Kissat pöydälle ihmissuhteissa

Venus siirtyi aikaisin aamulla, muutamaa minuuttia yli kuuden, 21. huhtikuuta oinaaseen. Vaikka Aurinko siirtyi toisesta päästä oinasta merkistä ulos, vahvuus oinaspainotteisuudessa säilyi siis miltei ennallaan. Venuksen siirtymä tapahtui viimeisen huoneen alueella, ja siksi päättelin, ettei tästä asiasta ole syytä sen enempää vouhottaa. Taivaalla on hetken jännä tilanne, kun peräti kolme planeettaa on samaan aikaan merkkinsä nolla-asteessa. Tällaista aloittavaa teemaa harvoin näkee näin korostuneena.

Venuksen siirtyminen oinaaseen tottakai voimistaa jälleen oinaan painotusta tässä ajassa. Kun Venus kuvaa mielihyvää tuottavia asioita, arvostuksia, sosiaalista kanssakäymistä ja rakkautta, tulee näillekin elämänalueille oinassävyä; rehellisyyttä, rohkeutta, suoraviivaisuutta ja aktiivisuutta. Venus oinaassa tuo uutta potkua ihmissuhteisiin, ja tottakai ajan henkeen antaa oman yllättävän sävynsä Venuksen kohtaaminen Uranuksen kanssa pian. Pääsiäisen jälkeen aikaa sävyttää intensiivisyys, kun Venus tulee haastavaan kulmaan Pluton kanssa, ja tilille voidaan joutua kuun lopussa kun Venus tulee vastakkain Saturnuksen kanssa. Toukokuun alkupuolella voi olla ilmassa suoria sanoja, kun Venus ja Merkurius kohtaavat, ja tämä saattaa näkyä myös talouden markkinoissa, sillä yhtymä huipentuu kolmen kimppaan Jupiterin kanssa 11. toukokuuta. Päivä kannattaa ympyröidä kalentereihin huomiovärillä, sillä tämä on ehdottomasti kevään kohokohtia.

Oinas on Venukselle vastamerkki, ja pudotus kalamaisista rakkauden illuusioista voi olla kova keskelle kiihkeätä toimintaa, oinaan maailmaan. Venus toimii oinaassa kuin kyseenalaistaen perusteitaan, etsien oikeata tapaa toteutua. En voi sille mitään, että ensimmäiseksi Venus oinaassa ihmisistä minulle tulee aina mieleen Marilyn Monroe. Muitakin kuuluisia Venus oinaassa tapauksia on, esimerkiksi hiljattain edesmennyt elokuvatähti Elizabeth Taylor, näyttelijättäret Jennifer Aniston (Frendit) ja Sarah Jessica Parker (Sinkkuelämää) sekä laulajat Lady Gaga ja Rihanna, ehkä tämänhetken listakärjen huippunimet.

Meiltäkin löytyy pari räväkkää esimerkkiä, kuten Krisse Salminen ja Hannele Hantta Schlizewski, naisista jotka eivät ainakaan ole jääneet varjoon vaan ilmentäneet naiseuttaan voimakkaasti omalla tyylillään. Vaikka miehen voi kuvitella olevan helpompaa toteuttaa Venusta oinaassa, uskon että he törmäävät ihan samoihin Venuksen vastamerkin teemoihin kuin naisetkin.

Millaisia kokemuksia sinulla on Venuksesta oinaassa, itselläsi, läheisilläsi, ajan ilmiöissä?

Avainsanat: ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: