Tahdissa, mutta ensin Mars

planets_venus-mars

Mars ja Venus liikkuvat tulevina päivinä hauskasti merkeissään samaan tahtiin. Tai voimme ainakin tunnustella, ovatko vastaavuudet omalla kohdalla hauskoja. Mars valmistelee siirtymistään kaloihin ja Venus vesimieheen, ja parhaillaan kumpikin planeetta on edellisen merkin viimeisellä kriittisellä asteella mittaamassa kulkunsa tuloksia, valmistautumassa tunnelman vaihdokseen.

Mars tuli jo eilen illalla, torstaina 31. tammikuuta noin puoli kymmenen aikoihin vesimiehen viimeiselle asteelle. Tämä aktivoi voimakkaimmin tekijät, jotka ovat kartoillanne kiinteiden merkkien härän, leijonan, skorpionin ja tämän vesimiehen viimeisellä asteella. Ajattelen Marsin sijainnista, että tässä tulee miettiä aloitteitaan ja toimiaan yhteisöissä. Tuuminnan hetki on tarpeen, kun kohta kaloissa tarjoutuu mitä moninaisemmat toisenlaiset vaihtoehdot eteen.

Wings - Venus and Mars_SessionsVenus tavoittaa kulkemansa kauriin merkin viimeisen kriittisen asteen tänään perjantaina 1. helmikuuta joitakin minuutteja ennen kymmentä näin aamupäivällä. Minun olisi syytä kokonaan jäävätä itseni esittämästä yhtään mitään yleistä tästä, onhan kyseessä oma Venuksen paluuni. Kannattanee katsoa, mitä ihmissuhteissa on ollut meneillään viimeisen kolmen viikon aikana. Saitteko muuten selkoa mielihyvän lähteistänne? Korostuivatko Venukseen liitetyt asiat esimerkiksi viimeisen viikon mittaan, kun Venus matkasi taivaalla aspektittomana? Nämä seikat tulisi saada säälliseen päätökseen nyt, sillä ensi yönä Venus Venus kääntää uuden lehden.

Mars ennättää ensiksi merkinvaihtoon kaloihin 2. helmikuuta yöllä muutamaa minuuttia ennen neljää. Marsin toiminnasta kaloissa avasin jo sanaista arkkuani täällä, joten ei kannata toistaa. Todistan tällä uppiniskaisuuttani, että näen sen edelleen samoin. Mars kohtaa aluksi kalojen modernin hallitsijan Neptunuksen, minkä voisi kuvitella vahvistavan Marsin toteutumista erittäin kalamaiseen tyyliin. Ylitys on tarkka maanantaina 4. helmikuuta myöhään illalla. Otetaan toimintaan hyvyys-kortti ennemmin kuin uhrautumis- tai hukkumis-kortti.

Merkurius ja Mars kohtaavat kalojen 5 asteessa perjantaina 8. helmikuuta kun Merkurius tulee takavasemmalta ohi – juuri ennen kuin Merkurius joutuu varjoalueelleen. Saattaa kannattaa hoitaa Merkuriukseen liittyvät tallennukset ja hankinnat kuntoon viimeistään perjantaina Marsin reippaan energian auttamana. Samana viikonloppuna sunnuntaina aamupäivällä on edessä kova kulma Jupiterille kaksosiin 6 asteessa. Liioiteltua itsevarmuutta ja hurskasta uhoa luvassa, mutta tehdään vähän töitä tahoillamme, että näiden dynamiikasta saisimme parhaimman irti.

Chironin Mars kohtaa 12. helmikuuta tiistaina kalojen 8 asteessa, ja ikävä kyllä saattaa tällä aktivoida Chironiin liitettäviä tuskia. Helmikuun puolivälistä lähtien alkaakin kerääntyä kulmat Plutolle ja Saturnukselle, joista Pluton sävyltään helppo kulma tarkentuu ensin perjantaina 15. helmikuuta illalla. Psyykkistä voimaa ainakin on tarjolla, mutta tällaista energiapaukkua voi käyttää moneen muuhunkin ”riemuun”.

Lauantaina 16. helmikuuta Mars tulee sujuvaan kulmaan Saturnukselle, joka on vain yhden kaariminuutin päässä pysähtymisensä kohdasta. Pidetääs tätä pahojen poikien yhteispeliä taivaan lahjana, sillä nyt kättä lyövät sinnikkyys ja aloitekyky, harkinta ja rohkeus toimia, kuin tarve vakauttaa ja valloittaa.

mars_kaloissaVoisi luulla, kuten nyt alkuvuodesta on käynyt muillekin nopeille planeetoille, että Mars jäisi aspektittomaksi tämän Saturnuksen kulman jälkeen. Näin ei kuitenkaan ihan heti käy, sillä Merkurius pakittaa kaloissa ja ylittää Marsin perääntyvänä uudelleen 26.2. Näin Mars pääsee kuin antamaan potkun persuksille eli vauhdittamaan Merkuriuksen alkavaa retroilua. Tämä tapahtuu kalojen 19 asteessa ja saattaa sitä kautta ”oireilla” omille kartoille, etenkin muuttuvien merkkien tämän asteen tekijöihin. Vasta tämän jälkeen, illasta 26.2. Mars jää teknisesti ottaen aspektittomaksi ja etenkin maaliskuun alun kulkee vailla häiriötekijöitä. Mars ikään kuin palaa kalojen alun lähtöasemiin; erittäin kalaisiin tunnelmiin. 12. maaliskuuta Marsin suhteen koittaa juhlat – arvaatte varmaan!

Jätän Venuksen ruotimisen huomiselle ja toivotan hyvääkin hyvempää Marsia kaloissa kaikille! Annetaan mielikuvituksen kukkia toimissamme ja tsekataan vaihtoehdotkin!

Mainokset

Avainsanat: , , , ,

2 vastausta to “Tahdissa, mutta ensin Mars”

 1. Susan Says:

  Minullahan on siis myös Venuksen paluu, koska olemme syntyneet niin lähekkäin. Itse olen joutunut/saanut olla voimakkaiden elämiänkohtaloiden sivustaseuraajana tässä koko tammikuun. Oma elämä on ollut mukavaa, mutta ei ruusuilla tanssimista. Olen joutunut kärsimään vielä aineellisesta puolesta, mutta jotenkin ei ole haitannut ollenkaan. Olen käynyt nauttimassa myös elämyksellisen elokuvan Piin elämä. Tässä elokuvassa veden elementti tuli niin voimakkaasti luokseni, että näen sitä myös unissani. No kala teema ei puutu kartaltani todellakaan.

  En saa auringon paluukarttaan täydellisiä yhtymiä Venuksesta enkä Marsista. Mars jää melkein 2 asteen päähän Marsistani ja Venus luikahti jo 4 asteen päähän Venuksestani. Nepparikin ei ihan tule mihinkään tiukasti, paitsi Pallas Atheenen kanssa asteen päähän. Ja Jupiter alkaa jo loittonemaan Marsiin tekemästä neliöstä onneksi. Eli nähtäväksi taas jää, mitä tuleman pitää seuraavalle vuodelle.

 2. Trius Says:

  Ihan yleisenä toiveena toivon, että pikku hiljaa mies, johon olen ihastunut, saisi vauhtia töppösiinsä 😉
  Olen tullut siihen tulokseen, että hän on kuuhärkä. On niin hidas, siis ei aloitetta laisinkaan, vaikka tunteiden tulkitsisin olevan samat molemmilla… Ja asiaahan ei auta tämän kuuvaa’an päättämättömyys 😉

  Sori, että meni näin rajusti ohi aiheen! Mars on 7.huoneessani ja saa miettimään kaikenlaista tällaista… 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: