Liukasta ja ketterää

tassutluistaa

Tänään on päivä, jolloin ajatukset voi saada teoiksi sujuvasti. Mars matkaa vesimiehessä ja ottaa sen helpoimman kulman, kolmion, kautta kontaktia kaksosissa perääntyvään Jupiteriin. Tämä on jo sinällään raikas ja positiivinen ilmiö ajan hengessä, mutta iloksemme Kuu sinetöi kulman Suurkolmioksi vaa’asta tänään perjantaina iltapäivällä, tarkimmillaan puoli viiden jälkeen.

TrineSuurkolmiot kartalla kertovat helppoudesta ja energian luontevasta kulusta. Jupiterin perääntyvää liikettä ei kannata kavahtaa: ainakaan minä en ole havainnut siinä mitään epäilyttävää. Ajan voimasuhteissa Mars on planeetoista kaikkein vakain, mutta nähtäväksi jää osoittautuuko tulossa oleva Marsin kulma Saturnukselle väännöksi vai aktiivisuudeksi. Minä olen toiveikas, sillä Mars ja Saturnus toimivat kuin hengenheimolaiset toistensa hallitsemissa merkeissä. Tästä väittämästä moni saattaa kohottaa kulmiaan, mutta perinteinen astrologia luottaa vanhoihin määritelmiin, joiden mukaan Mars on skorpionin hallitsija ja Saturnukselle kuuluu kauriin lisäksi vesimies.

Ilmamerkkinen Suurkolmio herättelee ajattelua, ulospäinsuuntaavuutta ja kanssakäymistä. Se on tarkimmillaan siinä 7 ja puolen asteen tienoilla kaksosissa, vaa’assa ja vesimiehessä, ja sujuvimman avun saavat osakseen he joiden omalla kartalla on näissä kohdin jotakin oleellista. Jos kolmioasetelmalla on jokin haitta, se voi olla tuudittautuminen omalla painollaan sujumiseen. Siksi kannattaa ihan itsekin pistää tikkua ristiin.

Vaikkei kuvio omalla kohdalla niin osoittelevasti kartalle tulekaan, sain tuntea kolmion stimuloivan voiman jo sen rakentumisvaiheessa viime yönä. Ajatukset laukkasivat taas sen verran vilkkaasti, ettei paljoa nukuttanut. Jo illalla Kuun kulkiessa neitsyessä tunnistin ylikierrokset, ja päätin etten ala rustata mitään blogikirjoitusta niin arveluttavassa tilassa. En tiedä oliko tämä viivyttely yhtään parempi ratkaisu.

QuincunxSuurkolmion helppouteen tuo omat haasteensa Merkuriuksen yhtä lailla helppo kulma Chironille kauriista kaloihin, sillä nämä tekijät saattavat heittää hiekkaa ajatuksen rattaisiin. OOB Merkurius tulee kvinkunssiin Jupiterille, jonka hallitsija se nyt on. Kuun ja Chironin välille tulee hetkeksi samanlainen hierto, jossa olo ei ehkä tunnukaan helpolta ja vastavuoroisuus yksinkertaiselta.

Toisaalta, jos kuvasta voi mitään päätellä, juuri hiekkaa me tällä hetkellä tarvitsemme. Tassut luistavat yllättävän helposti, koska Mars on reipas, Kuu innokas ja Jupiter liioittelee.

Sujuvaa kolmiopäivää!

Avainsanat: , , , , , , ,

Yksi vastaus to “Liukasta ja ketterää”

  1. Sini Says:

    Hups…kartallani on AC skorpioonissa, joka on yht, Neptunus ja tähän tekee siis tr Saturnus yhtymää sekä oppositiota Marsille ja neliötä Saturnukselle. Tr Mars taas on ainakin yhtymässä Saturnukseen(Vesimies huone 3), neliössä AC ja Neptunus. Joopa joo ja tästä pitäisi saada joku tolkku.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: