Uraplaneetat

Minulla oli uraplaneettojen käsittely mielessä ennen kuin viimeksi tullut Astro Logos lehti tuli, mutta tämä jäi silloin kiireiden vuoksi tekemättä, ja ajattelin että voi voi, aihe meni hukkaan. Mutta täällä blogissa voidaan käsitellä samaa aihepiiriä aivan eri tavalla keskustellen ja omia kokemuksia toisille jakaen, joten tämähän täydentää mukavasti jo luettua.

Uraplaneetta löytyy ensisijaisesti nousuakselin tuntumasta 12. huoneen puolelta sekä 9. huoneesta Keskitaivaan akselin läheltä. Mikäli näissä kohdissa ei omalla kartalla ole planeettoja, uraa määrittävä tekijä on todennäköisimmin kymmennessä huoneessa. Myös ensimmäisen huoneen planeettoja voi miettiä tältä kantilta, kuinka niiden teemat ovat toteutuneet työssä. Oheisesta Michel Gauquelinin Mars-sektorikuvasta näkyy, millä kartan alueella uraplaneetta voi olla, eli piikit osuvat juuri 9. ja 12. huoneen loppuun. Viides ja 11. huone näyttäisivät kuvion mukaan olevan myös melko keskeisiä uraplaneetan sijaintikohtia.

Jos nuo kaikki yllämainitut kohdat jäävät ilman planeettoja omalla kartalla, voi uraplaneetta olla muulla tavalla vahva planeetta. Se voi olla kuviossa keskeisin planeetta, esimerkiksi T-ristin neliöitä tekevä planeetta, Stelliumin vahvin planeetta sekä Yodin tai Leijan kärkiplaneetta. Myös aspektiton planeetta tai pysähtynyt planeetta kartalla, oli se millä kartan sektorilla hyvänsä, voi määrätä elämän tahtia niin voimakkaasti, että sen teemojen ympärille kiertyy myös uraan liittyvät asiat.

Mikä on sinun uraplaneettasi? Näkyykö se työssäsi? Millaista etua se on sinulle antanut ja mitä se toisaalta vaatii? Tuntuuko oma uraplaneettasi helpolta? Millaisia töitä se on sinulle tuonut? Omien kokemusten jakaminen saattaa olla suureksi avuksi sellaisille, jotka vielä etsivät omaa alaansa tai ovat joutuneet uudelleenharkinnan eteen.

Avainsanat: , , , , ,

5 vastausta to “Uraplaneetat”

 1. Hessu Says:

  Jaaha, taas vaihteeks mielenkiintoinen juttu. 12 huoneessa löytyy loppupuolelta mars (22astetta kaloissa), ja 9. huoneessa neliössä tuohon marsiin on aurinko-jupiter-merkurius-stelliumi (21astetta jouskarissa).
  Mutta näkyykö, KYLLÄ. Eikä tuo ainakaan haasteeton kuvio ole, jos siis miettii että tästä uraa katselee.
  Palkkatyöläuisen osaa on koitettu. 8-16 työläistä ei saa edes raudoitettuna, muutenkin vapaudentarve duunissa on ehkä liiankin hallitseva.
  Sittenkun vielä on äärimmäisen vaikea tehdä yhtään mitään mikä ei tuo tyydytystä, eli jos työ tuntuu työltä sitä ei kauaa väkerretä, ei se oman ’uran’ rakentaminen ihan yksinkertaista ole.

 2. indiima Says:

  Miehellä on superurakuviot, ja diggaakin työstään, joka on enemmän intohimo ja kutsumus kuin varsinainen duuni. Muusikko siis on hän.
  12. huoneessa pluto ja aurinko, vitosessa jupiter, kuu ja pars fortuna.

  Mulla vain 5.huone miinoitettu: aurinko, jupiter, neptunus.

  Molemmat myös ”harrastetaan” töitä, taidealoilla ja hyvällä fiiliksellä ja jonkin sortin menestyksellä myös.

 3. Sini Says:

  Mielenkiintoista! Minulla Uranus 9.huoneessa yhtymässä MC. Teen töitä päivät pitkät tietokoneella eikö Uranus liity siihen? Nykyään vaan mietin mikä olisi sopiva työ minulle, ahdistus on välillä ihan mahdoton. En vaan pääse asiassa eteenpäin.

 4. Sanna Says:

  Minulla Neptunus on ihan MC:n vieressä ja huoneessa 9, mutta mitenkähän se vaikuttaa uraan… no mikään työ ei tunnu antavan tyydytystä, aina vaan haaveilen paremmasta ja ehkäpä epärealistisia ajatuksia työtehtävistä ja varsinkin unelmatyöstä. Haasteena kyllä oppia vaan tekemään töitä ja olla tyytyväinen siihen mitä tekee.

  • Tarja Says:

   Olen ennenkin omalta kohdaltani kommentoinut, että uraplaneettana Neptunus on aika haavoittava kaikessa epämääräisyydessään. Sen kanssa omaa ei helposti löydy. Voit miettiä onnistuisiko työssäsi tehdä jotakin Neptunuksen teemoista kuten luoda illuusioita, liuottaa, sekoittaa jne. Se on henkinen ja epämateriaalinen, liukuva, pakeneva, määrittelemätön. On ihan mahdollista että Neptunuksen kanssa olisi ihan väärällä alallakin. Puhtaimmin siihen yhdistyvät elokuva, fantasia ja idealistisuus.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: