Vahva cocktail

Onpa meillä vahvat tunnelmat taivaalta. Ei pelkästään se huomenna sähköistyvä ja magneettinen Uranuksen ja Pluton neliö, mikä juuri tänään saattaakin olla voimakkaimmillaan kun kulma tulee aina vaan tarkemmaksi. Taivaalla pysähtyy Saturnus kääntyäkseen etenemään, ja se on silloin niin vahva energialtaan kuin planeetta voi olla. Jännite on siis aivan sama kuin jokin aika sitten olleessa T-ristissä näiden planeettojen välillä, vaikkei Saturnus nyt enää vastakkain Uranusta olekaan. Saturnuksen ja Uranuksen välillä on kuin onkin poikkeuksellinen ja intensiivinen kulma, Johndron Tao kulma, tuo tahtova, dramaattinen ja pakottava kulma. Se saattaa näyttäytyä osin samantyyppisin teemoin kuin se parin vuoden takainen jännitysnäytelmä.

Saturnus on siis tulossa perääntymisjaksonsa loppuhuipennukseen. Saturnus saavuttaa kääntymisensä asteen ja kaariminuutin tänään lauantaina 23. kesäkuuta noin paria minuuttia vaille keskipäivän, ja pysähdys tapahtuu vaa’assa 22°45’. Maanantaina planeetta saavuttaa kulminaatiopisteen eteenpäin menolle, mutta liikahtaa eteenpäin vasta ensi keskiviikkona 27.6. aamupäivällä. Viisi päivää korostunutta Saturnusta.

Juuri nyt kun kesä on kukkeimmillaan, toivoisin että Saturnuksen pysähtyessä aika pysähtyisi. Viisi päivää voisi olla ihan sopiva ajanjakso täydelliselle pysähtyneisyydelle. Minuuttikaan ei juoksisi eteenpäin. Ilmeisesti Saturnuksella on kuitenkin ihan muuta mielessä.

Pysähtynyt planeetta on ajassa voimatekijä, ja on perin harvinaista että planeettojen pysähdykset osuvat samaan aikaan. Ensi viikolla saamme todistaa tätäkin ihmettä, sillä Venus päättelee aivan samoin perääntymistään kaksosissa, ja tiistai-illasta keskiviikon aamupäivään saakka molemmat Saturnus ja Venus ovat pysähdyksissä. Saadaan lyödä vetoa kumpi on voimakkaampi, minä veikkaan Saturnusta, mutta tämän tunnistaa jokainen oman karttansa kautta parhaimmin. Jos siellä Saturnuksen aste 22 on esillä niin energian pitäisi tuntua.

Saturnuksen pysähdys ei ole huonoa ja ikävää energiaa, eikä sitä pitäisi kenenkään kavahtaa. On mahdollista, että joissakin tapauksissa se omalla kohdalla kääntyisi sinne hankalemmalle puolelle, mutta kaikkien planeettojen tuntumissa on aina mahdollista tehdä itse niistä hyviä ja hyödyllisiä. Saturnus voi antaa tilaisuuden keskittyneeseen työhön, asioiden järkeistämiseen, vastuunottoon sekä myönteiseen yksinäisyyteen. Pysähtyminen ja hiljentyminen itse kunkin kohdalla voi olla arvaamattoman arvokasta.

Talvella pysähtyessään vaa’an viimeiselle kriittiselle asteelle Saturnus oli vielä tätäkin käännöstä voimakkaampi, silloin sillä oli monelle aivan erityisiä viestejä tarjottavana (kuten esimerkiksi itselleni neliökulma Venukselle). Tämänkertainen pysähdys on tuohon verrattuna aivan normiskamaa, ja siksi se onkin syytä ottaa kauniisti ja avosylin vastaan. Tämä on nyt sitten viimeinen pysähdys vaa’assa tällä Saturnuksen kierroksella, ja seuraavaa saadaan tunnustella vasta 2040, vaa’assa siis. Kun Saturnus lähtee etenemään keskiviikkona, se ylittää vaa’an viimeisen kolmanneksen ja syksyllä lokakuussa siirtyy skorpioniin.

Millaisia asioita Saturnus saattaisi sinun kartallasi nyt alleviivata, eli mitä kartallasi on 22 vaakaa, tai muissa ilmamerkeissä kolmioiden ulottuvilla, tai aktiivisemmissa kulmissa johtavien merkkien oinaan, ravun ja kauriin 22 asteessa? Kuka on Tao-kulmassa mukana (= kartallasi on jotakin oinaan 8 asteessa)?

Avainsanat: , , ,

3 vastausta to “Vahva cocktail”

 1. Emelia Says:

  Huoh… minulla on radix Saturnus 22 astetta Härässä, eli tuntuuhan tuo sielläkin vähäsen, mutta tällä hetkellä tr. Saturnus jököttää kahden asteen päässä Onnenpisteestäni ja on kolmiossa Deskendenttiin.. Chironini on muuten 9 astetta Oinasta..jee-jee.. sanonta ”kuin jäitä polttelis” on todellakin konkretisoitunut näinä aikoina..

 2. manmari Says:

  Radic IC 26 astetta vaakaa, Jupiter 26 ja Kuu 27 astetta vaakaa. Ilmettelinkin parinpäivän aikaista apinanraivoani puutarhassa. Saturnus järjestää, poistaa ja kontrolloi kuka siellä saa kasvaa…
  Kiitokset Tarja blogistasi!

 3. Ajatus Says:

  Minulla Merkurius 22 astetta Vesimiestä, tulevaisuudensuunnitelmia koitan parhaillaan tehdä nimenomaan työn (Sat) suhteen, samoin siihen liittyvät sopimukset ovat mietinnässä. Oinaan 8 asteessa ei ole mitään, mutta sen sijaan Vaa’assa on: Pluto. Että tr Uranus oppositiossa omaan Plutooni, samalla tr Pluto neliössä siihen – osuu ja kolahtaa. Muutoksia on tulossa minusta riippumatta, mutta yritän päästä tekemään niitä myös itse.

  Oma Saturnukseni (12 astetta Rapua kuutoshuoneessa) on tietty mukana Pluto-haasteissa myös. Jospa vain tietäisi, mitä tuleman pitää. 😛 Niin ja melkein unohdin Chironin 22 Oinasta, siellähän sekin Saturnuksen varjossa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: