Auringonpaluu ja Lohikäärmekartta

Olette varmaan huomanneet kun olen täältä blogista heitellyt teille palloja, viskonut suorastaan, jotta tulisitte tänne esittelemään astrologiasta jotakin, mikä teitä on innostanut. Osumatarkkuuteni on ilmeisesti olematon, mutta sen sijaan sain itse kimmokkeen eli otin kopin. Sain ehdotuksen, että jospa esittelisin jonkun lukijan kartan henkilökuvan tai ”ennustuksen” tälle henkilölle. Allaolevasta tulette huomaamaan, että tätä heittoa ainakin yritin väistää, ellen suorastaan luikerrella karkuun.

Sain datan eli syntymätiedot eräältä blogin hevijuuserilta eli vakilukijalta. Allaoleva kartta on hänen Auringonpaluunsa, mutta ei mikä tahansa AP vaan Lohikäärmekartan paluu. Siis Draconic kartan Draconic Auringon paluu samaan asteeseen kuin missä lukijan Draconic Aurinko on.

Draconic Auringonpaluun idea vaatii hetken huolellista miettimistä. Draconic kartta tehdään siis siten, että kartan Kuunsolmu siirretään oinaan nolla-asteeseen ja muut planeetat ja akselit siirtyvät saman asteluvun verran ja samaan suuntaan kuin Kuunsolmukin. Esimerkiksi tämän päivän (klo 9 aamulla) Kuunsolmu (True Node) on 14°04’ jousimiestä. Saadaksemme tietoon tämän päivän Draconic kartan, Kuunsolmu pitää siirtää oinaan alkuun puolta eläinradan merkkiä vaille kolmion verran, noin suurinpiirtein. Silloin nyt kauriin noin puolivälissä oleva Aurinko saa uuden sijainnin härän alussa.

Ja sitten miettimään Auringonpaluuta tässä yhteydessä. Tottakai ensiksi täytyy tietää oman Draconic kartan Auringon merkki ja aste. Sitten täytyy etsiä vuoden ajalta sellainen päivä, jonka kartalla Draconic kartaksi käännettynä Aurinko on tuossa samassa asteessa. Tämän voisi periaatteessa löytää päättelemällä ja karttoja kokeilemalla (minä yritin tätä ja erehdyin vain kolme minuuttia ja seitsemän sekunttia oikeasta) mutta teen aaltoja Solar Firen ohjelmanikkareille, sillä ohjelma pyöräyttää mukisematta Draconic paluun kartan.

Esimerkkihenkilön Draconic kartalla on painotus ravun merkissä. Kartan tulkinnan mukaisesti hän on etsimässä elämänsä tarkoitusta ravun teemoista; luovuus, mielikuvitus, toisista huolehtiminen, kasvualustan tarjoaminen, intiimiys ja läheisyys, juuret ja historia, omakohtaisuus ja määrätietoisuus. Ja ehkä ennen kaikkea tunneturvallisuuden löytäminen ja omien Kuun piirteiden korostaminen. Hänen Draco-kartallaan nousu tulee neitsyeen (niuhoon merkkiin, oli hänen oma kommenttinsa muistaakseni), mikä osoittaa että asenne pitäisi saada analyyttiseksi, toisia auttavaksi, ongelmaratkaisukeskeiseksi ja asialliseksi. Kriittinen pitäisi olla, mutta onhan teidän kaikkien toistenkin mielestä hiukan vaikeata yhdistää täysin saumattomasti ravun ja neitsyen teemoja? Molemmat merkit ovat feminiinisiä, sisäänpäin kääntyviä ja kilttejä, mutta ravun maailma on herkkä ja tunnesidonnainen kun neitsyen taas älyllis-looginen.

Tämän lukijan Draco-kartan vahva suunnan osoittaja löytyy Keskitaivaalta leijonasta, sillä se tulee aivan oman syntymäkartan Kuunsolmun tuntumaan. Siis kaksinkertainen suunnan ja eteenpäinmenon viitta leijonassa, jolloin suuntana on esiintyminen, itsensä toteuttaminen, luovuus, esilläolo, auktoriteetin teemat sekä rakkaus.

Tämän vuoden Draconic Auringonpaluu tulee vasta maaliskuulle, mutta ehkä tässäkin on sitä liukuma-aikaa uusien asioiden esillätulossa. Ihan ensiksi kysyn teiltä, miten Draconic Auringonpaluuta pitäisi tulkita? Se ei mielestäni ole samanlainen kuin oman Auringon vuosittainen paluu, vaan liittyy kohtalonomaisempiin, kenties jopa dramaattisempiin asioihin. Kun Draconic kartta kertoo sielun suunnasta ja karmasta, näyttää sen vuosittainen ”ennustus”-kartta tulevan vuoden valintoja ja tapahtumia, joilla on kohtalonomainen merkitys omalle kehitykselle ja sielun suunnan tavoittamiselle.

Tässä paluussa on ensinnäkin mielenkiintoista rapu-Auringon sijainti ravun huoneessa. Tapahtumien tasolla kotiin, sukuun, perheeseen ja omiin juuriin liittyvissä asioissa voi olla sellaista, mikä edesauttaa sielun suunnan toteuttamisessa. Tai sijainti voi kuvastaa kokonaan sisäistä prosessia; veikkaisin omien rakenteiden eheytymistä ja ”toipumista”.

Aurinkoa hallitseva Kuu on miellyttävässä yhteistyön huoneessa ja samaa teemaa korostavasti vesimiehen merkissä. Ystävät, yhteisöt, virtuaaliset porukat sekä omat tulevaisuuden suunnitelmat ovat tärkeitä. Kuu on vaa’an vaiheessa, ja sitäkin kautta korostuu sosiaalisuus ja toisten ihmisten kanssa toimiminen.

Kartan dynamiikkaa vetää eteenpäin vahva Mars kauriista läheltä Keskitaivasta. Se on Veturin johtajaplaneetta ja palauttaa voimaan esimerkkihenkilön syntymäkartan kuvion, jota sitäkin vetää Mars. Älkää muuten ihmetelkö Draconic Auringonpaluukartan perääntyviä planeettoja näissä merkeissä: Rx jää voimaan saman päivän transiittikartalta, eli Mars perääntyy neitsyessä ja Saturnus vaa’assa.

On aina painokasta kun karmaa osoittavaan karttaan tulee Yod kuvio, sen kärkenä on Jupiter ja kulmat Solmussa ja Kuussa. Jupiter on mukana myös Suurkolmiossa Marsin ja Pluton kanssa, ja tämä kolmio auttaa kaikkea sujumaan järkevämmin maamerkeissä, mutta ihan varmasti tehokkaasti kun planeettoja katsoo.

Mielestäni Jupiter näyttää tämän paluukartan idean. Se hallitsee nousumerkkiä sekä Keskitaivasta, ja vaikka kuudes huone ei ole kovin ylevä sijainti, on Jupiter lähellä laskuakselia. Taas kierrytään toisten ihmisten teemoihin. Lisäksi Venus on merkkirajan yli yhtymässä Jupiteriin; sosiaalisuus korostuu, mutta se voi olla myös rakkautta, mikä oli alun perin yksi Draconic kartan keskeisistä tavoitteista.

Jos sitten Jupiterista lähdemme ennustamaan tulevaa vuotta, niin kohtalonomaiset valinnat omalla tiellä liittyisivät Jupiterin teemoihin; uskoa ja näkemystä, opitun sisäistämistä, horisontin laajentamista, mahdollisuuksiin tarttumista, optimismia, vapauden tuntua ja kasvua. Pohjimmiltaanhan Jupiter on juuri sitä mitä Draconic kartallaan pitäisi tehdä – elämän tarkoituksen etsimistä.

Tässä oli pieni maistiainen erilaisesta Auringonpaluusta. Te lukijat voitte ottaa osaa karmallisen kartan miettimiseen, etenkin Saturnuksesta voisi olla paljonkin sanottavaa?

PS. Draconic karttoja tutkineet astrologit suosittelevat True Noden käyttöä näissä Auringonpaluukartoissa.

Mainokset

Avainsanat: , , ,

3 vastausta to “Auringonpaluu ja Lohikäärmekartta”

 1. Pia Says:

  Taisi olla vaikea aihe nyt… mutta itse ihastuin omaan dracon karttaani…jotenkin kuin asiat olisivat näkyneet uudella tavalla ja se minun oma mysteeri itsestäni aukesi..

  Koin että minun painotuksenin on myös ravussa, jossa venus, pluto ja Uranus… Aurinko ja merkurius kaksosissa… ja ne kertovat tosi paljon minusta.. Jupiter, kuu ja tietysti kuunsolmu oinaassa… ja se minä olenkin… minä olen se, joka vain tekee (apinan raivolla)… Mars leijonassa … 🙂 Ac ja neptunus neitsyessä, jonka myös koin itselleni… Ankara saturnus ja Chiron kriittisessä kauriissa… ja saturnus oppositiossa plutoon ja uranukseen.. Mutta aika vaikea aihe sinänsä…

  Kiitos hyvästä kirjoituksesta… pani taas ajattelemaan asioita uudeltaan kannalta…

 2. meimi Says:

  Mulla draconinen Aurinko ynnä monet muut planeetat ja MC osuvat myös Ravun merkkiin. Ok, tämä draconisen kartan tekeminen ja ajatus menee mulle jakeluun, mutta Auringonpaluu ei. Onko se draconinen Auringonpaluukartta myös draconinen kartta? Mun järki ei piisaa sen tekemiseen eikä pyörittelyyn. Sen vois varmaan saada joltain ystävälliseltä astrologilta sähköpostiin? 😉 Vois sitä sitten ihmetellä ja kummastella, jos siitä sais jotain irti.

 3. Sanna Says:

  Tarkoittaako saturnus tässä kohdin mielen rajoitteita? Voisiko tuo Jupiter sitten siinä tapauksessa avittaa ylittämään Saturnuksen teemat? Vai voiko kokonaistulkinta tilanteesta olla, että YOD sekä Saturnus yhdessä voivat muodostaa sellaisen henkisen blokin, jolloin sielun suunnitelma ei pääse toteutumaan keskitaivaan osoittamalla tiellä…. amatöörimäistä pohdintaa siis vaan…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: