Ristin haastoa

Yksi tämän kesän voimakkaimmista planeettakuvioista näyttäytyy tänä iltana 17. heinäkuuta taivaalla johtavien merkkien alkupuolella asteissa 7 – 8. Kuu viimeistelee tai naulitsee ajan T-ristin Marsin, Uranuksen ja Pluton välillä Isoksi Ristiksi. Vaikka asetelma on Kuu nopean kulun vuoksi ohimenevä, symboloi tämä ajassa olevia jännitteitä kenties hiukan laajemminkin kuin vain tapahtumahetkellä illalla pikkuista vaille seitsemältä.

Taivaan asetelma on totaalisen tuntuinen, sillä monet muutkin tekijät ovat kytköksissä ristikuvioon. Näistä merkityksellisin taitaa olla laajentava La Grande Jupiter kaksosissa, joka on helpossa kulmassa Marsiin, joka opponoi Uranusta, joka tekee kulmaa Plutolle… Iloista lastenlaulua tästä ajasta tuskin saa. Jupiter tuo sävyksi ison, kansainvälisen, laajan ja mahtavan, eli mitä nyt pamahtaakin, possahtaa oikein kunnolla. Hyvinvoinnin tekijä Ceres on Jupiterin tuntumassa, ja strategisen sotataidon asteroidi Pallas on Uranuksen tuntumassa oinaassa. Jupiter ja Ceres vetävät mukaan Chironin kaloista. Merkuriuskin perääntyy lähemmäksi tarkkaa kulmaa Uranukselle. Aurinko ja Saturnus ovat muuten vaan neliökulmassa toisiinsa nähden.

Ajan henki on aktiivinen jännittyminen ja energian purkautuminen. Näyttäisi olevan väistämätöntä, että joissakin kolkissa maailmalla on nähtävissä tuhoisia vaikutuksia. Esimerkiksi Syyriassa sotiminen on kiihtynyt aina vaan, ja ehkä tulossa on kulminaatiopiste noissa tapahtumissa. Ihan rauhallista ei ole ollut muuallakaan. On myös enemmän kuin todennäköistä, että itse Maapallo reagoisi tällaiseen pingottamiseen liikehdinnällä. Astrologian kautta on mahdotonta ennustaa, missä maailmalla Ison ristin tunnelma kärjistyy, mutta esimerkiksi Turkin nousulle kuvio osuu.

Onneksi yksilötasolla voimme tiedostamalla koettaa ohjata näitä energiapurkauksia. Vaikka Iso risti tuntuisi jysäyttävän oman kartan räjähdykseen, on ihan mahdollista että voima osoittautuisi positiiviseksi. Omilla valinnoilla pystyy vaikuttamaan omaan eloonsa, enkä tarkoita peiton alle jäämistä ja pään piilottamista pensaaseen. Parhaimmassa tapauksessa asioihin saadaan vauhtia ja asioita järjestymään aktiivisesti. Tosin kyllä voimat näyttävät nyt sen verran valtavilta, että täytyy oikeasti tietää mitä tahtoo ja tekee, jotta lopputulos olisi myönteinen.

Teissä lukijoissa on varmasti useita, joiden omalle kartalle Iso risti asettuu vähemmän mukavan tuntuisesti. Mikä on teidän keinonne selviytyä ajan haasteista? Laittakaa vinkit jakoon, sillä näistä toiset voivat saada hyviä oivalluksia omiin tilanteisiinsa. Maailmallakin on varmasti tapahtunut jotakin, minkä voisi yhdistää tähän ajan henkeen?

Avainsanat: , , , , ,

2 vastausta to “Ristin haastoa”

 1. Sanna Says:

  Käytännön ihmisenä olen ilmeisesti tarvinnut tämän kesän energialatauksia… Kauris-neitsyt-yhdistelmä on saanut jostakin potkua ja minulla on ollut tähän mennessä erikoinen kesä. Olo on ollut levollinen, olen oppinut ponnistelematta uusia asioita ja ajatus on ollut todella kirkas. Moneen tekemiseen on löytynyt varmuutta ja sellainen oma tie tehdä asioita. Eihän sitä tiedä, mitä vielä eteen tulee, mutta koen, että energioilla on molemmat puolensa ja minä tarvitsin sitä positiivista puolta.

 2. Emelia Says:

  Minä sain tämän ”mukavan” ristin Kuun Paluulleni tuossa noin tuntisitten. Olen pohdiskellut monia asioita tässä, joihin en tunnu voivan itse vaikuttaa lainkaan.. erään viisaan ystävän sanojen mukaisesti olen tuntenut itseni ”naiseksi jonka kädet ja silmät on sidottu ja joka seisoo suossa”.. 🙂 Kun itse olen ihminen, joka elän ja reagoin erittäin vahvasti transiittien ja muiten vastaavien teemojen kautta, olen ihmetellyt kuinka tällä hetkellä niin monet asiat jotka on ”tähtiin kirjoitettu” myönteisessä mielessä ovat suuren vastustuksen kohteena.. vastustusta vastustuksen vuoksi..?

  Omalla kartallani tämä on Suur-Risti ollut jo jonkin aikaa, kun tr. Pluto on neliössä Uranukseeni ja oppositiossa Kuuhuni, tr. Uranus on oppositiossa Uranukseeni ja tr. Mars on yhtymässä Uranukseeni.. nyt sitten vielä tr. Kuu pamahti tähän kuvioon.

  Olen odottanut jotain tapahtuvan jo jonkin aikaa, mutta tuntuu että tilanne seisoo vain paikoillaan ja energia ehkä päinvastoin kääntyy sisäänpäin.. Marsin ja Uranuksen kyseessä ollen odottaisi jonkinlaista selkeää tapahtumaa, joka osoittaisi mihin tulee reagoida ja näyttäisi jatkossa tilanteen ennen ja jälkeen.. mutta vielä ei ole mitään tapahtunut, enkä itse tiedä mitä pitäisi tehdä..

  Eli edelleen odottelen jotain…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: