Tuntuva Kuunpaluu

Harvoin kuukausittain tuleva Kuunpaluu on osunut niin nappiin kuin edellinen. Siinä tuli hidas, perääntymään valmistuva Saturnus ensimmäiseen, fysiikan huoneeseen. Kuu oli kuudennessa, sairauden alueella Uranuksen ja Jupiterin kanssa. Noin vuorokausi Kuunpaluusta nousi kuume, ja vietinkin sitten aika tovin sairaslomalla. Kotona tottakai – paluukartalla Aurinko ja Mars olivat neljännessä huoneessa kodin alueella. Aurinko kulmassa rajoittavaan Saturnukseen ja Mars aktivoimassa heilahduksia kulmallaan Uranukseen. Tauti nimittäin sahasi sinne sun tänne, muotoaan muuttaen ärsyttävästi.

Olen ennenkin havainnut, että Kuunpaluun nousuakselin merkki kuvastaa hyvin ajankohdan tunnelmaa. Jollakin tasolla merkki näkyy tuota kuukautta määrittävänä tekijänä. Jos Kuunpaluita tarkkailee pitkällä aikavälillä, voi oppia näkemään oman elämänsä trendejä, miten kukin merkki yleensä arjessa näkyy. Suosittelen lämpimästi tämän tekniikan muistamista!

Jos olet tarkkaillut omia Kuunpaluitasi, onko sinullekin tullut hyvin ajankohtaa kuvannut paluu?

Avainsanat: , , , ,

Yksi vastaus to “Tuntuva Kuunpaluu”

  1. Lila Patrikainen Says:

    Eräälle asiakkaalle olen tehnyt kuunpaluut viimeisen vuoden ajalle ja hänen antamansa palautteen perusteella olen saanut menetelmän toimimaan hyvin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: