Rautaisannos Marsia tulossa

Mars viettää tämän päivän skorpionin viimeisellä asteella ja siirtyy jousimieheen huomenna sunnuntaina 7. lokakuuta kuuden jälkeen aamusta. Mars varmaan viihtyi hienosti omassa merkissään, mutta ei jouskari sille paha paikka ole, hyvin maskuliininen merkki, ja sitä paitsi Marsille on täällä luvassa vähän ylimääräistä jännää.

Kun Mars kuvaa energioista toimintaa, aloitteita, ärhentelyä ja valloitusta, on jousimiehessä luvassa aktiivinen jakso. Nyt ei pihdata eikä jätetä vakan alle, vaan annetaan palaa riskien uhalla. Marsin kilpailunhalu saa polttoainetta, ja saatetaan mennä aikaa lujaakin eteenpäin; katse kaukana horisontissa eikä pieniä pölyjä maassa vilkuilla. Onko tämä hyvää vai huonoa, sen voi jokainen arvottaa omalla kohdallaan.

Jos omalla kartalla on paljon tulta, saatetaan jousimiehessä kulkevan Marsin aikaan mennä ylitse ja äärimmäisyyksiin, jolloin Mars vaatii erityistä hallintaa. Ajatuksena tuntuu kivalta, että voisi olla tarjolla vähän ylimääräistä energiaa; ei sillä että olisin ollut mitenkään nuuduksissa kun Mars kulki skorpionissa, mutta jollekulle saattaisi kelvata.

Nimenomaan ylimääräistä kohti ollaan menossa. Vajaassa kolmessa viikossa Mars kirii kulkuaan korkeammalle yläilmoihin ja ylittää Maan ja Auringon keskenään sopiman kallistuskulman raja-arvon 26. lokakuuta 13°38’ jousimiestä aamulla noin puoli kuuden aikoihin. Alas tavanomaisuuden rajoihin Mars palaa vasta joulukuussa ja pitkällä kauriissa, ja sehän tietää sitä, että jos omalla kartalla on Mars tuon 13 asteen jälkeen jousimiehessä, tulee Marsin paluuseen OOB Mars. Ja siinähän riittää hallitsemista, suitsimista ja energian purkamista. Hyvä juttu tällainen Mars voi olla voimaa ja kestävyyttä, tai esimerkiksi tervehtymistä vaativina hetkinä, itsetunnon kohennuksessa, rohkeudessa, itsepuolustuksessa ja aloitteellisuudessa.

Esimerkiksi minä aion ottaa onkeeni omista varoituksistani, ja käyttää huolella Marsin ylityksen nousulleni OOBina, sekä progekartalla Kuun ylityksen (sekin on OOBina että hui sentään) ynnä sen progenousuni vaihtumisen härkään (tarkoitan että kun Mars hallitsee edistyskartan nousuani vielä hetken sen ollessa kriittisellä viimeisellä asteella oinasta, ehdin kenties hyödyntää Marsin poikkeuksellisuutta jotenkin). Jousimiehen merkkiin kuuluu nimenomaan tulevaisuuden suunnittelu, onhan se näkemyksen ja horisonttiin katsomisen oma merkki; tällaisia voi nyt aloitella ja puuhastella.

Maailmanlaajuisesti Marsin aktivoituminen saattaa kuitenkin olla myös riski. Tilanne Lähi-idässä on ollut jo pitkään huolestuttava, ja muuallakin saattaa räjähdellä. Onnettomuuksia ja sotaisuuksia on sattunut kun Mars on kulkenut poikkeuksellisen korkealla. On hyvä olla tietoinen melkoisen tulenarasta Marsista omalla kohdallaan, jotta osaa toimia sen energian suhteen oikein. Marsin anti on laadultaan tyrkytystä tai niskaan kaatamista, emme voi oikeastaan jättää väliin sen aloitetta ja kieltäytyä käyttämästä sitä. Siksi kannattaa tuumata suuntaa ja tyyliä kerta jos toinenkin.

Reipasta Marssin-tahtia kaikille aina marraskuun 17, päivään saakka!

Avainsanat: , ,

9 vastausta to “Rautaisannos Marsia tulossa”

 1. meimi Says:

  Mulle näyttäis tulevan Marsin paluu tuossa 26. lokakuuta, mutta ei taida vielä ehtiä yli kallistuskulmansa?

  • Tarja Says:

   Sinulla tosiaan jää ihan pikkuista vaille OOB Marsin saanti paluukartalle; tiedä sitten harmitaako itseäsi ettei mahdollisuutta saa nyt käyttöön vaiko helpottaako, ettei erityistä hallintaa tarvita. Toisaalta, olettaisin ajan hengellä olevan silti ”vaikutusta”, kun oma Mars on kuitenkin samassa merkissä, missä Mars sitten OOBina pomppii. Mielenkiintoista loka-marraskuun vaihdetta 😀

 2. Pia Says:

  Oliko sulla tahallaan tuo huipputarjousmainos tuossa kirjoituksen alhalla… kiva… taas on s.posti täynnä roskapostia 🙂 No asiaan… Ac 28 astetta skorpparii 😀 ja progella venus 27 astetta skorpparii, MC 29 astetta ja Mars 2 astetta jouskarii… no palataan asiaan… 🙂

  • Tarja Says:

   Tarjousmainos? En minä ole liittänyt mitään mukaan, eikä itselläni näy blogissa mainoksia… Hmmm??

   • Pia Says:

    Ja se oli vielä joku planet juttu, joten klikkasin ja jouduin ansaan 🙂 oli ensimmäinen tuhannesta klikkaajasta… sivuillasi siis on jotain jota et tiedä 🙂

   • Sini Says:

    Mulla ei näy mitään mainoksia, onneksi!

 3. Emelia Says:

  Tikkuista on ollut, kun radixilla on Neptunus 28 astetta Skorpionia ja progella 29 astetta Skorpionia.. 😦

  Enpä ole aiemmin näin tiedostavasti odottanut näitä merkinvaihdoksia kuin nyt… huh-huh..

  Täytyy yrittää ottaa kaikki irti tuosta Marsin Nousun ylityksestä.

 4. metsätonttu Says:

  No varmasti tapahtuu! Nyt ne kaikki asiat, jotka vielä ässehtivät Mars-Neitsyeni paluussa, räjähtävät auki. Minulle Mars tulee 1.huoneeseen ja siellä on minun joulupukkini Jupiter Jousimiehessä 22,38. joka taas on synt.kartalla neliössä Mersin kanssa. Juttuja joita olen odottanut jo pitkästi yli toista vuotta. Mitenkähän osaisi varautua?

 5. PirjA Says:

  Jousimiehessä on Saturnus 19 astetta, ei se Mars pääse kovin rellestämään mun kolmannessa huoneessa, varmaan tulee rajat vastaan. 🙂 Yrittäähän se tietysti neliöllä Aurinkoon siinä välissä vähän saada hermot kireälle ja saahan se apuja tr-Jupiterilta, jonka kanssa onnistuvat Auringon saamaan T-ristin kärkeen. Lienee syytä todella miettiä, mitä sanoo ja tekee, ettei tarvi sitten jälkeenpäin todella pitkään miettiä 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: