Kauriin Uusi Kuu avaa ajan

uusikuu_kauris

Illasta saadaan Uusi Kuu vauhdittamaan kalenterivuotta alkuun. Tänään perjantaina 11. tammikuuta Kuu syntyy kohtaamalla Auringon kauriissa 21°45’ ja meillä Kuun neljännessä huoneessa noin varttia vaille kymmeneltä. Työn teema paiskautuu etsimättä kartasta kun neitsyt on nousussa, mutta silti kääntäisin tämän Uuden Kuun jatkumoksi aikaisimmille Kuun sykleille. Tämän yhteydessä voitaisiin puhua myös työstä, jota teemme sisäisen tietoisuutemme eteen. Kuun syntymä on väljästi yhtymässä kauriissa kulkevaan Merkuriukseen, joka hallitsee karttaa ja on vielä hetken verran herkullinen tiedonvälittäjä ja -tarjoaja OOB tilassaan.

kauris_mustaKauriin teemoista saattaa nousta päällimmäiseksi konkreettisuus. Kauris on järkevä, ja jos ei sorru pessimismiin, näkee asiat järkevissä, oikeissa mittasuhteissa. Jotakin oikeata voisi olla mahdollisuus saavuttaa, ehkä joillakin arkisissa aloituksissa, mutta myös tässä yhteisessä seikkailussamme sisäisen heräämisen tiellä, mikä siis alkoi jo viime vuoden puolella. Kauriin merkissä kohtaamme auktoriteetin, kypsymisen mestariksi ja isoista kokonaisuuksista huolehtimisen. Kauris on myös tiivistämistä, tehokkuutta, ja hyödyn kumuloitumista laaduksi. Nämä ovat melkein musertavan isoja asioita, päämäärätietoisia tavoitteita, mutta haluammehan saavuttaa myöhemmin palkinnon nyt perusteellisesti tehdystä alusta?

Kuun kiertojen sykleissä minäkin olen tavannut kysyä, kenen kartalle osuu, tai mihin kartankohtaan Kuu kulloinkin näyttää alkua tai asioiden saavuttamista. Tällä kertaa minulle tuli kummallinen halu mennä vastavirtaan ja muistuttaa teitä Uuden Kuun merkityksestä yleisellä tasolla. Uusi Kuu kertoo ajasta ja tällainen syntymän hetki viittaa yleisessä hengessä syklin vaihtumiseen. Vaikka jokin Kuun kierto ei näyttäisi tulevan oman kartan tärkeälle kohdalle, ei sellainenkaan Uusi tai täysikuu ole merkityksetön. Jokainen voi virittäytyä Kuun osoittamaan tunnelmaan, jokainen pääsee osalliseksi ajan hengestä – jokainen voi saada etua luovimalla ajan hengen mukaisesti eikä sitä vastaan.

kauris_satJa kuinka lujaa osuukaan Saabinen symboli Uudelle Kuulle kohdalleen. Tappionsa arvokkaasti hyväksyvä kenraali. Kun ollaan tilanteen tasalla, pystytään hyväksymään ettei kaikkia taisteluita voi voittaa. Pettymys ei saisi musertaa, ja suurin ihminen on hän, jolla on kypsyyttä hyväksyä tappionsa. Symboli viittaa sisäisen arvon merkitykseen, ja eiköhän siihen viittaa Uusi Kuu kauriissa neljännessä huoneessakin.

Onko jo aika ymmärtää taivaan Yodin merkitys; Jupiter kärkenä, kulmissaan Saturnukselle ja Plutolle? Toivotan tiivistä mutta avartavaa Uuden Kuun jaksoa kaikille!

Avainsanat: , , ,

3 vastausta to “Kauriin Uusi Kuu avaa ajan”

 1. Heidi Says:

  Ei kuulosta kovinkaan vieraalta.. nähtäväksi jää miltä jälkikäteen tuntuu ja mitä on saavutettu, mitä menetetty.. Mulla on Radiksilla Merkurius 20´47 Kaurista neljännessä huoneessa.. kyllä tämä Uusi Kuu hipaisee todella läheltä.. ja ihan näillä näppäimillä on toi Merkuriuksen paluu (OOBina sitten).. Saturnus/Aurinko yhtymä Vesimiehessä ottaa Vastaan Saturnuksen neliötä ja Marsin yhtymää.. Toivon silti kovasti että erinäisissä prosesseissa päädyttäisiin edes kompromisseihin.. jaajaa, saas nähdä.. Kysehän on todella osuvasti minun kohdallani juuri tuosta sisäisen arvon merkityksestä, eikä yhtään vähemmästä..

 2. Emelia Says:

  Nukuin kun tulin töistä puolilta päivin ja sen jälkeen olen ollut tosi surullinen ja itkeskellytkin… todella ahdistava päivä..

 3. Ajatus Says:

  Mulla on askendentti 20 ja risat Kaurista, ja tämä uusikuu todellakin alleviivaa meneillään olevia juttuja. Kohdallani ne liittyvät juuri työelämään, olen ”tunnustamassa tappioni” ja jättämässä taakseni pitkäaikaista työpaikkaa jossa en tunne enää pääseväni eteenpäin – enkä myöskään koe onnistuneeni vaikuttamaan niin, että asiat siellä olisivat parantuneet.

  Arkisia aloituksia olen tehnyt jo uuteen suuntaan, isoin projekti kutsuu keväällä ja viimeistään sen jälkeen työnhaku uusille urille. Tarkoitus on nimenomaan olla tehokas, pärjätä hetki lähes nollatuloilla ja käyttää aikaa (= Kauris, Saturnus) tehokkaasti hyväkseen. 🙂 Toivon siis, että tuo ajan ja askendenttini herra olisi minulle tässä suotuisa. Olen valmis aloittamaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: