Onko tämä SE Uusi Kuu?

Tänään 27. syyskuuta on Uuden Kuun päivä. Kuu syntyy iltapäivällä (14:08:41) vaa’an neljännessä asteessa tasan, ja yhdeksännessä huoneessa. Meillä on meneillään korostuneen vaakamainen aika, kun tässä merkissä ovat Auringon ja Kuun lisäksi sinne eilen siirtynyt Merkurius, sekä vahvat vaaka-vaikuttajat Venus ja Saturnus. Venus on tavallaan tämän ajan kuningatar, sillä sen suojeluksessa syntyy tämä Uusi Kuu. Tämä on merkittävä Uusi Kuu sen vuoksi, että tätä kutsutaan syzygyksi, mikä tarkoittaa Auringon, Kuun ja Maan olevan samassa linjassa.

Kun Uusi Kuu ilmoittaa uuden syklin alusta, sille löytyvät teemat vaa’an merkistä ja meillä Kuun syntymän huoneesta eli tällä kertaa yhdeksännestä. Ihmissuhteisiin tämä viittaa, mutta kenties kauemmas kuin vain parisuhteeseen. Huone tuo mukaan näköaloja laajemmalta – verkostoitumista!

Vaikka Aurinko ei liiemmälti vaa’assa viihdy, se ei nyt yhtään himmennä Kuun aloituksia. Aurinko saa etua ilonsa huoneesta. Muutoin kartan vahvoja vaikuttavia ovat Saturnus ylennyksestään ja Venus omasta merkistään. Vähän yllättäen perääntyvä Jupiter ilmoittelee itsestään suopeasti tämän Uuden Kuun tiimoilta. Jupiter on kartan hallitsija, Uuden Kuun syntymä tapahtuu Jupiterin huoneessa, ja lisäksi Jupiter sattuu olemaan vastakylässä Kuun huoneessa neljännessä. Kyllä me varmaan Jupiterin avun otamme vastaan, vaikka se perääntyvä olisikin? Katsotaan siis näissä uusissa aluissa laajemmalle ja kauemmaksi, niin astrologisen logiikan mukaan saavutamme enemmän.

Uuden Kuun kartalla on harvinaisen runsas kattaus energiaa suuntaavia kuvioita, joten niistä kai saa valita itselleen sopivimman. Tarjolla on T-ristiä, Leijaa, Rosettaa, Stelliumeja ja Suurkolmiota. Eihän tästä voi todeta muuta kuin kummelimaisesti että kyllä lähtee! Ensisijaisesti tämä aloitus on ”merkki” heille, joiden kartalla 4° vaakaa on tärkeä, mutta voi näiden kuvioiden kautta soveltaa luovasti aloituksen energiaa itselleen. Jotta pääsette ihmettelemään kaikkia tarjolla olevia vaihtoehtoja, ei minun auta kuin poikkeuksellisesti laittaa koko kartta näkyville. Jos Rosetta on näistä tuntemattomin ja vaikeimmin bongattavissa aspektiviidakosta, se muodostuu myötäpäivään Aurinko + Kuu, Mars, Jupiter ja Pluto kytköksistä. Auringon, Kuun ja Jupiterin välillä pitäisi periaatteessa olla kvinkunssi, mutta Jupiter ei ole vielä ehtinyt perääntyä ihan tarpeeksi tehdäkseen kuviosta täydellisen. Osuuko jokin kuvio erityisesti sinun karttasi teemoihin? Millaista sosiaalisen elämän uutta alkua se voisi osoittaa?
 

Uusi Kuu vaa’assa. Klikkaa karttaa isommaksi!

Saabinen symboli tälle Uudelle Kuulle on parillakin eri tavalla mielenkiintoinen. Kun Auringon ja Kuun aste osuu aivan tasan asteen alkuun ja nolla-nolla minuuteille, Saabinen symboli luetaan tällä kertaa tämän asteen kohdalta 4 vaakaa (vrt. jos Uusi Kuu olisi kohdassa 4°01’, symboli luetaan seuraavasta asteesta 5 vaakaa kohdasta). Ja se toinen mielenkiintoinen seikka on se, että tämä symboli Ryhmä leiritulen ympärillä on meillä periaatteessa tämän vuoden Saabinen symboli, sillä se tuli vuoden vaihtumisen symboliksi. Kopioin tähän suoraan mitä silloin tästä tuumin:  Tämä on samanhenkisten ja samanmielisten kerääntymistä yhteen, yhteisöllisyyttä ja yhteiseen hiileen puhaltamista. Parhaimmillaan se on rakastettavaa ja luo turvallisuutta. Et ole yksin. Mutta ajattelepa asetelmaa ulkopuolisen näkökulmasta. Tällaisessa maaperässä muukalaisviha kukkii helposti. Ja lopulta yhteisöllisyyskin tuntuu pelaavan vaan niin kauan kun kaikilla on kivaa; makkaraa ja vaahtokarkkeja jäljellä. Tosipaikan tullen näistä kavereista ei ehkä ole seisomaan sanojensa takana. Olisiko nyt syytä saada aikaan SE juttu, josta myöhemmin muistamme koko vuoden? Toki symboli osuu muutoinkin erittäin hyvin yhdeksännen huoneen maailmaan. Entä jos joudumme testaamaan omasta yhteisöstämme, kuka tukee sinua ja on puolellasi tässä uudessa aloituksessasi? Tällainen jos mikään, on omaa näkemystä avartavaa.

Kaunista Uutta Kuuta!

Avainsanat: , , , , , , ,

4 vastausta to “Onko tämä SE Uusi Kuu?”

 1. Sanna Says:

  Minulle näyttää, että klo 14.08 Uusi Kuu olisi huoneessa 8 ja majailee ainakin vielä neitsyen merkissä klo 8.21 aamulla.

 2. Fiine Says:

  Minun karttani teemoihin osuus uusi kuu niin, että tekee oppositiota minun kakkoshuoneessa olevaa Jupiteriin ja yhtymää kasihuoneen Saturnukseen. Varmaan aika liittyy rahan tekemiseen ja säästämiseen. Huoneiden perusteella ajattelen näin.

 3. Mervi Says:

  Vinhaa että juuri tuolloin klo 14:00 maissa yksi talon esimiehistä soitti ja kysyi voisinko ottaa vierelle työskentelemään pitkään sairaslomalla olleen kollegan, joka tulisi siis Työkokeiluun josko pystyisi sairaslomalta palaamaan työelämään vanhaan ammattinsa ja opettaisin hänelle uusia ohjelmia millä nykyisin työskennellään.
  Ajattelin ettei tämä uusi kuu koske mua kun minulla ei ole kuin merkkurius 6 astetta vaakaa, mutta se on sekstiilissä uranukseen joka on 4 astetta, joten tuli ilmeisesti sitten sieltä vai voiko orbi olla 2 astetta.
  Työkokeiluhan kestää 4 kk ja persoona on ”paljon puhuttava”, joten mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää. Toisaalta häneltä on juuri kuollut sisar syöpään ja edellinen sisar kuoli 2 v. sitten myöskin syöpään, joten kyllä tähän tulee liittymään myös jollain tavalla surutyön käsittelyä.

 4. Leo Says:

  Minulla on Mc 3’35 vaakaa. Vielä ei ainakaan ole tapahtunut mitään ihmeitä. Se tietysti olisi erittäin hienoa, jos töitä saisi jostakin 🙂 Pahoin pelkään ettei tälläkään ole vaikutusta 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: