Pysähtyykö koko Risti?

Eilen pohjustin juttua pysähtyneistä planeetoista. Nyt saadaan sitten tutkia pysähtyneen planeetan energiaa kunnolla, sanoisinko raskaimman kautta. Uranus on efemeridilistauksen mukaan samassa asteessa ja minuutissa 4°33’ oinasta 5. – 16. heinäkuuta välisen ajan, eli kahdentoista päivän ajan pysähtyneenä. Ensi viikon maanantaina Uranus naksahtaa sinne perääntymisen puolelle, mutta koska sen vauhti on käytännössä olematon niin ennen tuota päivää kuin sen jälkeenkin, on planeetta siis pysähtynyt.

Uranuksen pysähtyminen on tiivistävä ja kokoava teemaltaan, koska perääntyminen alkaa tästä. Siksi tämä pysähtyminen on erittäin voimakas, ja jos halutaan arvottaa positiivisen ja negatiivisen määreillä, niin kyllä tämä enemmän sinne negatiivisen suuntaan minun mielestäni kallistuu.

Tähän hankaluuteen ja vaikeuteen on syynsä, eikä pelkästään Uranuksessa. Ajat nyt ovat tämmöiset, Uranus ei ole taivaalla yksinäisessä tyhjiössä. Se on melko väljästi vastapäätä Saturnusta, ja tämä vastakkaisuus on vähitellen väistymässä. Kulma Plutoon sen sijaan vain tiivistyy tulevaisuudessa, eli näiden kahden yllättävän muutosplaneetan energioista on vielä paljon kokematta. Tällä hetkellä Ison ristin neljäntenä pyöränä häärii – ihan kuin pikkuisen naiivisti – Venus ravussa. Minulle tulee mielikuva kuin herttainen ja viaton Venus pyörisi nyt väärässä seurassa, sellaisesta mistä äiti on aina varoittanut.

Näiden kuvioiden lisäksi Kuu tiukentaa tänään Ison ristin siirtyessään aamulla vaakaan. Tässä on paljon pelissä, etenkin heillä joilla on omalla kartallaan johtavien merkkien 4-5 asteissa planeettoja tai akseleita. Isojen ristien pingoittuminen alkoi jo osittaisesta Auringonpimennyksestä heinäkuun alussa, ja saattaa olla vieläkin isompi paukku luvassa sitten kun Mars tulee tälle kartankohdalle, vaikka kuvio on enää T-risti elokuussa. Pluto, Uranus ja Mars yhdessä ja samassa kuviossa ovat ihan liikaa. Kuun vaikutus on luonnollisesti ohimenevä, mutta joskus ehtii saada paljon tuhoa aikaan ihan muutamassa tunnissa.

Venyttääkö tämä ristien aika toisten pinnaa? Ainakin minä pimahdin eilen ihan täysin, ja astrologisessa mielessä on kummastuttavaa, jossei ihan järkyttävää, että tuolla hetkellä Venus oli täsmälleen ihanassa kolmiokulmassa Aurinkooni. Se näistä hyvien transiittien energioista silloin, kun jotain paljon isompaa on kehittymässä taivaalla. Ihan varmasti joku tässä vaiheessa tuumaa, ettei elämää pitäisi elää transiittien mukaan. Ei pitäisikään, mutta toisinaan niiden energiat vastaavat omaa tilannetta kirjaimellisesti.

Nyt kannattanee siis hengittää syvään, tuumata ja harkita. Minä taidan hukata meileistäni lähetä-täpit vähäksi aikaa, ennen kuin hankin itselleni kunnianloukkaussyytteen tai vastaavaa. Tiedostetaan siis mahdollisesti haastavat energiat tässä ajassa, ja toimitaan sen mukaisesti.

Avainsanat: , , , ,

23 vastausta to “Pysähtyykö koko Risti?”

 1. meimi Says:

  Jaa että liippaako läheltä? Taitaa liipata. Nousuakseli 6 Kaurista – 6 Rapua. Vai onko se sittenkin jo liian kaukana? Kuu ei kumminkaan ole- saan Kuunpaluun tähän rytäkkään kun syntymäkartalla Kuu on 3 Vaakaa. Toivottavasti ärhäkät energiat ei seuraa mua koko kuukautta.

  Minä en ole kylläkään mitään sähäkkää meininkiä huomannut itsessäni, mutta tavallistakin saamattomampi olo on. Aikaa olis lomalla laittaa vaikka huusholli hyrskynmyrskyn, mutta istuskelen vaan vaahteran varjossa ja laiskottelen. Tosin en siitäkään kanna kovin huonoa omaatuntoa. 😉

  • Tarja Says:

   Kyllä tuon ison ristin teeman pitäisi jäädä jylläämään koko kuukaudeksi kun osuu sinulle Kuun paluuseen. Mutta tämäkin voi olla voimavara, jos saat kaiken energian sisälle ja sisäisiin asioihin, etkä ole tapahtumien heittopussina kuten monet muut.

 2. Elektra Says:

  Aika lähelle kopsahtaa: Venus 2 ja Jupiter 5 Oinasta. Saa nähdä mitä tuo tullessaan!

  Elektra

  • Tarja Says:

   Olisipa mukava kuulla näkyykö sinulla erityisesti pysähtynyt eli huippuvoimakas Uranus Venuksen teemoissa, eli mitä yllättävää sosiaalisissa suhteissa, vai vahvistuuko irtautumisen teema mitenkään, vai olisiko arvomaailmassa uudistusta… kommentoihan jos olet jotakin tähän suuntaan huomioinut.

 3. Emelia Says:

  Minulla on tuo Kuu 5 astetta Rapua ja Uranus 6 astetta Vaakaa.. olen jo viikon ollut todella ryytynyt.. kaipaisin kovasti muutosta, mutten oikeastaan edes tiedä millaista… Olisi kiva matkustella, mutten tiedä minne mennä.. Halu tietyllä tapaa järkyttää koko status quota on vallalla… 😛

  Toivon että aika kuluisi nopeasti ja varsinkin koko ensi viikko.

  • Tarja Says:

   Oletan että toiveesi toteutuu, koska Uranusaika on varmasti hektistä ja nopeaa! Järkyttäminen sopisikin kuvioihin kuin… ei nenä päähän vaan Uranus Isoon ristiin?

 4. Fiine Says:

  Minulla on Jupiter 5 astetta Oinasta joka on oppositiossa Saturnus vaakaani huoneessa 8 ja nousuni on Kaurista 3 astetta ja rapiat Mitähän mahtaa minulle tapahtua, kun Uranuskin on sitten yhtymässä Jupiteriini.

 5. indiima Says:

  Mars 2 , Neptunus 1, Pluto 4 ja Kheiron 4, mulla pitäisi olla sit varmaan ihan hirveetä?

  Mulla on kyllä supersuuri muutospaine at the mo, mutta muuten hyvät fiilikset aikamoisesti kaikesta. Tekemisen tarve on valtava, ja muuttokuvioita ja elämänmuutoksia tässä rakennellaan paraiaikaa.

  indiima

  • Tarja Says:

   Riippuu varmaan vähän siitäkin missä merkeissä planeettasi ovat. Pluton kautta muutospaine varmasti korostuu, ja sille olisi hyvä tehdäkin jotakin. Ison ristin alla olo ei ole ollenkaan hirveätä heille, jotka tiedostavat voiman ja mahdollisuudet, ja hallitsevat tätä kautta mahtavan energialatauksen. Mutta vaikka ulkoisissa teoissa kuviota toteuttaisi aktiivisesti, on hyvä tunnistaa myös mitä se sisäisellä tasolla vaatii.

 6. Tanita Says:

  Mc 10 astetta oinasta, saturnus tarkalleen Ic:llä, 9asteen päässä natalin plutosta. Venus ravussa on 0ppositiossa natalin venukseen kauriissa jota tietysti pluto rökittää edelleen ja edelleen..(5h.)
  Joten kai tää jossain tuntuu,..uusi ihmissuhde ja mies joka on kovasti ihmetellyt mun viime päiväisiä pimahduksia..tsih,..

  • Tarja Says:

   Kun nämä pimahdukset suhteuttaa tasapainoisesti elämän tapahtumiin, ei kai hirveitä katastrofeja pääse tapahtumaan. Venus-Pluto-kuvioissa on aina aina turhan dramatiikan vaara — vai mitä 😉

   • Tanita Says:

    No joo,..draamaa, sanoo nousuleijona..se siitä suhteuttamisesta, katastrofi-jonkun asteinen on tainnut jo tapahtua..aika sitten näyttää mitä siitä loppukädessä seurasikaan.:(

 7. Merja Says:

  Mulla Uranus 4 astetta ravussa. Mars 4 vaa’assa. Kuunsomu 3 astetta oinaassa.Elikkä pitäiskö huutaa apuva!??

  • Tarja Says:

   Ei kannata luovuttaa 😉 vaan ennemminkin tiedostaa. Haasteet ovat kasvattavia ja kehittäviä, joten tässä tarjoutuu tilaisuus oppia elämästä, tehdä valintoja ja saada aikaan. Ainakin itse kaipaan kunnon dynamiikkaa kartalleni, ja jos on aika ettei mitään vahvoja transiitteja ole tarjolla, olen nuuduksissa. Siis vaikka edelleenkään ei pitäisi elää transiittien mukaan 🙂

 8. Emelia Says:

  Huh.. kyllä on kireä ilmapiiri ollut… ei oo muuta tapahtunut, kuin että olen minäkin pari kertaa menettänyt hermoni totaalisesti.. nyt särkee päätä niin julmetusti..

  • Astrologian Taika Says:

   Huomasin muuten että transitoiva Chiron on karttasi Pallasin yllä, tuon soturiasteroidin joka syntyi isänsä aivoista… pääteemaa kivuliaalla tavalla? voisihan se näinkin näkyä?

 9. Emelia Says:

  Todellakin… päänsärky alkoi neljän maissa.. puoli kolmelta tr. Venus oli Kuullani ja Kuu Venuksellani..

 10. HANNELE Says:

  Mitekä tämä suuriristi vaikuttaa jos syntymäkartalla on T-risti .

  • Tarja Says:

   Vaikutuksen laajuus riippuu varmaan siitä, osuuko risti omaan ristiisi vai meneekö huti, mutta kaikella todennäköisyydellä ajan jännitteisyys tuntuu aktivoiden joitakin elämänalueita (yleensä sama teema toistuu edistyksien, Auringonpaluun, Kuunpaluun ja pimennyksien kautta).

 11. Emelia Says:

  Mietin tässä miten Risti mahtaa toimia, jos sen koko paine kohdistuu vain yhteen ainoaan taivaankappaleeseen…? Kyseessä on Mars (miehen) proge-kartalla 5 astetta Vaakaa… Aikamoiset jarrut päällä, vai?

  • Tarja Says:

   En näkisi jarruna, etenkin kun tr. Saturnus loittonee koko ajan kauemmaksi. Ennemminkin ristin kaikki aktiivisuus tulee Marsille, mikä on toiminnan, aktiviteetin ja aloitteellisuuden planeetta. Toisaalta, rankat voimat jähmettävät joskus ihan kokonaan, kuten ollaan Plutostakin huomattu. Mielenkiintoista tarkkailtavaa 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: