Riskialtis Uusi Kuu

Uusi Kuu syntyy 5. joulukuuta illalla noin puoli kahdeksan aikaan jousimiehen 13 asteessa. Tai jos halutaan saivarrella, Käärmeenkantajassa. Mutta pitäydytään me nyt perinteisemmässä mallissa eli jousimiehessä. Uuden Kuun uusi alku on vahvasti Aurinkopainotteinen tällä kertaa, sillä meillä se tapahtuu Auringon omassa huoneessa ja leijonan noustessa. Uuden alun teemoja voisivat olla lapset, luovuus, esilläolo eli huomion kerääminen ja saaminen. Aurinko ja leijona ovat minuutta ja siksi kyseessä voi olla oman egon nostatus. Jousimiehen teemoista saadaan mukaan innostus, reippaus ja rohkeus.

Uuden alun teemassa korostuu riskinottaminen. Mehän tiedämme jousimiehen tyylin lähteä liikkeelle; innosta puhkuen, suurpiirteisesti, yksityiskohtia vähätellen, nopeaan tahtiin ja rytisten niin että heikommat tahtovat jäädä alle. Tämä voi olla utelias kurkistus tuntemattomaan, seikkailumielellä ja rennolla otteella, ihan vaan siksi että se on hauskaa. Jousimiehen maailmassa ei surra huomista vaan uskotaan parempaan, ja siksi riski uskalletaan ottaa. Ehkä mitään todella suurta ja uljasta ei saavuteta jos ei uskalleta lähteä liikkeelle. Ja sitten on näitä jälkiviisaita, että olisi pitänyt ymmärtää, ottaa selvää, harjoitella, valmistautua, turvata. Tällaista puhetta ei tässä egotripissä kuunnella kun jousimiehen ja leijonan kaltaiset energiat tahtovat eteenpäin. Että siitä vaan, ottakaa tekin loikka tuntemattomaan!

Uuden Kuun kartalla on jännä unenomainen, mutta latautunut tunnelma. Energiat ovat keskittyneet yhteen; Aurinko ja Kuu, Jupiter ja Uranus, Merkurius ja Pluto, Neptunus ja Chiron, Mars ja Kuunsolmu. Pinnalla on kuusiokulmien vuoksi kenties valheellisenkin seesteinen ja soljuva tunnelma. Saturnus sekstiilissä Aurinkoon ja Kuuhun, Venus sekstiilissä Merkuriukseen ja Plutoon, Mars sekstiilissä Neptunukseen ja Chironiin. Merkurius, Venus ja Jupiter ovat liikkeessään hitaita ja raukeita. Uranus on jopa pysähtynyt, mutta tämä saattaa olla erittäin alleviivaavaa. Se mitä nyt aloitetaan, on yllätyksellistä, räjähtävää ja arvaamatonta. Samaan epätavallisen energian suuntaan vihjaavat Kuu, Merkurius ja Mars, jotka ovat jälleen kaikki kolme hypähtäneet tutkimattomille teille kallistuskulmansa ulkopuolelle. Uuden Kuun ajassa on siis mahdollisuus sujuvaan ja miellyttävään alkuun, mutta lopputuloksesta ei ole mitään takeita. Kannattaako riskinotto? Kuinka suuri on voittoprosentti?

Tässäkö se siis oli? Kai arvasitte, etten päästä ihan näin helpolla. Jousimiehen teemoihin kuuluu suunnata kauemmas, korkeammalle, etäämmälle, tulevaisuuteen. Missä on tämän aloituksen huipennus? Kuunpimennyksessä. O-ou? Siitä päästääkin pohtimaan miksi meille annetaan rohkeutta ja uskoa uusiin alkuihin nyt, jos lopputuloksella on huonot enteet. Pitääkö nyt tarttua asioihin, joita emme muulloin uskalla tehdä, silläkin uhalla, että tekomme aiheuttaa katastrofin? Pimennyssyklit voidaan käsittää vähän kuin astrologiseksi evoluutioksi. Elämä ei vaan mene sillä tavalla, että kaikki asiat onnistuvat 100%, kasvavat loputtomasti ja tuottavat pelkkää hyvää ja kaunista. Joskus tullaan rytisten alas, ehkä pörssikursseissa, ehkä tuhkana taivaalta tai ihmissuhdekiemuroiden loppumisena. Kun nämä joutuu kohtaamaan henkilökohtaisesti pimennyksen kautta, se tuntuu varmaan epäoikeudenmukaiselta. Todennäköisesti tapahtumilla on tarkoituksensa, vaikka tämä näyttääkin näin kirjoitettuna fatalistiselta.

Pyramidin seinämaalaus - onko tämä ulkoavaruuden olio?

Sitten päästään siihen jännään osuuteen, Saabisiin symboleihin. Uuden Kuun symboli on Pyramidit ja sfinksi, eli nyt matkataan mielissä Egyptiin. Symboli viittaa ikiaikaiseen tietoon ja viisauteen, joka on perustana nykyajalle. Ja toki tässä on kyse hybriksestä, että on vaara sortua kuvittelemaan itsestään liikoja. Sehän nyt oikeastaan tuli jo selväksi jousimiehen ja leijonan teemoista. Tai sfinksin teemoista? Viime päivinä on uutisoitu kutkuttavan hätkähdyttävä ”vanha” tieto Egyptin suurimmasta pyramidista, Gizasta. Egyptin mytologiassa on aina elänyt ”tarinoita” taivaalta tulleista jumalista tai olioista, jotka toivat viisautta Faaraoille. Nyt Kairon Yliopiston arkeologi on esittänyt, että on järkeenkäypää ajatella, että Gizan pyramidi on Ufojen rakentama. Meillä ei ole tänä päivänäkään tietoa millä tekniikalla pyramidi on rakennettu, on vain toinen toistaan ontuvampia teorioita. Arkeologi on sitä mieltä, että pyramidissa on jotakin, mikä ei ole tästä maailmasta. Ehkä tämän ajan opetus on herättää huomaamaan ikiaikaisen tiedon arvo. Meillä ei ole enää varaa eikä aikaa lytätä tietoa sillä perusteella, että se on kristinuskon vastainen tai että käsitys ei sovi tämänhetkiseen maailmankuvaamme. Voi olla jopa kohtalokasta, ellemme jo opi ymmärtämään asioita oman viitekehyksemme ulkopuolelta. Niin kuin nyt tämä Nasa-paljastus – on olemassa Linnunratamme ulkopuolisia asioita, joiden toimintamekanismia me emme tiedä. Aletaanko ottaa selvää?

Onko sinulle jousimiehen 13 astetta tärkeä kohta ja millä alueella saat aloittaa?

Avainsanat: , , , , , ,

14 vastausta to “Riskialtis Uusi Kuu”

 1. meimi Says:

  Mun kartalla on Mars 13 astetta Jousimiestä, Aurinko 10 astetta, mutta onko se liian kaukana kuunpimennystä ajatellen?

  En kyllä osaa ajatella, mitä Marsin asema uudenkuun kohdalla mahtaa tarkoittaa? Lisää yltiöpäisiä riskejä?

 2. Ajatus Says:

  ”Onko sinulle jousimiehen 13 astetta tärkeä kohta ja millä alueella saat aloittaa?”

  Onpa kyllä. Aurinkoni hallitsija Neptunus on n. 12 asteessa, eli oiskohan kyseessä unelmat ja haaveet..? 🙂 Kyseessä myös Jouskarin oma eli 9. huone. MC valitettavasti vähän kauempana tuosta, vajaat 18 astetta.

 3. Innali Says:

  Täällä on Mars Jousimiehessä, 10 astetta, MC 8 astetta.
  Osuu siis 10. huoneeseen.

 4. Tarja Says:

  Meimi: Mars on juuri se aloittamisen ja riskinoton planeetta, joten olehan varovainen ja huolellinen. Korostaa kyllä mukavasti jaksamista. Kuunpimennys ei taida onneksesi yltää Marsillesi ja Auringollesi kun tapahtuu ihan merkin lopussa.

  Ajatus: Uusia haaveita siis. Voivat jopa toteutua, mutta tuskin ihan sellaisina kuin toivoit, kun otetaan huomioon Uranuksen yllätyksellisyys.

  Innali: mahtaisiko työssä tulla uusia projekteja? Kannattaa vähän tarkkailla mahtaako ”pomppimisesi” ärsyttää jotakuta 😉

 5. Fiine Says:

  Minulla on Juno Jousimiehessä huoneessa 11. Mitähän minä mahdan aloittaa.

 6. Fiine Says:

  niin ja unohtui tuo aste, joka on 14

  • Fiine Says:

   Voi kun olen taas sekoillut, katselin syntymä karttaa. prokella Merkurius on nyt minulla huoneessa 11 ja 16 astetta jousimiestä, jos osasin oikein tulkita.

   • Fiine Says:

    Minä käyn jokapäivä astron sivuilla lukemassa horoskooppini ja katson sen kartan, niin siinä on nyt minulla aurinko jousimiehessä 13 astetta ja kuu 8 astetta 10 ja 11 huoneen rajalla kaiketi.

   • Fiine Says:

    eihän se mulla ole, anteeksi tää sekoilu. On vain sama kuunvaihe kuin syntymäkartalla.

 7. Mai Says:

  Ufo-teoria on hyvä, vaikka nuo avaruusoliot eivät ole koskaan kiehtoneet 🙂

 8. Pia Says:

  vau reisussa koko päivän ja uusia asioita esitelty… kun innostumme, silloin innostumme… prokella mars 10 huoneessa lähellä MC:tä ja nousu ja 11 huone… vanhat ystävät tulii uusissa kuosissa… uusi alku… uusi ryhmä… uudet tuotteet… nyt alan enemmänkin uskoa tähän proke karttaan… Saturnus tekee kolmiota kuulle… ihan mitä vaan kunhan se on parempaa kuin tämän hetkinen tilanne… 😉

  • Pia Says:

   siis mars 10, 11 ja ac Proken jousimiehessä… ja kivaa oli… uutta luomista… 🙂

 9. Tiina Says:

  vau..pojalla on aurinko jouskaris 14 astetta..täyttää huomenna 21 vuotta:)
  mut mitä se tuo compositekartassa?…siinä se on dc:llä jouskarina 14 astetta..

 10. Tiina Says:

  niin, entä sit kun mars on jouskaria 14 astetta?..täähän käy mielenkiintoiseksi:)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: