Epätavallisia aloituksia

Uusi sykli saa alkunsa tänään 21. huhtikuuta kun Kuu syntyy uudeksi härän ensiasteella 1°35’ aamupäivällä noin 20 minuuttia yli kymmeneltä. Uusi Kuu härässä tuntuu lohdulliselta, nautinnolliselta ja viipyilevältä, kuin rakkaan kosketus tai makuhermoja hellivä gourmet ateria. Kun Kuu syntyy ylennysmerkissään härässä, meillä on lupa odottaa hienoja, rehevän hedelmällisiä alkuja. Ainakin meillä on odotettu tämän Kuun tuloa tosiaan kuin Kuuta nousevaa, jotta pääsisimme tytön kanssa kylvämään siemenet ja siirtämään jo versovat pienet alut edellisestä kuunkierrosta isompiin kasvuastioihin. Tätä härkäkuu on parhaimmillaan, uuden vehreyden luomista.

Uuden Kuun kartalla Kuu loistaa hienosti myös koko kartan hallitsijana ravun noustessa. Tulevassa jaksossa on siksi omien fiilisten ja tunnelmien heittelehtimisen tuntua, vaikka härkä toki vakautta antaakin. Vielä enemmän kuin maalliseen kasvuun, tämä Uusi Kuu näyttää suuntaa maan kasvuun, sillä Ceres on härässä hyvin lähellä Aurinkoa ja Kuuta. Ceres on Äiti Maa, kylväjä ja kasvuun vaalija.

Härässä planeettoja hallitsee aina vaan korkeammalle kurottava yllättävä Venus. Kaksosissa seikkailevan Venuksen kulku on nyt vaativaa ja osittain varmaan huomionhakuistakin. Uuden Kuun hetkellä Venus on kulmassa Keskitaivaalle kaloihin, mutta muutoin tuo villi ja vapaa rakkauden planeetta kulkee nyt aspektittomana, eli se voi hallita ajan henkeä. Vielä pari viikkoa Venus kirii kauemmaksi pois Auringon valvovan silmän alta, eli selkokielellä sen deklinaation ylityksen asteluku jatkaa nousuaan. Koska Venuksen perääntymisen vaihe alkaa lähestyä, on sille ominaista saavuttaa huippuhullut ja yltiöpäiset korkeudet, tilat ja temput. Siispä, jos ihmissuhteiden uusia alkuja ajattelemme tämän Uuden Kuun jaksossa, kannattaa olla varovainen.

Tässä hetkessä on myös Leijakuvion energiaa, sillä Aurinko ja Kuu, hidas Mars ja perääntyvä Pluto alkavat tulla maamerkeissään Suurkolmioon, jonka Marsia vastapäätä Leijaksi täydentävät Neptunus ja Chiron. Leijan teemoissa jos missä on korkealle kurottelua ja hulluja yrityksiä, ihan kuin Venuksellakin siis. Marsin ja Neptunuksen vastakkaisuudessa ei voida olla ihan varmoja, kuinka pilvissä ideat kulkevat. Minä kuitenkin olen sen verran kaistapää, että tahdon arvostaa myös hulluuden puuskissa saatuja taatusti erilaisia ideoita. Miten muutoin neronleimaukset syntyisivät? Merkuriuksen lähestyminen Uranusta vahvistaa tätä nopeiden, villien ideoitten teemaa. Ehka maan Suurkolmiolla, tasaisen härkäkuun aikaan nämä saadaan oikeasti elämään?

Uuden Kuun Saabinen symboli on räväkkä Sähkömyrsky. Yllätyksiä on luvassa, ja etenkin niitä intuition välähdyksiä. Tunnelma voi olla myös sähköisellä tavalla pingottunut, ja itsevarmuus voi paniikinomaisesti kadotakin. Muodonmuutosta näilläkin pamauksilla haetaan, ja mikä olisi sen valtaisampi muutos kuin siemenestä kasviksi?

Jännältä tuntuu tämä Uusi Kuu, eikä lainkaan tyypilliseltä härkäajalta!

Avainsanat: , , , , , ,

Yksi vastaus to “Epätavallisia aloituksia”

  1. Emelia Says:

    Minä ostin tänään aikas vinkeän punaisen hiusvärin, saas nähdä millainen lopputulos tulee olemaan… 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: