Kuut palaavat taas

Kuun kulku kaloissa on tuonut Kuun minulle balsamiseen, vanhaan vaiheeseen, ja tottapuhuakseni olin niin poikki, että päätin jättää blogin kokonaan väliin. Kyllä tuo mollikka vaan kummasti osoittaa kulullaan ja vaiheillaan omia tuntoja ja oloja. Mutta sitten tulin kurkanneeksi pian tulevaa Kuunpaluutani: Kuu Keskitaivaalla, leijona nousussa ja Auringon ja Uranuksen oppositio. Tottakai saan paluukartalleni sen viimeisen asteen Saturnuksenkin pidentämään läksy-koulu-aikaani kattamaan koko Kuunpaluun syklin. Ettei vähä mitään.

Kuunpaluut ovat osoittautuneet hyväksi menetelmäksi tarkastella oman elämänsä ajanjaksojen tunnelmia. Kaikkia Kuunpaluitani en minäkään aina ymmärrä silloin kun ne ovat käynnissä, ja ennustuksen välineenä niissä näyttäisi olevan niin paljon symboliikalla vaihtoehtoja, ettei toteutuksen suunnasta voi vetää mitään tiukkoja johtopäätöksiä. Tätä taustaa vasten on ihmeellistä, että pitkän aikavälin perspektiivillä, jos näihin paluisiin myöhemmin palaa, ne ymmärtää. Moni voisi haluta kokonaan kyseenalaistaa Kuunpaluut, sillä jos niiden viesti on epämääräinen, onko paluukartasta paljonkaan hyötyä ajan osoittimena.

Itselleni paljon ajattelemisen aihetta toi huonejärjestelmän vaihtaminen. Esimerkiksi Kochia pidetään hyvänä järjestelmänä kertomaan käytännönläheisesti tapahtumista. Tämä avasi muutaman lähimenneisyyden kartan aivan uuteen uskoon. Olen myös kuullut, että tasahuoneiden kautta moni Kuunpaluu on tuntunut toimivammalta. Yleensä kehotan käyttämään samaa huonejärjestelmää kaikissa kartoissa, jota on tottunut tulkitsemaan syntymäkartassaan. Saattaa kuitenkin olla mahdollista, että aikaa ja paikkaa eri tavalla käyttävät huonejärjestelmät kertovat vielä tarkemmin.

Jos jonkun uteliaisuus heräsi niin paljon, että teitte kokeita kartoillanne, kuulisin mielelläni kommenttejanne, vaikka sitten joskus myöhemmin kun uudet paluut tulevat teille ajankohtaisiksi. Minulla on vielä kotiläksyjä tekemättä arvaatte-varmaan-minkä planeetan kanssa, joten palaan laskemaan Saturnuksen renkaita.

Avainsanat: , ,

Yksi vastaus to “Kuut palaavat taas”

  1. Sanna Says:

    ”Tuo mulle taivaalta kuusi kuuta, paa Saturnuksen renkaat sormeeni mun….” 🙂 🙂 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: