Marsin paluu

Kun aloin kirjoittamaan tätä blogipäivitystä, Marsin paluu oli vain muutaman kaariminuutin päässä. Minun on tunnustettava, että koskaan aikaisemmin en ole tunnistanut tai huomioinut Marsin paluuta millään tavoin, muutoin kuin sitten jälkikäteen transiittikartasta. Vaikka kuinka olisin pitänyt planeettojen liikkeitä silmällä, Mars on aina livahtanut tämän tärkeän kohdan ohi ilman, että olisin siihen huomannut varautua tai valmistautua.

Olen tavannut asiakkaille kertoa, että Marsin paluu on energiapiikki sekä uusien aloituksien kohta elämässä. Itselläni energiapiikit ovat siis valuneet sormien läpi, eikä tietoisia uusia alkuja ole lanseerattu hyvien Marsin tuulien alla. Tosin on se omakin Mars aika surkeassa jamassa, että voisiko tässä jopa käyttää sanontaa parasta kun ei leiki tulella.

Marsin paluu toistuu noin kahden vuoden välein. Sen muistaa hyvin kun ajattelee parivuotiasta uhma-ikäistä pikkulasta. Marsiin liitetään ärtymys, kiukku ja aggressiot, ja kyllä nekin voivat kohota toiseen potenssiin Marsin paluun aikaan. Olen pitänyt mahdollisena, että jos Marsin tuomaa fyysistä energiaa ei saa purettua esimerkiksi töihin, liikuntaan tai näihin uusiin alkuihin, voi tämä liika-energia muhia sisällä ja oireilla joko riitoina ihmissuhteissa tai kehon kiihtymisenä sairauteen (tulehdukset, kuumeet, verenkierron oireet).

Mars liittyy aktiivisuuteen, tekemiseen, energiaan, eteenpäinmenoon, adrenaliiniin, itsevarmuuteen, rohkeuteen ja puolustautumiseen. Nämä ovat siis asioita, joita voi tuumia Marsin paluukartalta. Se kertoo yksinkertaisimmillaan millä elämänalueella tapahtuu parin vuoden sisällä. Marsin paluun kartalla planeetta on tietysti samassa merkissä ja asteessa kuin omalla syntymäkartalla, mutta muu kartan rakenne muuttuu. Tutkittavaksi jää mihin huoneeseen Mars paluukartalla tulee, millaisia kulmia se tekee ja mikä merkki on nousussa. Tarkkaile erityisesti planeettojen yhtymiä Marsiin, ja tässä voi antaa hiukan väljemmän orbin kuin syntymäkartan tulkinnassa yleensä. Ensimmäisen huoneen Mars on se kaikkein voimakkain. Planeetta viihtyy hyvin myös kymppihuoneessa, ja tällöin voi viitata uuteen työprojektiin tai ylipäätään aktiivisuuteen julkisuusasioissa. Lisäksi Marsin paluukarttaa tulisi tutkailla suhteessa omaan karttaan, osuuko esimerkiksi paluun akselit lähelle oman kartan akseleita, ja tuleeko muiden planeettojen kesken linkkejä. Näistä tekijöistä voi vetää suuntaviivoja aktiivisuudesta, tulevista aloitteista, uusista aluista ja tekemisistä.

Marsin paluun hetken sanotaan olevan hyvää aikaa tulevaisuuden suunnitelmien tekoon sekä uusien asioiden aloittamiseen. Esimerkiksi uusi työ sopii hyvin Marsin paluuseen, mutta ei tämä tarkoita sitä, että pitäisi vaihtamalla vaihtaa parin vuoden välein. Kun Mars on nopea planeetta, se ylittää vauhdikkaasti tarkan paluun asteen. Olisiko vaikutus tarkimmillaan yhden vuorokauden verran. Pitkä rupeama tämä ei kuitenkaan ole. On varmaan mennyt ohi muiltakin kuin minulta huomaamatta?

Ainakin minä liitän Marsin myös seksuaalisuuteen. Ovatkohan Marsin paluuta käsitelleet toiset astrologit liian häveliäitä vai miksi tämä seikka ei noussut missään tutkimassani lähteessä esille, sitä en voi kuin arvella. Koska tästä ei ole esitetty mitään, on areena vapaa omille tutkimuksille. Jos Mars on paluukartalla kulmassa Saturnukseen, olisiko kyse selibaatista tai vakiintumisesta? Uranuksen kanssa voidaan kokeilla, ja Venus todennäköisesti kertoo nautinnosta. No, minäkään tuskin kerron koko totuutta omien esimerkkien kautta tässä asiassa, koska juuri alkaneessa Marsin paluussa sain sen neljänteen huoneeseen (minän privaatti puoli), aspektittomaksi ja skorpionin nousulle.

Olen jossakin yhteydessä aikaisemminkin ottanut esimerkiksi sen riemukkaan Marsin paluun päivän, kun jouduin aika kylmiltään opettelemaan uudestaan autolla ajon miltei parinkymmenen vuoden tauon jälkeen. Ohessa on hyvin kuvaava palanen tuosta paluukartasta – Marsin ja Uranuksen tarkka yhtymä kolmannessa, liikkumisen ja matkailun huoneessa. Lisäksi Aurinko ja Merkurius olivat yhtymässä, joka osui oman karttani kolmanteen huoneeseen. Tässä oli tosiaan kyse uudesta alusta.

Kun nyt ollaan Marsia käsitelty, te lukijat voitte halutessanne ottaa aloitteen omiin käsiinne ja kysellä omien paluukarttojenne perään. Laittakaahan tänne sitten kommentteja mitä paluukartat näyttivät, vastasiko kartta parin vuoden tekemisen olennaisinta aluetta!

Avainsanat:

Yksi vastaus to “Marsin paluu”

  1. meimi Says:

    Seksuaalisuudesta puheen ollen… Viimeisimmän Marsin paluun aikoihin mulla kävi mies yökylässä, ihana mies! Enkä piilottele tätä tietoa, sillä kartalla on Leijona nousulla ja Aurinko 5. huoneessa! 🙂 Myös Mars on 5. huoneessa. Mars on neliössä, onkohan tuo Kuulle Kaloissa ja ehkä juuri ja juuri kolmiossa nousulle Leijonassa. Lilith ja Kuu näyttäis olevan aika lailla tarkasti yhtymässä. Olenkohan mä ollut vallan vastustamaton silloin 😉

    Onko se muuten totta, että jos on Mars Kaloissa, niin on ongelmia jaloissa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: