Minä-hehkua vai kiirastulta ajassa?

Aurinko siirtyy tänään 22. heinäkuuta leijonaan, sydänkesän lämpöiseen merkkiin keskipäivän tienoilla minuuttia yli yhdeltä. Meillä Aurinko on silloin kymmenennessä huoneessa, lähimpänä Keskitaivasta. Isossa syklissä jatkuu ravun ingressistä saatu ajan tunnelma, mutta leijonan aika vakauttaa ja kiinteyttää sitä mikä nyt on käynnissä.

Leijonassa hienosäätö on tulimerkkisesti suurpiirteistä, komeaa ja näyttävää. Mielenkiintoiselta tähän aikaan pulahtaminen näyttääkin, sillä Aurinko ei tee leijonaan tullessaan pääaspekteja muihin planeettoihin. Vain Neptunus perääntyy kaloissa merkin alkupäässä, mutta kalat on leijonaan nähden täysin kuolleessa kulmassa, joten ei saa Aurinko Neptunuksen lumovoimaa. Auringolla leijonassa ei ole mitään hätää, onhan merkki sen omaa reviiriä, missä Aurinko saa olla kaikkein aurinkoisin ja kirkkain. Ajan henki korostanee siis omaa tahtoa, omaa egoa, luovuutta, näkyvän paikan ottamista ja esilläoloa. Mielestäni ajassa vallinnut teema on jo jonkin aikaa, vähintään siitä saakka kun Uranus meni oinaaseen, ollut minuutta ja jopa minäkeskeisyyttä korostavaa. Vaikka yhteisöllisiä teemoja on ollut näkyvissä esimerkiksi Saturnuksen ja Neptunuksen kautta, ovat ne ikävä kyllä olleet ennemmin hyökkäyksiä yhteisöjä kohtaan kuin näiden kukoistamista ja eheytymistä. Mielestäni ajassa on menty aika pitkälle erillisyyteen, kukin saa pärjätä omillaan, ja leijonan aika voi taas nostaa yhden piikin tällaisessa kehityksessä. Ne jotka tähän kykenevät, saavat hyvän mahdollisuuden.

Leijonan ajan alkaessa ollaan kasvavan Kuun puolella, mikä suosii eteenpäinmenoa. Ajassa on mahtavia jännitteitä, lähinnä T-ristin kautta Marsin, Uranuksen ja Pluton tarjoamissa energioissa, dynamiikkaa siis löytyy. Meillä merkinvaihdoksen kartalla nousee vaaka, ja sitä hallitseva Venus on Auringon tavoin aspektiton. Sosiaalinen tai taiteellinen virta on myös vahvaa. Voihan merkit viitata taloudellisiinkin seikkoihin, sillä leijona on varsinainen pankkiiri merkiksi. Ollaanko me rikkaampia kuin ymmärretäänkään?

Tietynlainen hankaus ajassa pistää erityisesti silmään merkinvaihdoksen kartalla. Kvinkunsseja on 154% enemmän kuin taviskartalla, ja kyllä se on paljon. Aurinko on kvinkunssissa Neptunukseen, Kuu on kvinkunssissa Uranukseen nähden, Merkurius ja Mars ovat molemmat kvinkunssissa Chironille, ja vielä Jupiter Plutolle. Ainoa planeetta mikä näiden ylitse jää, on Saturnus, ja sekin kulkee tällä hetkellä aspektittomana. Perin epätavallinen kartta siis. Kvinkunssit eivät välttämättä ole vain vahingollisia kulmia, sillä niiden kautta on mahdollisuus löytää sellainen ratkaisu, mihin ei mitenkään muuten pääsisi. Tämän ajan luovuus voi olla oivaltavaa ja todella kirkkaan loistavaa, vaikka siis elämme perääntyvän Merkuriuksen ajassa. Muutamia ylitettäviä kynnyksiä saattaa olla, meiltä vaaditaan perehtymistä ja omistautumista, mutta ehkä juuri noiden ylitettävien reunaehtojen vuoksi onnistuminen on sitäkin upeampaa.

Leijonien vuosi, mitä on odotettavissa? Muutaman ensimmäisen leijonapäivän aikana syntyneet voivat missata jotakin, koska Neptunuksen salakavala kvinkunssi on juoksuhiekkana. Toisaalta saavat sitten syksyllä laittaa kaiken järjestykseen, kun Saturnuksen neliö pakottaa tarkistukseen. Tämä tulee eteen kaikille ennen 3.8. syntyneille. Elokuussa 15. päivän jälkeen syntyneet leijonat saavat paremmin kaverin Saturnuksesta tänä kesänä ja syksynä. Taivaan iso neliö Uranus-Pluto voi tuottaa päänvaivaa monelle noin 27.7. – 4.8. synttäreitään viettävälle, sillä Uranus houkuttaa helppoihin muutoksiin, mutta Pluton osuus tuottaa harmia, eikä kaikki ehkä mene kuten on suunniteltu. Jupiterin kivoja, mutta aika vaimeita kulmia saavat kaikki paitsi ennen 29.7. syntyneet. Kaikkein merkillisin vuosi voi olla niille leijonille, jotka ovat syntyneet noin 9. – 14.8. Jos tykkää rauhallisesta paistattelusta niin okei, mutta jos pitäisi jotakin isoa saada aikaan niin energiat saattavat olla hukassa, sillä heille ei taivaalta työntöapua transiittien muodossa (Auringolle) tule. Onneksi kartoilla on muutakin kuin Aurinko, vaikka se leijonilla taitaakin olla se oman kartan mansikkapaikka!

Sädehtiviä Auringonpaluita kaikille Jellonille!

Mainokset

Avainsanat: , , ,

5 vastausta to “Minä-hehkua vai kiirastulta ajassa?”

 1. Ilkka V Says:

  Kaikkien meidän Jellonien puolesta, kiitos Tarja! 😀

 2. hannele Says:

  Kiitos ei siis ei ole odotevissa työntö apua. täytyy vaan sitten kellistellä ison kissan lailla tosin olisin jo muutoksiin valmis.

 3. Pia Says:

  Leijona kuittaa ja kiittää… kiitollisuudella 😀 Muutosvoimaa tiedossa… uudistuminen voi olla ihanaa ja luominen jatkuu ❤ ❤ ❤

 4. Leo Says:

  Kiitos Tarja! Työntöapua ei siis minullekaan luvassa, mutta näyttää siltä, että paljonkin on tapahtumassa! 😉 taitaa olla kaikkea muuta pientä menossa kartalla, kiva auringonpaluu ainakin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: