Etsintöjä kasvottomuuden takaa

Sormeni ovat syyhynneet kirjoittaa jotakin Vladimir Putinista jo ennen kuin naapurimaan vaalituloskaan oli selvillä. Nytkään se ei oikein luonnistanut, epäilenpä siksi koska Merkurius livahti eilen takaisin kaloihin ja sai ajatukset vellomaan vanhoissa asioissa. Minä harhauduin etsimään Ljudmilaa, rouva Putinia. Kansainvälisessä mediassa on vellonut jo vuosikausia hurjia huhuja Putinin vaimosta. Heidän väitettiin eronneen jo neljä vuotta sitten, tai että rouva nähtiin julkisuudessa viimeksi kaksi vuotta sitten eikä kukaan ole sen koommin kuullut hänestä; Putinin väitetään sulkeneen vaimonsa mielisairaalaan, tai vaimon vetäytyneen luostariin, tai jopa surmanneen hänet. Putin itse on liikkunut julkisuudessa avoimesti parinkin erittäin nuoren kaunottaren kanssa. Joka tapauksessa on himpun verran outoa, että vaimosta ei hiiskuta sanaakaan, vaikka mies on sentään valittu maansa presidentiksi. Tämä sinänsä inhimillinen ilmiö kertoo paljon Venäjästä.

Huomaan väisteleväni fokusta Putinin kohdalla. Mies on pelottava; vallankäytön ilmentymä. Välirikko vaimon kanssa lienee tosiasia. Jos se tapahtui pari vuotta sitten, Venus pysähtyi ”sattumalta” lähelle Putinin omaa Venusta skorpionissa. Edistetty Kuu ylitti hänen Uranuksensa (näkyy usein erottavana tekijänä) saman vuoden lopussa. Miehen Mars sai tärskyn Kuunpimennyksessä (seksuaalisuus?). Astrologiasta on niin helppo löytää selittäviä tekijöitä nopeallakin vilkaisulla.

Ei ole synastriakaan kaikkein helpoimmasta päästä herralla ja rouvalla; Ljudmilan kauris-Aurinko neliössä Vladimirin Aurinkoon ja vastapäätä Uranusta, Venus vastaan hallitsevaa Plutoa Keskitaivaalla. Mutta synastria on siitä jännä astrologian osa-alue, että toiset parit saavat haastavatkin kuviot toimimaan. Pääasia että kontakteja on. Merkittävästä yhteensopivuudesta kertovat Ljudmilan Juno miehensä Vertexillä, ja hänen Venuksensa sijainti lähellä Kuunsolmua ja Junoa vesimiehessä.

Putinista on juuri ilmestynyt kirja nimeltä Kasvoton mies. Vladimir Putinin nousu Venäjän valtiaaksi. Teoksessa kuvataan valtapeliä, vallankäyttöä ja politiikkaa Venäjällä, keinoja joilla Putin on varmistanut valtansa. Yhdestä näkökulmasta on esitetty ”totuus”, joka ei Putinia mairittele, mutta Venäjän ollessa kyseessä on lopulta mahdoton sanoa mikä on totta.

Paljastuuko Putinin kasvot hänen karttansa kautta? Aurinko on vaa’assa, alennuksessaan, ja yhtymässä vahvaan kontrolloivaan Saturnukseen. Asetelma voi kertoa pätemisen tarpeesta. Aurinkoa hallitsee Venus, tässäkin on alisteisuutta koska Venus on skorpionissa vastamerkissään ja vastahuoneessaan ensimmäisessä huoneessa. Tunteita ja sosiaalista käyttäytymistä kontrolloidaan myös. Kun Pluto vielä asettuu Keskitaivaalle, kertaantuu kontrolloinnin teema moninkertaiseksi.

Kuu on Putinin kartalla kaksosissa, emmekä taida yllättyä sen skorpionin vaiheesta enää. Kaksosten ominaisuuksista on hyvä muistaa kaksi puolta, jotka voivat olla vastakkaiset; fasadi ja todellinen minä. Osa miehestä voi olla hyvinkin kommunikoiva, supliikkimies, niin kuin se mukava korkeatasoinen valtiovieras, joka käyskenteli meidän presidenttimme kanssa Kultarannassa. Tunnepuoli näyttää kuitenkin olevan ohjauksessa.

Mutta entä jos tulkitsemme Putinin karttaa karman näkökulmasta? Silloin perääntyvä Jupiter on osoittamassa hyvää karmaa. Se ei tule ensimmäiseksi mieleen Putinin yhteydessä. Jos Putin olisikin toteuttamassa hyviä töitä, me katsomme silloin liian kriittisesti ja negatiivisesti muita syntymäkartan tekijöitä. Niistä kaikista pitää löytyä positiivisia seikkoja (näinhän minä olen teille saarnannut?).

Mars vaikuttaa jotenkin naivin avoimelta kartalla jousimiehessä. Me muistamme varmaan lihaksien pullistelukuvat eräretkiltä. Mars on kartalla arvaamaton OOB planeetta, samoin kuin Kuukin. Putinista tulee mielikuva miehestä, joka ei pelkää mitään. Mutta minua hän vähän pelottaa.

Tulevaisuuden kannalta on mielenkiintoista kun Kuunsolmuakselit siirtyvät lähemmäksi skorpionin-härän linjaa. Pimennyksiä alkaa paukahdella Putinin kartalle Kuulle ja Jupiterille, Merkuriukselle ja Venukselle, ja horisonttilinjalle. Tulee mieleen, joudummeko katsomaan, kumpi on kovempi luu, nykyaika vai Putin.

Minä taisin sortua esittämään noita-akkaversion Putinin astrologiasta. Tehkää te töitä, ja koettakaa selittää kaikki parhain päin. Kuka onnistuu?

Avainsanat: , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: