Etsintäkuulutettu

Viimeaikojen keskeisin hahmo median pyörityksessä on ollut herra wikileaks, Julian Assange. Hänen syntymäaikatietonsa ovat olleet tähän asti ilmeisesti arvailujen varassa, mutta nyt Interpolin etsintäkuulutuksessa on paljastunut näkyville toivottavasti oikea ajankohta.

Millainen mies on tämä ristiriitainen vapaan tiedon tiedon puolustaja, seksuaalirikoksista syytetty, entinen hakkeri ja nykyinen salaisuuksien paljastaja? Uusilla tiedoilla Assange onkin Aurinko-rapu. Miten tällainen ihminen voi viettää liikkuvaa elämää, jolla ei oikein ole pysyvää kotia missään? Siten että Aurinko on tiukassa neliökulmassa Uranukseen. Tämä tekee aktiiviseksi, ravistelee elämän perusteita, saa hänet arvaamattomaksi. Assange voi olla levoton sielu ja pitää elämäntehtävänään järkyttää ja ravistella maailmaa. Ja samalla kuitenkin hoivata kaikkia, varmistaa elämän jatkuvuus ja puolustaa heikkoja, mutta kenties arvaamattomin keinoin.

Kartassa uusimman tiedon mukainen kellonaika!

Kuu tulee hänen kartalleen skorpioniin, ja täältä löytyy se kaivattu salaisuustekijä. Kuu näyttäisi kuitenkin olevan ravun vaiheessa, mikä antaa elämän pohjavireeksi herkkyyden. Skorpionin ja ravun yhteennivoutumisesta saamme teemaksi salaisuudet, piilotetun ja alitajuisen, sekä vahvan tarpeen puolustaa ja hoivata.

Miehen syntymän kellonaikaa ei luonnollisesti ole tiedossa, mutta tahtoisin nähdä Pluton vahvassa roolissa hänen kartallaan. Pluto on neitsyen loppuasteissa, ja Venus tekee siihen haastavaa kulmaa. Ongelmat naisväen kanssa selittyvät tällä, mutta myös tietty magneettinen kiinnostavuus, mikä hänessä on ilmeistä.

Kartalla on Jupiterin ja Neptunuksen yhtymä merkkirajan yli skorpionissa ja jousimiehessä. Tämä kertoo syvällisestä idealistisuudesta. Näitä vastapäätä on Saturnus kaksosissa. Saturnus testaa ihanteellisuutta, ja etenkin vastakkaisuus Jupiteriin kertoo usein etiikan ja moraalin kanssa painimisesta.

Assangen kartta on sankokartta, jonka kahvana on Mars vesimiehessä ja Kuunsolmulla. Hänellä on tarve jakaa, ja sen tapa on toiminnallinen, rohkea, aktiivinen ja yllättävä. Kuunsolmu kietoo miehen elämäntehtävän tähän kahvaan mukaan.

Viimeaikojen transiittimylläkässä Assangella on ollut Saturnuksen neliö Aurinkoon, ja Uranus ja Jupiter ovat pommittaneet pitkään hänen omaa salaisuuksien ja vallan planeettaansa Plutoa. Myös nopeampi Mars on juuri nyt kulmassa Plutoon – toivottavasti tilanne ei purkaannu väkivaltaisesti? Assangehan sai juuri tappouhkauksia. Taivaan Pluto on tehnyt kulmaa Kuulle. Kuunsolmulinja pyyhkäisi kesällä hänen Aurinkonsa yli.

Kun katsot Assangen karttaa, mikä on sinun tuomiosi? Syyllinen ja petturi, vai rikolliseksi lavastettu idealisti?

 

 

10 vastausta to “Etsintäkuulutettu”

 1. Kirsi Voutilainen Says:

  Oma intuitioni kertoo, että hän on idealisti, joka paljastaessaan salaisuuksia on sohaissut hyväveli järjestelmän muurahaispesää, joka nyt kovasti koettaa iskeä myrkkyä häneen ja hänen elämäänsä.. ❤

 2. Emelia Says:

  Vaikea on tuon kartan perusteella kyllä päätellä syyllisyyttä tai syyttömyyttä.. Ulkonäön perusteella häneen sopii kyllä AurinkoRapu, mutta minua hämmästytti nuo harmaat hiukset kun kuulin miehen iän.. Harmaahapsi ja minua vuoden nuorempi!!

 3. Tarja Says:

  Mitäs tykkäätte Merkuriuksen ja Pluton välisestä kulmasta? Nostaa ainakin salaisuuksia ja niiden kertomista esille?

  • Hymy Says:

   Mites se vaikuttaa merk-pluto oppositiossa?

   • Astrologian Taika Says:

    Koska Assangen kartalla kulma oli sekstiili, pitäydyn tämän kartan tulkinnassa tässä yhteydessä. Jos olet kiinnostunut saamaan tulkinnan omasta kartastasi, kotisivujeni osoitteen löydät sivut-linkin takaa (ja löytynee se googlaamallakin) ja siellä on hinnasto ym yhteystiedot.

 4. Innali Says:

  Vastaukseni: rikolliseksi lavastettu idealisti.
  Olen idealisti itsekin ja se näkyy ajatuksissani ja suhtautumisessani.
  Itse olen mielissäni siitä, että lopultakin tulee totuuksia julki.
  Herra tekee ison palveluksen yhteiskunnalle.
  Ja miten sitten järjestelmä muutenkaan reagoisi, hänestä tehdään toki rikollinen, tavalla tai toisella.

 5. Virpi Says:

  Astrotheme.fr sivuilla löytyy toinen syntymäaika, 13.6.1971. Kumpaakohan on uskominen ? Kaipa virallinen etsintäkuulutus on todempi.
  Tuo kaksos-kartta näyttäisi paremmalta kuin rapukartta ja sopisi tuollaiseen tähteläiseen paremmin. Kartalla on kaksosta ja vesimiestä ja uranusta ja auringon ja pluton neliö radixilla olisi kans sopivaa tavaraa sekä venuksen oppositio neptunukseen ( naisten taholta epäselvyyksiä ja jopa huijauksia).
  Mutta kaikkiaan pidän Assangea uuden ajan lähettiläänä joka tekee missiotaan ja on tänne sieluna sen vuoksi tullut. Vaikea homma!! Toisaalta hän ei ole pystynyt paljoa vielä paljastamaan mutta astumaan ikävästi isokenkäisten liikavarpaille. Jotkut hänen kommenttinsa tuntuvat hieman ”naiveiltakin” ja huomiohakusilta.
  Huippuälykkäältä hän vaikuttaa ja tuo raiskausjuttu saattaa olla maksettu ansa, mutta kaipa miehellä hormoonitkin ovat ja saattaa olla että on mennyt ansaan, mutta raiskaajaksi en häntä usko.

  • Astrologian Taika Says:

   Mainitsemasi vaihtoehtoinen aika on ollut aikaisemmin tiedossa, mutta valitettavasti tuolla sivustolla ei tarkisteta tietoja yhtä perusteellisesti kuin astro.comin nykyään ylläpitämässä astrodatabankissa, joten mukaan on päässyt virheellisiä tietoja. Tämä Interpolin kautta paljastunut aika on kuitenkin ”astromaailmassa” otettu paikkansapitävänä ja siitä on esitetty viime päivinä erilaisia tulkintoja.

 6. Astrologian Taika Says:

  Uusi kartta on päivitetty 7.12. ja kiitokset valppaille astrologian ystäville tiedottamisesta!

  Nouseva skorpioni vähintäänkin kerää salaisuuksien teemaa! Ja Kuu jää viimeisen huoneen puolelle – salainen asuinpaikka! Ja kuka hänen alitajunnastaankaan selvän ottaa?

  Ysihuoneen Aurinko – idealisti. Venus ja Saturnus huoneissaan kertovat haastavista ihmissuhteista.

  Mitä muuta valaisevaa teille tulee mieleen?

 7. Pia Says:

  Vau… katoimpa äske ohjelaman, joka säväyitti koska en ollut koskaan aikaisemmin kuullut tästä ihmisestä johtuen ehkä meidä inorfoimisesta…ja silloin ihmettelin ? käsittämätäntö,,, jos äsken sen minkä näin… on tämän uuden ajan Jeesus… joka pieksee farisukisia… käsittämäntäntä meininkiä… en enää usko mihinkään muuten kuin itseeeni ja siihen aina vaan vähemmän… siis egoon:=)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: