Vuodenvaihteen teemoista

tulitteet

Kun vuosi vaihtuu kalenterissa uudeksi, se ei ole astrologisesti sen kummoisempi tapaus kuin yleisen juhlinnan ajankohta maallisessa mielessä. Astrologisesti ajan henki ei tästä muutu, vaan yleisilmapiirin kuvaaja löytyy Talvipäivänseisauksen kartasta. Illan juhlille voidaan hetken kartasta toki löytää teemoja. Seisauskartasta katsottuna vuoden alku pitää sisällään esimerkiksi Uranuksen ja Pluton kulman yleishengen ja sen paljonpuhutun Yodin.

merkurius_oobMerkurius ehtii juuri iltapäivällä päästä jousimiehen viimeiseltä kimurantilta aseteelta kauriiseen, mutta onhan johtavan merkin alkukin yhtä lailla kriittistä. Kun Merkurius vielä kulkee OOBina, voidaan tämän planeetan suhteen mennä helposti ylilyönteihin. Merkuriusjuttuja kannattaa siis vuoden vaihtuessa pitää erityisesti silmällä. Merkkiä vaihtaessaan Merkurius pääsee kulmaan Neptunukselle, ja se voi tuoda ihanaa glamourinhohdetta, mutta voi olla petollinen kuin liukas jää.

mars_square_saturnHyvin räiskyvää ja räjähdysherkkää ilmapiiriä antaa illalle Marsin ja Uranuksen tarkka kulma. Koska planeetoissa on äkkinäisyyttä, voidaan saada näiden energioita vähän liian paljon ja sujuvasti, jotta se olisi vain harmitonta. Pidetään onnettomuusriskit mielessä rakettien kanssa. Toisaalta kulma on tänä vuonna oikein miellyttävä, ja siksi se voi antaa kivan raikkaan ja virkeän mielen juhlintaan. Kun Mars on järkevän Saturnuksen hallitsemassa merkissä, voi toiminnalla olla hyvät ja selkeät rajat. Mars ja Saturnus ovat keskenään ajan vahvimmat tekijät vastavierailunsa kautta, ja toivotaan että avautuva kiperä kulma planeettojen välillä saadaan myönteisesti haltuun.

Kuu kulkee aivan upeasti tämän juhlinnan ajan leijonassa, näyttävyyden ja juhlien omassa merkissä. Samoin Venus suosii juhlamieltä ja yhteen kokoontumisista nauttimista jousimiehessä. Kuun ja Venuksen helppo kulma lupailee mukavaa sosiaalista kanssakäymistä ja railakasta juhlamieltä. Voidaan kyllä ottaa huomioon kartantekijöiden yhteisvaikutukset: Merkurius-Neptunuksen hämmentävä kulma, Mars-Uranuksen äkkinäisyys ja Kuu-Venuksen hauskanpito. Joko onnistuu tai sitten…

Juhlien viettoa alkuillan tapahtumat vaikuttaisivat kaikkein onnistuneimmilta (Helsingin horisontista katsottuna, yleissävy voi muuttua paikkakunnan mukaan) sillä meillä on leijona nousussa noin puoli yhdeksään saakka illalla. Kun sen jälkeen astuu neitsyt kuvioihin, ja nousua hallitsee kriittisen asteen Merkurius, saas nähdä joudutaanko jo siivoilemaan jälkiä. Vuoden vaihteeseen nousuun kuitenkin ehtii jo ihana, miellyttävä ja kohteliaasti Uutta Vuotta toivottava vaaka.

leija1Kun vuosi vaihtuu keskiyöllä, on aivan loistava hetki ilotulituksille. Taivaalle piirtyy mahtava Leija, jossa Mars ja Jupiter antavat kulmat nousulle, ja Uranus tulittaa teemat kasaan laskuakselilla. Komeata juhlaa kaikille!

Avainsanat: , , , , ,

2 vastausta to “Vuodenvaihteen teemoista”

  1. Pia Says:

    😀 Kiitos ja Ihanaa Uutta Vuotta Sinullekin ja kiitos kaikesta opettamisesta… Olet meille arvokas ihminen 😀

    • Tarja Says:

      Kiitos sinullekin uutterasta kommentoinnista ja onnea tulevaan vuoteen! Edelleen painotan, että eivät kirjoitukseni opettamista ole, ainoastaan näkemyksiä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: