Onpa kiihkeä Uusi Kuu

Illalla syntyy Uusi Kuu, tänään 30. heinäkuuta noin kahtakymmentä vaille kymmenen leijonan 7°15’ ja meillä seitsemännessä huoneessa. Leijonakuussa on vielä kesän lämpöä, suuria tunteita, mahtavuutta ja uljautta. Uuden Kuun synty osoittaa meille uudestaan alkamista ja katseen suuntaamista tulevaan. Nyt sävynä on syvä rakkaus, lämpö ja arvonanto. Sehän sopii parisuhteen alueelle. Kaikkien ei tarvitse toivottaa uutta rakkautta kohdalleen, vaan nykyinenkin suhde voi saada uudenlaista hehkua.

Tässä ajassa on voimakas tulevaisuuteen suuntaava vivahde. Uuden Kuun syntymän kartalla nousussa on vesimies, mikä mahdollistaa myös vähemmän symbioottisen suhteen. Ei ainakaan käy ahdistavaksi, vaan vapautta ja liikkumavaraa on asenteessa. Uuden Kuun kartalla on parikin vahvaa kuviota. Thorin vasara ei ole helppo, mutta nyt siinä on positiivista sävyä, koska sen muodostavat Auringon ja Kuun neliö Jupiteriin, ja näiden puolitoistaneliöt Kuunsolmulle. Tästä tulee kohtalonomainen fiilis, että nyt alkavalla on merkitystä tulevassa.

Toinen kuvio on Mystinen Suorakaide, ja otin sen esille koska se on niin harvinainen taivaallinen kuvio, vaikkei tämä nyt kovin tarkka olekaan. Tavallaan tämä sopii hyvin leijonan aikaan, sillä ulospäin ei suorakaiteesta näy sen jännitteet. Merkurius ja Mars ovat sekstiilissä, samoin Pluton ja Chiron. Merkurius ja Pluto tavoittelevat kolmiota, vaikkei tästä totta tulekaan, kun Merkurius lähtee pian perääntymään. Mars on kolmiossa Chironiin. Mystiseen suorakaiteeseen liitetty tavallisesta poikkeavan ratkaisun teema on sekin jo kartalla alleviivattuna vesimiehen nousulla. Ja Mars on valmis vaikka kuinka yltiöpäisiin hyppyihin, koska se kulkee OOBina. Monesta ihmissuhteesta voi ulospäin näkyä silkoinen kuori, joka kätkee selvittämättömiä juonteita sisäänsä. Kuunsolmun ja Thorin vasaran kautta ratkaisuja on luvassa, tulevassa. Te kysytte koska? Sitten kun teette ratkaisuja ja tekoja, niin yksinkertaista se on.

Saabinen symboli hieroo meille ihan vallankumousta, sillä Uudelle Kuulle se on Kommunistiaktivisti. Epäilen, että tematiikkaa saa soveltaa kaikenlaisten aatteiden aktivismiin. Yhteisöllä on tarve yhteiseen aatteeseen, tekoihin ja historian uudelleen muokkaamiseen. Tätä on tosiaan vellonut viime päivien keskusteluissa. Parisuhdeteemoissa tämä voi kertoa intohimon roihusta. Symbolin avainjuttu on prosessin kiihdyttäminen. Tarvitaanko tosiaan lisää vettä myllyyn? Ehkä vain se tasoittaa tämän arvomaailman kuohunnan.

Meillä ei olekaan hetkiin ollut näin intensiivisen tunnelmaista Uuden Kuun aikaa. Oletko sinä karttasi kautta mukana tässä myllerryksessä?

Avainsanat: , , , , ,

6 vastausta to “Onpa kiihkeä Uusi Kuu”

 1. Päivi Says:

  On mielenkiintoista nähdä, kuinka uudenkuun voima näkyy elämässänui. Aurinko oli aamulla ennen seitsemää askendantilla ja kuu on siinä vähän ennen yhdeksää illalla.

 2. Emelia Says:

  Ei ole Leijonan alussa omalla kartalla mitään, mutta tr. Kuu ja Aurinko ovat sekstiilissä Uranukseeni.. eli muutoksia ja yllättäviä käänteitä odotellen.. tulevat tarpeeseen kun on tässä ollut kaikenlaista takkuilua niin pajon viime aikoina…

  • Tarja Says:

   Puhtaimmillaan tartu hetkeen -ideaa, vai mitä?

   • Emelia Says:

    Niin… tai sitten turhautumat purkautuu räjähdysmäisesti ja keräilen kuukauden kuluttua sirpaleita.. ? 😉

    Vanhan päättäminen toimii kyllä kuin unelma, sillä olen tässä rutistellut tulkintoja ja vielä yritän yhden saada lähtemään ennen Uutta Kuuta.. Huomenna sitten taas uutta kehiin.. 🙂

   • Tarja Says:

    Onneksi astrologia-ihmiset hallitsevat yleensä hyvin Uranusjutut ja sen kanssa päästään kivoihin tuloksiin. Luota positiivisuuteen 😉

    Samaa hommaa täälläkin on rutistettu, mutta vielä jäi huomiselle pilkun viilausta. Olikin harvinaisen vahva tulkinta tällä kertaa (vanhan kuun kamaa 😉 )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: