ollut koiria ja pidän myös muista eläimistä hyvin paljon. 🙂 Olisi tietty mielenkiintoista joskus saada astrologinen tulkinta 2 elossa olevan kartoista, kun kellonaikakin on suurinpiirtein tiedossa 🙂 Aurinkoista Eläintenpäivää kaikille! 🙂

  • Astrologian Taika Says:

   Tässä ensimmäisiä mieleen tulevia aatteita karttoja katsoessani.

   Vanhempi koiristasi vaikuttaa ennemmin monisärmäiseltä kuin yksioikoiselta. Tässä on suoruutta ja reippautta, mutta samalla valtava annos mukavuudenhalua. Hyvä ruoka ja mukava lekottelupaikka voivat tulla yhä tärkeämmiksi iän myötä. Varmaan tiedät kumpi näistä puolista on voimakkaampi. Tämä koira kiintyy miltei fanaattisesti siihen mihin päättää kiintyä, oli se sitten ihminen tai toinen eläin. En tiedä osaako koirat kontrolloida omia tunteitaan, mutta kartan mukaan sellainenkin voisi olla mahdollista. Voisi puolustaa omiaan myös kiihkeästi, mutta normaalioloissa ei taida olla ärhäkkä vaan aika iloinen. Koiralla voi olla taipumusta joko perinnöllisiin sairauksiin tai reagointitapaan, mikä olisi suvussa kulkeva.

   Hännänhuippukoirallasi päällimmäisenä piirteenä näkyy tunteiden ilmaisu. Iloisuutta, seurallisuutta, seuran kaipuuta jopa siinä määrin, että voisi kärsiä yksinolosta. Tämä voi olla utelias koira, ja innokas auttamaan. Haukkumisen suhteen on jännää ristiriitaisuutta, voi olla kova räksyttämään tai hyvin hiljainen. Terveydessä voi jossakin vaiheessa tulla eteen jokin krooninen vaiva, saattaa liittyä esimerkiksi luustoon tai niveliin. Jos on fyysisesti terve tapaus niin on mahdollista, että soveltuisi palveluskoiraksi, koska haluaa tehdä velvollisuutensa ja sitoutua tehtävään, olla hyödyksi jne.

   Koirat näyttäisivät tulevan hyvin toimeen keskenään, mutta tekemisen tasolla mennään välillä ihan ristiin. Vanhempi koira lienee pomo näistä?

   • Marja Says:

    Vau! Kiitos!!!! Todellakin, et olisi voinnut tarkemmin kuvailla
    koiriani 🙂 Vanhempi on nyt ottanut tarvakseen mennä sohvan
    taakse nukkumaan heti ruuan päälle 🙂 ja hänen kanssaan oli
    ero-ahdistus ongelmia ennen nuorimmaisen tuloa. Myöskin valitettavasti perinnöllinen sairaus taitaa kuulua pakettiin, emo kuoli 7v sidekudos syöpään ja nyt koirallani ilmaantunut rasva-ym. patteja ympäri kehoa 😦 Ärhäkkä ei ole kuin pikku tunkeilijalle, joka ei aina anna toisen nukkua rauhassa, mutta juu varmaan puolustaisi jos tulisi sellainen tilanne.

    Hännänhuippu 🙂 totisesti tunteita riittää, on kova halailemaan,
    pussailemaan ja kulkee perässä jatkuvasti, varmaan potentiaalia ero-ahdistukselle… innostuessa saattaa saada haukkukohtauksen, muutoin hiljainen kaveri. Krooninen vaiva voi hyvinkin olla nivelet tyypillistä näille…..eli molemmat Labradoreja. Ajattelin tuota itsekin yksi ilta, kun mietin opettaisinko häntä sytyttämään ja sammuttamaan valot 😀
    Olen miettinyt, että kun saan hoitolani toimimaan, voisi olla siellä hoitokoirana 🙂 Tulevat hyvin toimeen, paitsi silloin kun nuorempi kiusaa, vanhus pistää kyllä ojennukseen….ja kyllä
    välillä tekemiset eivät ihan kohtaa 😀 Kiitos!!!! Tämä oli erittäin mukavaa saada vahvistusta omille ajatuksille koirien luonteesta.

 2. JohannaH Says:

  Kuu 6. huoneessa, josta olen kuullut että liittyy pieniin eläimiin ja niitä minulla on ollutkin muutama elämäni aikana. Merkurius on myös 1. huoneessa. Olen aina pitänyt myös kissoista, mutta itsellä ei ole vielä ollut sellaista. Naapurien kissat kävivät kylässä kun asuin lapsena sellaisessa ympäristössä, jossa ne saivat juoksennella vapaasti. Mikä kuvastaa kissoja kartalla?

  Toisaalta melkein kaikki eläimet ovat mielenkiintoisia ainakin tarkkailumielessä, mutta en perustaisi kotifarmia. Katselen mieluummin luonto-ohjelmia, joissa eläimet ovat kotiympäristössään ja siksi mielenkiintoisempaa seurattavaa kuin häkissä tai terraariossa.

  Olen myös vähän allerginen eläimille. Mistä allergiat voisi näkyä kartalla?

  • Astrologian Taika Says:

   Kuudennen huoneen Kuu voi olla se herkistäjä, joka ilmenee allergioina. Onko Kuulla ja Neptunuksella mitään kulmaa välillään? Joskus myös Neptunuksen transiitti voi toimia allergian laukaisijana.

   Traditionaalinen astrologia yhdistää kissan Kuuhun, ja onhan näillä sama feminiininen tausta. Kun sinulla on Kuu lemmikkien huoneessa, se voisi olla hyvinkin luonteva vaihtoehto. Kissoissa on mielestäni hiukan samaa syvällisyyttä kuin skorpionin merkissä.

 3. Maija Says:

  Minulla oli kunnia tässä joku aika sitten tutustua 8.10.2008 syntyneeseen kääpiömäyräkoiranarttuun, joka oli aivan ihanan seurallinen ja helläsydäminen vaakapersoona. Sateella moista herkkänahkaa ei vaan tahtonut saada ulos! Omistajansa on härkämerkkinen miesihminen ja sohvalla he yhdessä viihtyvätkin.

 4. Emelia Says:

  Lapsuudessani meillä oli aina koiria ja yleensä aina akvaariokaloja ja saksanpaimenkoiria, ja pidinkin itseäni täysin koiraihmisenä. Pelkäsin pienenä kissoja, sillä ne olivat äkäisiä ja arvaamattomia.

  Tilanne muuttui 90-luvun puolessa välissä kun sain ensimmäisen kissani. Hän oli Adam, aivan ihana kissa, joka oli Aurinkomerkiltään Härkä. Tarkemmat tiedot varsinaisesta syntymäpäivästä valitettavasti puuttuvat. Adamin kanssa sain viettää melkein 10 ihanaa vuotta, kunnes hän katosi kesällä 2004.

  Pari vuotta olin todella murheissani, kunnes keväällä 2006, kuulin että olisi taas pentuja vailla kotia. – Juhannukseksi 2006 sain sitten LadyHamish Macbethin kotiin. Hänkin on Aurinko Härkä. Syntynyt 20.4. 2006 n. 16:05 – NousevaNeitsyt (minun Aurinko), MC Kaksoset (minun DC), Vertex yhtymässä Yläsolmuuni ja Pluto yhtymässä Askendenttiini.

  Erityisesti tuo Pluton yhtymä Asc on mielestäni erittäin kuvaava, kun kissan tulo kotiin vaikutti virkistävästi ja piristävästi elämään…

  AurinkoHärkinä nämä kaksi kissaa ovat kyllä aivan erilaiset luonteiltaan, toinen oli rauhallinen ja lempeä, toinen terhakka, sähäkkä ja välillä ilkeäkin… tosin tässä varmaan tuleekin sitten vastaan jo sukupuolten väliset erot, lempeä oli kolli ja sähäkkä tyttö…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: