Uusi valistuksen aika?

Nyt koittaa neitsyen aika. Aurinko siirtyy neitsyeen tänään 23. elokuuta iltapäivästä ennen puolta kolmea. Vaikka mennäänkin vähän yli puolenpäivän, Aurinko on siirtymässään yhä lähellä Keskitaivasta ja yhdeksännessä huoneessa. Perinteisen astrologian mukaan tämä on Auringolle ilon huone, joten kaikki hyvin eikä paniikkia, hyvältähän tämä näyttää. Aurinko pääsee uudelleen tiukemmin yhtymään Venuksen kanssa, kun kulkevat samaa merkkiä. Tässä uudessa ajassa on vahva maan elementin painotus, kun Jupiter on härässä ja Pluto kauriissa. Merkuriuskin ehtii perääntymisensä jälkeen omaan merkkiinsä takaisin ennen kuin Aurinko ja Venus häipyvät sieltä sulostuttamasta.

Viime vuonna kehuin häpeilemättä Aurinkoneitsyitä, jotka taisivat ottaa kehuni kursailematta vastaan. Katsotaan nyt enemmän ajan hengen vaikutuksia. Maapainotteisuus korostaa järkevyyttä ja maanläheisyyttä. Siirtymässään Aurinko on vastapäätä Neptunusta, mikä vie terää asiallisuudelta ja konkreettisuudelta. Emme ehkä pääse hyödyntämään ihan heti neitsyen loogisuutta, ja malttaessa voi keskittyä pyyteettömään auttamiseen ja henkiseen oppimiseen.

Auringolla on oikein hyvä yhteispeli Merkuriuksen kanssa, joka siis hallitsee sitä neitsyessä kulun ajan. Vaikka Merkurius perääntyy vielä muutamia päiviä, se ei ole ollenkaan heikko planeetta siirtymän kartalla. Aurinko ja Merkurius ovat vastavierailussa, eli toistensa hallitsemissa merkeissä, kun Aurinko tulee neitsyeen ja Merkurius on leijonassa. Lisäksi Aurinko ja Merkurius, kuten Venuskin, ovat samassa tasossa, eli paralleelissa keskenään, eli aivan kuin ne olisivat edelleen piilevässä yhtymässä, jollaisesta saatiin nauttia joku aika sitten leijonassa. Merkuriuksen keskeisyys vahvistaa neitsyen teemoja, kuten oppimista, järjestelyä ja liikkumista.

Millaisiin voimiin Aurinkoneitsyet saavat tuntumaa tulevana vuonna? Vain hätäisimmät neitsyet välttävät Pluton kulman, ja kolmiokulman vahvaa voimaa pääsevät hyödyntämään elokuun lopussa ja syyskuun alkupäivinä syntyneet. Tämä on ainutkertainen transiitti elämässä, joten Pluton muutosvoima kannattaa käyttää ennemmin omaan voimaan kuin tuhoamiseen. Toisaalla tulevat ihanat Jupiterin myötätuulen kulmat, eli ammennettavaa riittää. Aivan neitsyen merkin alussa syntyneiden riemuna on Neptunuksen vastakkaisuus ja kvinkunssi Uranukselta  (viimeksi mainittua hiertoa on tarjolla ensi kesänä vielä heille, joiden Aurinko on 8° neitsyttä). Ensi talvi saattaa olla hankala monille neitsyille, sillä Mars perääntyy isossa osassa merkkiä. Marraskuun loppupuolella jotakin aivan ihmeellistä tapahtuu neitsyen merkissä, mutta en paljasta vielä mitä jännää se on. Pysykää kuulolla!

Tehokkaita Auringonpaluita kaikille neitsyille!

Avainsanat: , ,

2 vastausta to “Uusi valistuksen aika?”

 1. Emelia Says:

  Jälleen viikonloppuna totesin ettei suutarin lapsilla ole kenkiä, kun minulta kysyttiin omasta kartastani… kun tulee tutkailtua toisten karttoja, jää oman kartan tarkastelu pakostakin vähemmälle.

  Toiveikkaasti odotan kuitenkin tulevaa vuotta, sillä saanhan vihdoin jälleen JousimiesNousun, joka on myös radixillani. Jo nyt olen huomannut sen vaikutuksen, kun sekä tietoa tulee jatkuvasti lisää mutta myös sitä on helpompi sulatella ja soveltaa jo olemassaoleviin raameihin.. Omalla kohdallani tuo Pluto osuu yhdessä Yläsolmun kanssa 1. Huoneeseen.. kartan hallitsevin taivaankappale on Saturnus MC.llä 9. Huoneen puolella, joka osuukin sitten Vertexin ja Pluton keskipisteelle.

  Niin ja mitähän odottaa Kuulta joka on kurssiton koko vuoden ja yhtymässä Vertexiin…? 😉

  • Astrologian Taika Says:

   Vai olet sinäkin huomannut jo saman, että lopulta omien karttojen kiemurat jäävät lapsipuolen asemaan 😉

   Jotkut astrologit eivät näe kurssittoman Kuun vaikuttavan syntymäkarttojen tasolla, vaan että se toimisi vain horaarissa. Mitenkähän on? Saat tilittää meille omakohtaisesti vuoden mittaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: