Planetaarisen jännää Vappua!

Sataako tänä vappuna jäähilettä niskaan, vai tapahtuuko kummia? Lue varovaisesti, ettei jokin näistä juhlatyyleistä jää päälle.

Uranus on järjestänyt megalomaaniset uuden ajan vappufestarit. Kaikki on kutsuttu, ja kukaan ei jää pois tästä juhlasta, sillä mitään vastaavaa ei olla aikaisemmin nähty, koettu, tunnettu eikä maistettu. Uranus hilluu showmestarina ja varmistaa, että väellä on hauskaa. Yllätyksiä on tiedossa! Tule mukaan ja hämmästy! Uranus itse pysyttäytyy etäämmällä.

Kuu innostuu ja riehaantuu. Hän aloittaa tälläytymisen Venuksen kanssa jo hyvissä ajoin. Kumpikin on hankkinut peruukit ja naamarit ja villit asut. Poks vaan ja juhlinta voi alkaa. Kuu kippaa innostuksissaan boolia reippaaseen tahtiin. Kesken illan hänelle tulee väsynyt olo. Tää on niin nähty ennenkin, ei sittenkään mitään uutta taivaankannen alla. Kuu on vanha ja viisas, seesteinen sisältä.. mutta okei, kun Jupiter ja Mars vaativat, niin hän ottaa vielä yhden. Kuu näyttää pitkää nenää sille vanhalle naapurin jäärälle, joka kyttää bilettäjiä kauempaa, ja lyöttäytyy loppuillaksi ihmeen vaisun Merkuriuksen juttusille.

Venus ottaa kaiken irti näistä bileistä. Hän on paikalla ensimmäisenä. Hän suhaa edestaas vauhti päällä, kikattaa kovaäänisesti, tanssii Marsin kanssa ja flirttaa Jupiterin kanssa, ja varmaan Uranuskin saa osansa hauskanpidosta. Seurauksilla ei ole mitään väliä, elämässä pitää olla jännitystä. Venus on täynnä uuden rohkeuden tuntua. No joo, tuli otettua vähän liikaa ja liian vauhdikkaasti.

Merkurius muistaa kipeästi edellisen vapun, ja typeryyksistään oppineena hän aikoo viettää juhlan matalalla profiililla. Hän pysyy tiukasti isompien varjossa eikä aio sortua mihinkään, mistä seuraisi perässä iso lasku. Tili on miinuksella eikä lukkoliikkeessä tehdä enää piikkiin uusia avaimia kadonneiden tilalle. Merkurius huomaa salamana välkähdyksen naapurustosta, ja käy tarkistamassa tilanteen. Siellä joku vanha kurppa kyttää bileitä kaukoputkella! Merkurius antaa hyypiön kuulla kunniansa.

Mars aikoo varmistaa juhlan sujuvuuden ja pysyy tiukasti Jupiterin kintereillä. Heillä on hauskaa, vitsit lentävät, boolia kuluu ja missukoita pyöritetään. Marsilla käy parempi flaksi kuin ikinä, ja hän on aika polleata valloituksistaan. Mars voittaa kisan kuka kippaa boolimukinsa nopeimmin. Kuka vääntää kättä?

Jupiter tietää kaiken juhlimisesta. Parhaimmat bileet ikinä. Kaikki mukaan! Tätä ei ihan äkkiä lopeteta. Kun Uranukselta tuntuu ohjelmatarjonta tyrehtyvän, Jupiter innostaa toiset mukaan jatkoille. Niissä menee monta päivää.

Aurinko tuumii vielä lähtisikö sittenkään Uranuksen pippaloihin. Hän likoaa pitkän kaavan kautta vaahtokylvyssä, hoidattaa kyntensä ja laitattaa hiuksensa. Aurinko oikeastaan kaipaa intensiivisempää menoa, missä olisi vahvaa tunnetta mukana. Yksi tyyppi on kyllä ollut kierroksessa, mutta kun se tuntuu hävinneen näkymättömiin. Hän tarkistaa vielä talousuutisista onko Nokia kaatunut, ja odottaa sitkeästi puhelinsoittoa.

Saturnus nyrpistää nenäänsä metelille ja riehumiselle. Hän suuntaa kaukoputkensa bilepaikkaa kohti ja vahtii, ettei mitään sopimatonta pääse tapahtumaan. Ihan kamalan tyylitöntä, eikä mitään tajua perinteistä. Saturnus ei ymmärrä näitä nykyajan pimuja, kun eivät osaa ollenkaan hillitä itseään. Siellä ne nauravat ja pelehtivät, estottomasti, hyi olkoon. Saturnus huomaa, että miehet uhoavat ja tekevät itsestään naurettavia. Jos Saturnus ei olisi niin jumissa, hän voisi mennä pitämään luennon hyvistä tavoista sille roskasakille.  Ja sitten se nuori hintelä kaveri ilmestyy kaukoputken eteen…

Pluto nauraa partaansa ja pysyy vielä hetken näkymättömissä. Hän on pohjustanut tätä juttua jo päiväkausia, niin että Aurinko kuvittelee itse keksineensä koko idean. Pluto vilkaisee kallista kelloaan ja myhäilee, että pehmitköön ihan vähän lisää. Pluto laskee vielä kerran tulonsa illalta; Uranuksen vuokra, Kuulle ja Venukselle myydyt asut, Merkuriuksen vanhat velat, Marsin booli, Jupiterille kaikki tuplana. Niistä kertyy ihan kiva summa. Ja lisäksi se kotiinkuljetuksena toimitettu kaukoputki, josta Saturnus maksoi kaksinkertaisen hinnan kun kuvitteli sen olevan markkinoiden parasta merkkiä. No, olisikohan jo aika ottaa skumppa jäistä ja pirauttaa Auringolle. Se lehmä menee samaan halpaan ihan joka vuosi.

Onko kukaan nähnyt Neptunusta? Ei takuulla. Neptunus on hiljentynyt rantaan liplattavien laineiden ääneen. Tai paremminkin hän lilluu ihan toisessa todellisuudessa. Neptunusta ei haittaa, vaikkei kukaan muista häntä. Hän tietää paremmin, sillä hän on nähnyt valon. Neptunuksella on näky, johon hän uskoo. He ovat kaikki yhtä tässä universumissa.

Minkä planeetan mukaan sinun vappusi sujuu? Hauskaa juhlaa kaikille!

Avainsanat:

7 vastausta to “Planetaarisen jännää Vappua!”

 1. Mai Says:

  😀 Aivan loistavaa vappuastrologiaa! Neptunuksen kanssa vietän vappuni, kaikessa hiljaisuudessa, mutta valoisaa on 🙂

 2. Kirsi Says:

  Taitaa mennä Chiron-tunnelmissa. Ihana tarina muuten, Neptunus-osuus varsinkin puhutteli. 🙂

  Hyvää vappua Tarjalle ja Taika-blogille!

 3. meimi Says:

  Ihana Vapun aloitus!

  Minä tapaan ensin Merkuriusmiehen, sitten lähden Venusystävättäreni kanssa bileisiin, joiden toivon olevan Jupitermaisesti kaupungin parhaat!

  Hauskaa vappua kaikille!

 4. Leila Kastelli Says:

  Voi että on niin ihanaa puron pulputusta, että…tuollaista nauttii lukea ja on todella oinas vauhdissaan. Mietinkin tässä että tohtiiko savusaunaa lämmittää ollenkaan ja miten olis naapureiden kanssa, jos heitä kysyis saunaan…

  Hyvää Vappua!

 5. Ebenia Says:

  Eiko ole mitaan analyysia Katen ja Williamin haista? 🙂

  • Tarja Says:

   AT:n FaceBook sivuilla on keskusteltu häistä ja pohdittu Catherinen karttaa. Ne pistäisi pystyä lukemaan vaikka ei olisi itse FB:ssä mukana nettisivujen kautta linkistä, eli etusivulla http://www.astrologiantaika.fi on FB kuva ja sitä klikkaamalla löytää. FB:ssä muistiinpanoissa on juttu hääpäivän kartasta, joka on kirjoitettu heti kun päivä annettiin julki. Ja vielä hmmmm, yleensä saan päinvastaista kritiikkiä että blogijuttuni eivät ole tarpeeksi syvällisiä ja käsittelevät liikaa turhien julkkisten elämää 😉

 6. laurathena Says:

  Kivasti tehty, planeettani olisi aurinko…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: