Merkuriuksen mahdollisuudet käsissämme

Merkurius se aina jaksaa yllättää minut, sillä kun puuhastelin muuta toisaalla, se pyrähti minulta lupaa kysymättä uuteen merkkiin härkään. Voidaan pistää tämäkin minua vainoavan Neptunuksen transiitin piikkiin; huomiokyky herpaantuu. Merkki vaihtui jo keskiviikkona 9.5. aamusta. Härän maanlämpöisessä huomassa sitten matkataan vilkkaasti, sillä toukokuu ei ehdi vaihtua alta pois kun Merkurius jo aikoo viilettää omaan merkkiinsä kaksosiin.

Ehkä pieni hengähdystauko on paikallaan, ajatukset saavat keskittyä vain esteettisiin elämyksiin ja rahat kasvaa korkoa? Merkurius nimittäin kertoo rahan liikuttelusta ja härkä on turvallinen, mutta rikastuttava merkki. Merkuriuksen alaisissa asioissa, kuten ilmaisussa, oppimisessa ja liikkumisessa, on hetken tasaista ja hötkyilemätöntä. Maisemista ehditään nauttia ja sanoista valita ne mukavimmat, kun ei ole mihinkään kiire. Härkä on konkreettinen merkki, joten paljon voidaan saada myös aikaan. Ette ainakaan minulta saaneet lupaa vetää lonkkaa seuraavat kolme viikkoa.

Merkuriuksen merkinvaihto sattui meillä yhteisten asioiden alueella. Ystävät voivat muutoinkin nousta esille, koska pian perääntymään alkava Venus kehottaa katsomaan samaan suuntaan. Vanhoihin ystäviin voi ottaa yhteyttä, ihan itse, eikä aina vaan nurista ja jupista itsekseen jos kenestäkään ei koskaan kuule mitään. Merkuriuksen merkinvaihto yhdennessätoista huoneessa saattaa saada ajattelemaan toiveita ja haaveita, ja nyt voisi rauhassa keskittyä suunnittelemaan mitä näiden asioiden eteen voisi oikeasti tehdä.

Merkuriuksen suurin tilaisuus sen härässä kulun aikana on Suurkolmio Marsin ja Pluton kanssa. Samantyyppinen otollinen tilaisuus siis toistuu, kuin on aikaisemmin käynyt Jupiterin, Venuksen ja Auringon osalta. Merkuriusta ei silti kannata vähätellä, ettei tämä Suurkolmio voisi antaa mitään. Tämä voi olla aika, jolloin aikaisempien kolmioiden ideat julistetaan tai kuljetetaan maailmalle. Kolmio tarkentuu aluksi Marsin suhteen sunnuntaina 13.5. Äitienpäivän iltana ja Plutoon maanantaina aamupäivällä, ja kolmio on yhä olemassa kun Mars ja Pluto saavuttavat tarkan kulman keskiviikkona illalla. Alkuviikosta synttäreitään juhlivat saavat tämän kuvion Auringonpaluisiinsa, joten olisiko vuodesta odotettavissa toiminnallisesti sujuva.

Merkuriuksen merkinvaihdoksen kartan Saabinen symboli kertoo meille ”neliön sisällä” olevasta tekstikääröstä. Vanhoja mysteerejä on taas tarjolla ja tieto on syvällistä, mutta ei taida avautua helposti (kuten ei tämä symbolikaan minulle). Käytännön realiteetit sovitetaan ideaan, ja sehän sopii aikaan hyvin; jos mikä on Merkuriusta härässä niin tuo. Jos symbolin kohdalla varoitellaan mielikuvituksen puutteesta, niin muistutan että onhan teillä muillakin se Neptunus jossakin kartallanne…

Lämpöistä ja nautinnollista Merkuriusaikaa!

Mainokset

Avainsanat: , , , ,

Yksi vastaus to “Merkuriuksen mahdollisuudet käsissämme”

  1. Metsätonttu Says:

    Onpas ilahduttava energia minun tilanteessani! Kiitos!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: