Blogiuutisia

Vuoden vaihteessa sain blogin tekniseltä toteuttajataholta WordPressiltä postia, että miten on vuosi sujunut. Tätä en ollut osannut odottaa, ja oli hauska saada palautetta heiltäkin. Statistiikka ei sikäli tuonut enää yllätyksiä, osaanhan itsekin tulkita kävijämäärien ja suosikki-artikkelien käyriä, mutta postin mukana tuli hauska pikku kaavio blogin terveydentilasta, eli Blog-Health-o-Meter. Nuoli osoittaa upeasti ”kaakkoon” ja nuolen kohdalle oli vielä tekstattu Wow! vaikka se ei kopionnissa tullutkaan mukaan. We think you did great! kerrottiin viestissä. Siltä minusta itsestänikin tuntui, kun viime viikolla sain lukea teidän lukijoiden palautetta.

Luulin aikaisemmin että bloggaaminen on kovin yksinäistä puuhaa. Pyörrän sanani, ei se ole ollenkaan yksinäistä. Pidetään hauskaa keskustellen astrologiasta tänäkin vuonna!

2 vastausta to “Blogiuutisia”

  1. Tarja Says:

    Unohtui tuosta jutusta mainita, että mihin me astrologit oikeastaan statistiikkaa tarvitsemme, kun astrologia kertoo meille sen. Päivänä jolloin blogissani tehtiin lukijaennätys, Venus oli täsmälleen Keskitaivaallani. Joskus voi planeetta-energia toteutua ihan näin konkreettisesti!

  2. Ajatus Says:

    Mahtava juttu – onnittelut! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: