Keskustelussa Pluto nousulla

Viime maanantaina kirjoittelin planeettojen transiittiylityksistä nousulle, ja tässä yhteydessä kävi ilmi, että Pluton ylitys on ihan omaa luokkaansa. Tämä voi olla yksi kavahdetuimpia ja pelätyimpiä transiitteja astrologian harrastajien keskuudessa. Vaan onko se sitä sitten käytännössäkin, vai onko tämä astrologisen kirjallisuuden aiheuttama vääristymä?

Me voisimme jakaa täällä blogissa tarinoitamme, mitä on tapahtunut kun Pluto on keikkunut nousuakselin tuntumassa sen noin kolme vuotta, minkä ylitys tavallisesti kaikkine peruuttamisineen ottaa. Tarinat voivat auttaa suhteuttamaan omia kokemuksia, ja ne voivat toimia jonkinlaisina evästyksinä nousukauris-ihmisille, joilla tämä on odotettavissa lähivuosina. Varoitan kuitenkin heti kättelyssä ajattelemasta, että toisen kokemukset sattuisivat itselle yksi yhteen. Näin ei varmaan koskaan ole täysin, vaan kokemuksemme jokaisesta transiitista on aina omanlainen; Pluton nousun ylityksen aikaan tapahtuu myös muita transiitteja, jotka ovat osa prosessia. Lisäksi jokaisella on omanlaisena kartta ja on varmaan paljon merkitystä sillä, kuinka aspektoitunut nousuakseli kartalla on valmiiksi, eli tuleeko transiittina liikkuvasta Plutosta koko joukko muita kulmia kartalle samaan aikaan.

Tuoreimmassa muistissa Pluton ylitykset ovat varmaan heillä, joiden nousu on aivan kauriin alussa tai jousimiehen viimeisissä asteissa. On silti mahdollista, että tämä transiitti on ollut hyvin mullistava myös noususkorpioneille ja he muistavat tapahtumat kuin eilisen päivän. Skorpionissa Pluto kulki 1983 – 1995.

Kerron teille pari Plutotarinaa alkuun, ja saatte jatkaa siitä; Miinan ja Manun stoorit. Miinalle Pluton ylitys näyttäytyi tapahtumina jo ennen kuin planeetta ehti akselille. Miinan kartalla onkin vahva muuttuvien merkkien painotus, molemmat Aurinko ja Kuu muuttuvassa laadussa, ja olen sitä mieltä, että tällaisille ihmisille suuret transiitit voivat tulla hiukan etuajassa. Hänen kartallaan kaurisnousu on yksinäinen, eikä siihen kohdistu käytännössä mitään kulmia syntymäkartan planeetoista.

Miina halusi itselleen toisenlaisen elämän. Hän otti riidattoman ja aikuisen tuntuisen eron miehestään. Avioliittoa oli takana jo melko pitkään, ja se oli tullut rutiininomaiseksi. Miinan mielestä heillä ei ollut enää oikein mitään muuta yhteistä kuin lapset. Hän teki taloudellisesti uhkarohkean liikkeen, sanoutui irti hyvästä työpaikasta ja muutti kokonaan toiseen maahan, tyhjän päälle ilman tietoa työstä tai kodista. Tässä oli voimakasta uuden alun tuntua. Noin päällisin puolin katsottuna kaikki näytti ihmeen positiiviselta, eikä Miina olekaan mikään turhasta valittaja. Suurin kolaus hänelle saattoi tulla ammatillisella puolella, sillä uudessa maassa ei ollut olemassa suhdeverkostoa, eikä hän löytänyt työtä samalta alalta, millä oli aiemmin työskennellyt. No, Miina otti ihan toisenlaisen työn vastaan, ja tuntuu nyt silläkin elämän saralla rakentavan ihan uudenlaista elämää. Mielestäni Miinan tarina käy hyvin esimerkiksi siitä, että Pluto tarjoaa tilaisuuden ja voimaa toteuttaa muutos, jota on itseasiassa halunnut jo kauan.

Manun tarina on vaikeampi. Manun kartalla nousukauris on viiden asteen orbilla kolmiossa Plutoon, eli nousun ylitys ja sitä välittömästi seurannut kulma Plutoon pitkittivät prosessia. Kolmio Venukseen on aika tarkka. En tiedä mikä alkoi ensin, vaikeudet työssä, parisuhteessa vai terveydessä. Manu sairastui totaalisesti jähmettävään masennukseen, ja monta kuukautta hän halusi vain nukkua. Eroprosessi kumppanista oli aikaavievä, väsyttävä ja ahdistava. Työkyky oli poissa pitkän aikaa. Terapian avulla Manu voitti lopulta masennuksen, ja samaan aikaan hän kävi suurta sisäistä mullistusta läpi, kysellen mikä ja kuka olen, ja mihin suuntaan menossa. Kun elämänilo palasi, alkoi löytyä sisimmästä vastauksia uudesta suunnasta. Myös tässä tapauksessa käytiin läpi ammatillinen muodonmuutos, ja Manu kouluttautui uuteen ammattiin. Ulkoisesti Manun elämässä ei näyttänyt tapahtuvan dramaattisia käänteitä, vaikka toki monenlaista arkipäivän ongelmaa ilmeni pitkästä sairauslomasta ja eron tuomista taloudellisista haasteista. Sisäisesti muutos oli sitäkin suurempi. Vaikka tässä tarinassa prosessi käytiin todellakin pimeiden syvyyksien ja tuhkan kautta, minä luulen että Manu elää nyt rikkaampaa elämää ja tekee asioita, jotka kokee aivan eri tavalla tärkeiksi kuin aikaisemmin. Manun tarinan näen pitkälti esimerkkinä tapauksista, jossa elämän entiset rakenteet kaatuvat yksi toisensa jälkeen, ja kaaostilanteessa on pakko löytää uutta.

Minkälaisia tarinoita sinulla on Plutosta? Onko niin, että vaikeidenkin muutosten jälkeen elämä on mennyt eteenpäin, ja paljon positiivista on tullut sen tilalle, mistä transiitin aikana on luovuttu? Ja vaikka et olisi kokenut juuri nousun transiittia, saatat löytää omista Pluto-kokemuksistasi jaettavaa toisille. Myös te, joilla Pluto on kaiken aikaa nousulla, siis syntymäkartalla, kertokaa kokemuksianne. Toivon että jaksatte kommentoida, vaikka aihe onkin raskaanlainen.

Avainsanat:

20 vastausta to “Keskustelussa Pluto nousulla”

 1. claudia Says:

  Olen noususkorpioni ja pluto oli askendentillani ollessani 19 -vuotias. Koen, että plutoon liittyy oman voiman lunastaminen. Pluton lähestyminen askendentille näkyi ulkonäön ja olemuksen radikaalina muuttumisena, tosin teini-ikäisillä ulkonäkö on muutenkin muuttuvainen.
  Varsinaisen yhtymän aikaan olin päässyt juuri ylioppilaaksi ja tunsin vihdoinkin päässeeni elämässäni ”oman auton rattiin”.

  Skorpioninousuiselle se oli eräänlainen ”inssi-ajo”, jota on vaikea sanoin kuvailla. Sisäisesti pluto tuntui kuin luottokortilta, jossa oli rajaton limiitti.
  Tapahtumiahan tuohon aikaan riitti yllin kyllin, hyvin pluto-teemaisia. Hyvin paljon sellaista sik-sak -tunnelmaa. Mahtavia ja raastavia tuntemuksia.
  Mielestäni kokemus ei ollut mitenkään huono tai karmea, vaan se oli ennemminkin n. 5 vuoden mittainen kypsyyskoe. Kokemus oli kaiken kaikkiaan voimaannuttava.

  • Tarja Says:

   Aivan upeasti määritelty tuo oman voiman lunastaminen! Mielestäni osut täysin ytimeen. Nuorena voiman ottaminen omiin käsiin voi olla helpompaa, koska ei ole vielä jämähtänyt rutiineihin, vaikka silloin ylilyöntejäkin sattuu ehkä enemmän. Kiitos kommentistasi!

 2. Emelia Says:

  Minun täytyy sanoa, että olen jotenkin hämmentynyt sillä minulla ei ole mitään erityistä muistikuvaa mistään erityisistä muutoksista tai tapahtumista varsinaisen ylityksen aikoihin 5-6 vuotta sitten… Tuo aika tosin oli kovin harmaata ja täynnä pelkkää puurtamista töissä… Ehkä juuri noiden ohitusten aikaan koin silloisessa työpaikassani jonkinlaista työpaikkakiusaamista erään työkaverin taholta (AurinkoKalat), jostain syystä ärsytin häntä todella paljon..

  Luontevasti mitään erityisiä valintoja tekemättä elämä muuttui tuon jälkeen ja siirryin tekemään vuorotyötä, eli sen jälkeen elämä olikin perin erilaista jälleen työnpuolesta kun elin ihan eri rytmissä kuin muut.. Pluton transiiteista samoihin aikoihin oli kolmio Marsille, neliö radix Plutoon ja Venukseen, semisekstiili MC ja Neptunus, ja kvinkunssi Saturnukseen…

  Se oli kyllä aika ankeaa aikaa ja olin todella väsynyt silloin, elämä oli yhtä putkessa kulkemista, kun odotti vain että Pluton transiitit vihdoin helpottaisivat…

  • Tarja Says:

   On tämä varmaan ihan mahdollista että mitään maata mullistavaa ei nousun ylityksessä tapahdu 😉
   Olen kuullut selityksiä, että Pluto tarrautuu vaan niihin asioihin, jotka kaipaavat muutosta. Ehkä sinun elämässäsi oli kaikki kohdallaan, tai muutoksia oli tehty jo aikaisemmin?
   Sinänsä ”jännä” juttu jos Pluton neliö Plutoon ja Venukseen hujahtaa ohi ilman mitään kriisejä, mutta mitä tarkoitit että odotit vain että Pluton transiitit vihdoin helpottaisivat.. siis miksi kaipasit helpotusta jos mitään erityistä ei tapahtunut? Taika vähän putosi kärryiltä täällä 🙂

   • Emelia Says:

    😀
    Aivan kuten Lila tuossa seuraavaksi kuvaa elämä vain oli tuollaista zombiena olemista ja odotin että koska oikeasti alkaisin elää, tuntisin taas jotain.. Olin kuin jotenkin upoksissa ja pinnan alla.. tukahdutettu.. kaikki asiat olivat rutiineja ja selviämistä päivästä toiseen.. siksi nyt tämän Pluto opp Kuun aikaan tuntuukin ihan uskomattomalta, että vaikka välillä on ollut rankkaakin, on aina ohituksen jälkeen tullut helpotus ja asiat selvinneet… ja nyt on välillä onnea ja vahvoja tunteita.. mitä silloin ei ollut…

    Niin… minäkin olen vähän hämilläni ja ymmälläni tästä, eli ei ihme että Taika putosit… 😉

  • Lila Patrikainen Says:

   Tuollainen syvä uupumus ja lamaannus ovat Pluto-vaikutuksia. Vähän kuin kulkisi elävänä kuolleena päivästä toiseen.

   • Emelia Says:

    Tämä on erittäin osuva kuvaus… zombie.. 😉 Mutta samalla olin hyvin vahva ja tiesin tarkkaan mitä teen ja miksi..

 3. Fiine Says:

  Minulta pikaisesti. Olen aina sanonut, että elin elämäni parasta aikaa 1983 -1995 tuntui kun maailmankaikkeus olisi minulla antanut kaiken ja vielä kysyvän etkö ihan oikeasti halua lisää jotain. Minulla oli voimia toteuttaa kaikki haaveeni. Elin aallon harjalla ruusuilla tanssien. Mutta 1995syksyllä tein täyskäännöksen, kaikki muuttui. Menetin melkein ns. kaiken taistelin koossa pysyäkseni. Kunnes epätoivooni kyllästyneenä 2007 ihan loppu vuodesta vaihdoin alaa, kouluttauduin ihka uuteen ammattiin, jossa alussa menestyin hyvin ja sain paljon kiitosta, mutta se ei minulle riittänyt. Kamalan pelon vallassa jätin kaiken ja keskityin vain perheeseeni. Äitini mies sairastu hyvin vakavasti 2009 lopussa ja siitä asti olen heitä hoitanut oman perheeni lisäksi. Minä olen nousu Kauris 3´38 astetta ja aurinkomerkiltäni Skorpioni 6`13

  • Tarja Says:

   Koetan jäsentää kuviota hiukan itselleni ja korjaa, jos erehdyn päätelmissäni.
   83-95 jaksolla Pluto ylitti vahvat planeettasi skorpionissa ja lisäksi sait Pluton neliön Plutoon, mikä voi olla voimaannuttava kokemus. Kun kerrot täyskäännöksestä, Pluto alkoi tuolloin etääntyä Keskitaivaastasi. -07 kieppeillä Pluto on kulkenut viimeisessä huoneessasi ja ylittänyt Chironin, mikä voi kertoa pelkojen tunnoista sekä parantamisen teemojen tulosta elämään. Tämä viimeinen kertomasi omaishoitajana olo on tapahtunut Pluton ylittäessä nousuakselin, mutta ilmeisesti et ole tästä kokenut samanlaista voiman tuntoa?

   • Fiine Says:

    Joo, en ole nyt kokenut samanlaista voimaatumista ja onnistumista kaikessa, kuin tuolloin. Tavallaan olen nyt kuitenkin hyvin tyytyväinen ratkaisuuni, vaikkakin se tapahtui kaaoksen kanssa. En tuolloin tiennyt yhtään mitä tuleman pitää, paitsi että ansioni tulevat putoamaan enemmän kuin puolella. Pelko oli tosi valtava, mutta tahto vielä voimakkaampi. Voisiko silläkin olla osuutta asiaan, kun olen myös kuu, Merkurius Skorpioni ja 9 ja 10 huoneen kärjet ovat Skorpionissa ja minulla ei ole muuta Kaurista, kuin tuo nousu.

 4. Rovatar Says:

  Minulla, nousu-Skorpionina, Pluto oli nousulla -92.
  Edellisen vuoden lopulla olin saanut kuopukseni ja rakensimme omakotitaloa. Olin äitiysloman jälkeen 3 vuotta hoitovapaalla ja elämä oli jotenkin ihanan vapaata ja silti kiinnostavaa.
  Kun jälkeenpäin miettii elämäänsä, niin tuo aika -91-94 on ollut elämässäni kaikkein parasta. En muista tuolta ajalta yhtään murhetta.
  Olin onnellinen. Ja kuinka nautinkaan, kun sain olla uudessa, kauniissa talossa hoitaen lastani.
  Kun sain ensimmäisen lapseni, Pluto oli tarkalleen minun noususolmullani ja lapsella Pluto yhtyi Asc:iin, Vaaka. Vahva, mutta herkkä Rapu. Tietyllä tavalla viileä ja ottaa, mitä tahtoo. Tekee, mitä haluaa. Silti kiltti ja ymmärtäväinen. On hänellä kyllä Mars/ Saturnus yhtymäkin…:)
  Nyt kun Pluto alkaa olla ohi Aurinkoni, voin sanoa, että tein sellaista, jota olin pitkään halunnut, mutten ollut uskaltanut. Meillä oli tosi riitaisa työyhteisö ja vaikka itse en ollut kahinassa mukana, hain siirtoa toiseen yksikköön, sain ja lähdin. 16v samassa paikassa, tutut työkaverit, rutiinit jne…mutta nyt voin sanoa, etten ole koskaan nauttinut työstäni niin paljon kuin nyt, kun työilmapiiri on niin ihana ja ihmiset upeita.
  Pluto tekee syntymäkartallani kolmiota Aurinkoon ja noviilin Mc:hen ja Mc taas noviilin Asc:iin. Mikähän se tuo kuvio olikaan? 🙂

  Mutta ei siis mitään huonoa Plutoon liittyen. En tiedä, mistä johtunee.

  • Tarja Says:

   On mahdollista, että jos oman kartan rakenteen vuoksi Pluton teemoja on joutunut työstämään läpi elämänsä, sen teemat ovat niin tuttuja jo transiittien tullessa, että ne hallitsee paremmin kuin sellaiset, joilla juttu on uusi ja tuntematon. Sinullahan Pluto on kartan hallitsija, ja kulmissa Aurinkoon sekä Kuuhun, joten sen on täytynyt olla sinulle tuttua.
   On hienoa kuulla, että myös sinä olet saanut kiinni Pluton tarjoamasta voimasta toteuttaa itse muutoksiaan.
   En oikein pysynyt perässä mitä kuviota ajoit takaa, noviilit ovat hyvin harmonisia energioita tuottavia, eivät ole räikeitä vaan henkisiä ja hiljaisia juttuja.
   Ja kiitos taas palautteestasi 😉

 5. Rovatar Says:

  Ja vielä täytyy sanoa, että olipa tosi hyvä kirjoitus, Astrologian Taika!

 6. niina Says:

  Oma nousuni on 0 astetta skorpionia ja nousumerkistäni johtuen aihe on syvällisen 🙂 kiinnostava. Olenkin saanut paitsi itse kokea Pluton transiitteja (aurinkoni on 1 astetta rapua) mutta myös lähipiirissäni seurata Pluton ”osumia” akselille ja auringoille. Yhdyn claudian esittämään ajatukseen oman voiman lunastamisesta. Se miten nämä Pluton transiitit ja voimaantuminen ilmenevät riippuu mielestäni siitä millä tasolla ihminen pääasiassa itseään ilmentää. Ts. ulkoisia merkkejä eli tapahtumia/menetyksiä jne ei välttämättä ulkoisessa maailmassa näy vaikka transiittia kokevan ihmisen sisällä kävisi syvä Muutos. Toisaalta jonkun muun elämässä suuren sisäisen muutoksen käynnistää Plutoniaaninen tapahtuma. Oma yitykseni ajoittuu murrosiän alkuun ikävuosiin 13-14-vuotta. Kyse oli tavallista voimakkaammasta murrosikään liittyvästä itsenäistymisestä johon ulkoisina merkkeinä liittyi kaikki teemaan sopivat paheet: juopottelu ja tupakointi, seksielämän aloitus, raskas musiikki sekä mustat vaatteet mukaan lukien musta huulipuna ja luomiväri. Kettinkejä, hakaneuloja ja kaikkea muuta kammottavaa roikkui tietysti siellä täällä. Tunnen näin myöhemmin empatiaa äitiän kohtaan joka yhtäkkisesti menetti lapsensa nuoruudelle. Koin itseni hyvin yksinäiseksi ja erilaiseksi riippumatta siitä että ympärilläni oli paljon ikätovereita erilaisista ryhmistä. Sisäisellä tasolla kävin läpi kuolemaan ja syviin kokemuksiin liittyviä teemoja, tutustuin eri maailman uskontoihin, kuolemanrajatilakokemuksia ja jälleensyntymistä käsitteleviin kirjoihin. Tuosta ajasta on peräisin koko nykyisen henkisen maailmankatsomukseni perusta. Toisaalta näin myöhemmin asian voi myös nähdä niin että ajanjakson myötä tietoisuuteeni palautui siellä aiemmin jo ollutta merkittävää ainesta.
  Parhaillaan Pluton askendentin ylitystä käy läpi kolmesta lapsestani nuorin. Tämä transiitti alkoi ennen pojan täytettyä kaksi vuotta ja jatkuu n. 3.5 ikävuoteen asti. Kyseessä siis tavallista voimakkaampi uhmaikä. Mukana on tullut nukahtamiseen liittyvää vaikeutta, kontrolloivaa muiden (erityisesti äidin) hallintayritytä sekä pelkoja ja ilmeisesti myös uhkaavia unia. Lisäksi perheessä on tänä aikana äänekkäästi käyty läpi esikoisen murrosikään liittyviä kiistoja. Tämän on äänille ja tunnelmalle herkkä nuorimmainen varmasti kokenut pelottavaksi. Lapsella on hyvä ilmaisukyky (au + merk. härässä 3.huoneessä) mutta silti suurin osa tästä transiitista näyttää jäävän osaksi hänen omaa sisäistä maailmansa.

 7. Pia Says:

  No minä en tiedä menneisyyden ohituksista… mutta pluton vaikuttuksesta enemmän… olen noususkorppari ja syntymähetkenä jo jouduin kokemaan heti 2 viikon erossa olemisen äidistäni… kuolemisen pelko tuli jo siinä… aurinkoni on 8.huoneessa leijonassa ja olen aina kokenut itseni skorppariksi, ja vasta nyt myöhemmin oppinut löytämään itsestäni sen upean leijonanaisen joka olen…mutta ajatusmaailmani on liian mustavalkoinen että osaisin sen hyvin kantaa 🙂

  Lapsuuteni ja nuoruuteni oli hirveä… hylkäämisiä, väkivaltaa, hyväksikäyttöä, masennusta, itsemurha-yrityksiä, raiskauksia, mielisairaalaa… tuohon aikaa kun Pluto oli päälläni koin lapsen syntymän, miehen konkurssin, avioeron ja uuden miehen löytyminen ja kaksi lasta lisää ja aivan hirveät rahaongelmat… pahoja masennuksia ja itsemurhayrityksiä 5 kertaa… maailamssa ei ollut mitään hyvää.

  ja vasta noiden vuosien jälkeen alkoi henkinen kasvuni, herääminen, mutta sitten vasta vaikeaa oli, koska aloin vasta muistamaan kaiken menneisyydestäni, jonka olin haudannut johonkin ja olin unohtanut kaikki lapsuuteni ja nuoruuteni tapahtumat ja kaikki asiat kerrallaan piti käydä läpi…yksi kerrallaan…. ja tällä tiellä ollaan vieläkin 😉

  Nyt olen saanut kantavani möhkälettä, mutta ei mitään tietoa vielä siitä mikä se on… kuolemanpelkoa on siis käyty lävitse… mutta en ole masentunut, kuten yleensä… mutta se on mysteeri että minulla on voimakas kuolenmanpelko , mutta myös itsetuhoamisen vietti ja haluan pois… mutta nehän ovat molemmat egon juttuja… ehkä sekin mysteeri vielä selviää 😉

  • Pia Says:

   Tajusin tuossa kun tein ruokaa… se ei ole se, että pääsisin eroon möykystä, vaan että saan jotain… en vapaudu siitä… eli vapaudun johonkin uuteen… johonkin jota en tiedä… eikö kukaan tiedä… ihan eri asenne 😉

 8. Lila Patrikainen Says:

  Vaikka aiheena onkin Pluto nousulla, niin otan osaa keskusteluun, vaikkei minulle tule elinaikanani tuollaista transiittia. Pluto tulee DC:lle ehkä kymmenen vuoden päästä ja tuolloin se ylittää ensimmäistä kertaa ikinä karttani jonkun akselin. Mutta kokemusta on Pluton oppositiosta Kuulle ja Auringolle + muille planeetoille. Kuu, Saturnus, Aurinko ja Mars ovat minulla kaikki eri merkeissä, mutta asteittensa puolesta melko lähellä toisiaan, joten Pluto tekee transitoidessaan sarjana jonkun kulman kaikkiin yo planeettoihin, jonka päätteeksi se tekee vielä kulman itselleen. Vuosituhannen vaihteeseen osuneet Pluto-transiitit kestivät nelisen vuotta ja olihan se elämä melkoista spektaakkelia tuolloin.

  Tässä kokemuksia seuraavasta rimpsusta: Pluto viisiö Kuu, Pluto kolmio Saturnus, Pluto oppositio Aurinko, Pluto sekstiili Mars, Pluto neliö Pluto:

  -pitkän ihmissuhteen päättyminen, ja vaikka ero vaikutti aluksi helpolta, se muuttui vaikeaksi, koska toinen osapuoli tuli katumapäälle. Ahdistelevaksi sanoisin hänen käytöstään

  -lyhyeksi jäänyt, mutta erittäin merkittävä ihmissuhde miehen kanssa, jonka koin sielunkumppaniksi. Suhteessa oli mystisiäkin piirteitä ainakin minun kannaltani. Tulin kuitenkin kunnolla vedätetyksi. Erittäin lyhyesti tiivistettynä, tästä suhteesta aiheutunut pettymys ja järkytys syöksivät minut vuosituhannen viimeisenä jouluna psykologiseen kuolemaan ja vuosituhannen ensimmäisenä pääsiäisenä uudelleensyntymään. Väliaika oli täydellistä puhdistautumista, kuonan poistamista. Hyvin tuskallinen ja kivulias aika. Olen sitä mieltä, että moni tekee ennemmin itsemurhan, kuin syöksyy omaan pimeyteensä, mutta itsellä oli kaikkein synkimpinäkin hetkinä vahva usko siihen, että ”hyvä tästä vielä tulee”. Kuten tulikin. Toukasta tuli pitkän kotelovaiheen jälkeen perhonen. Klisheinen vertaus, mutta hyvin osuva tuohon elämänvaiheeseen.

  -juuri kun luulin, että elämäni muuttuu upeaksi, jouduin monenlaisiin valtataisteluihin. Työpaikan valtataisteluja ruodittiin valtakunnallisia medioita myöten. Elämässäni oli jälleen uusi mies, joka loppupeleissä osoittautui melkoisen häijyksi tapaukseksi. Suhteemme alkuvaiheissa hän teki konkurssin. Riitaa tuli helposti kaikenlaisesta, mutta kuumin peruna oli hänen pienen poikansa huoltajuusasia, josta kaiketi riidellään vielä tänäkin päivänä.

  -joskus loppuvuodesta 2002 samanaikaisesti pomo simputti työpaikalla kaikkia, mies oli häijyimmillään ja lapsen huoltajuuskiista kuumimmillaan. Otin yhteen pomon kanssa kunnolla yhteen työpaikkani vaarantaen (eikä minulla siinä vaiheessa ollut paljon menetettävääkään, kun ei minulle enää palkkaakaan maksettu säästösyistä, vain nimellisiä apurahoja) sillä seurauksella, että simputus loppui kuin seinään. Huoltajuuskiistassa neuvoteltiin, mutta erityisen tyydyttävää ratkaisua ei saatu aikaiseksi. Miehen ja minun väliset riidat loppuivat kuin seinään lähinnä sen takia, että kyllästyin riitelyyn. Näiden tapahtumien jälkeen olikin pari vuotta oikein rauhallista. Vuosi sen jälkeen, kun olin ottanut pomoni kanssa yhteen, väittelin tohtoriksi.

  -edellisten, konkreettisten tapahtumien lisäksi tyhjensin ensin kirjaston psykologian ja myöhemmin parapsykologian osaston. Kiinnostuminen parapsykologiasta johtui pitkälle omista tai lähipiiriin kuuluvien paranormaaleista kokemuksista, kuten kummittelusta, enneunista, telepatiasta tai entisisten elämien muistoista. Astrologia tuli kuvioon mukaan alkuvuodesta 2003, Pluto neliö Pluto -transiitin päätteeksi ja Uranuksen MC:n ylityksen kunniaksi.

  -sitten vielä intiimi, plutomainen yksityiskohta: vaikka uusi mies oli monessa suhteessa hyvin rasittava tapaus, yksi suhteen osa-alue toimi täydellisesti, nimittäin seksi. Harrastimme tantraseksiä 6 vuotta, eli siihen asti, kunnes suhde loppui.

 9. Ilona Says:

  Onpas täällä jänniä juttuja! En ole näihin asioihin perehtynyt, kunhan aikani kuluksi katselin astro -sivuilta seuraavaa omaan karttaani liittyen:

  ”Pluto kolmio Aurinko
  Tämän ohituksen voimakkuus on ****** tähteä.
  Tarkka ajankohta 2.2.2011
  Vaikutus alkaa 2.12.2010 ja päättyy: 5.3.2011
  Tämä ohitus toistuu noin 80-160 vuoden välein.
  Pluton planeettaohitus on laadultaan voimakkaampi, kuin muiden planeettojen tekemät ohitukset.”

  Sattumoisin noiden muutaman kuukauden sisään mahtuu seuraavat elämänmutokset: Erosin sovussa miehestäni (takana 12 vuotta yhteiseloa), ostin oman asunnon, jäin sairaslomalle työstäni, etsin uuden työn 700 km päästä nykyisestä kodistani, sanoin itseni irti vanhasta työstä ja allekirjoitin uuden työsopimuksen, ostin elämäni ensimmäisen kerran auton, uuden sellaisen. Vielä pitäisi löytää vuokralaiset tähän vanhaan asuntoon, muuttaa jne. Tavaraa olen hävittänyt ja puhdistanut elämääni oikein urakalla ja kylläpä tuntuu hyvältä!

  … ja nyt sitten tänään luin että vastuu tästä olisikin Pluton! Voiko se olla niin?

  • Astrologian Taika Says:

   Hei Ilona! Kyllä kuvaamasi tapahtumat elämässäsi ovat hyvin tyypillisiä pluto-ajan muutoksia. Sanotaan että ajan henki on plutolle ominaista muutosta, vastuu on itselläsi ja omissa päätöksissäsi.

 10. UJM Says:

  Pluto ohitti nousuni asc 14,35′ jousimiestä 1999-2003 välissä selkein seurauksin: erosin uskonnosta, johon minut oli kasvatettu lapsesta pitäen, vaihdoin ammattiin suuntautumisen alaa jyrkästi, astrologia tuli elämääni kuten kaikki muutkin henkiset asiat, filosofia ja uskontokunnat tuli läpivalaistua. Liekö jousimiehen merkki sitten ollut teema tuossa? Pluto on syntymäkartallanikin 9.huoneessa. Pluto transitoi samaan aikaan neliössä merkuriukselleni ja jupiterille kun oli tuo yhtymä askendanttiin. Todella tein isoja muutoksia ja oli sellainen ´toimi, etene, tee muutos tai kuole´ – olotila 😉 Ihailen itseäni jälkeenpäin, miten rohkeita muutoksia tein. Isäni pluto taitaa olla omaan aurinkooni yhtymässä ja minulla oli todella rankkaa vääntöä hänen kanssaan tuona aikana. En tiedä miten tuo isähommeli tarkalleen ottaen menisi… Muistan kun sain selville järkyttävältä tuntuvia totuuksia elämästä – muistan sen epävarmuuden harson missä lepäsin, kun mikään ei ollut varmaa, muistan miten kerran itkin niin paljon, että tuntui, että henki lähti, muistan myös ihmeellisen valaistumisen olotilan. Kaikki löytyy päiväkirjoista kuvailtuna. Todella merkittävä ja käänteentekevä muutos tuolla kaikella oli elämälle tuon ohituksen jälkeen – kaikki siirtyi jonnekin muuntuneeseen ulottuvuuteen. Vaikeaa vaikeaa vaikeaa ja kuolettavaa oli, mutta muistaakseni uskoin ja tiesin tavalla tai toisella, että se antaa minulle paljon ja niin teki. Taisi olla kaikinpuolin myös hyvin filosofoivaa aikaa…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: