Silliä ja kuravettä

012013Meinasi ihan unohtua vollottaa teille kuinka minua jekutettiin viime aprillina, tai Taikaa lähinnä. Koko episodi oli jo pitkään kadonnut mielestä, mutta olisiko tuo Meridiaanilinjalleni iskeytyvä pimennys nostanut sen taas mieleen. Kävi niin, että silmiini osui hiukan oudon näköinen nimi Facebookissa Taikasivujen tykkääjien joukossa. Yleensä en tätä koskaan tee, mutta jokin outo intuitio pisti katsomaan, miksi melko ulkomaalaisen nimen omaava ihminen oli sattunut tykkäämään minun astrosivustani. No hän oli kuin olikin kotoisin ihan suomalaisesta kaupungista sivuille annettujen tietojen mukaan..

Sivustostani tykännyt naisihminen ilmoitti omalla Facebook sivullaan olevansa työssä astrologina Astrologian Taika nimisessä yrityksessä, ja oli linkittänyt oikein sivunkin tähän. Hän oli kopioinut pitkät pätkät osaamisestaan suoraan MINUN Taikani kotisivuilta. Ei ollut ollenkaan haitannut se piskuinen c-kirjain siellä ympyrässä.

Nep1Ja kyllähän minulla pimahti! Tottakai! Te lukijat tiedätte, että tuijotan miltei neuroottisesti karttani Neptunusta (S) uran ja maineen alueella. Ja Keskitaivaalle oli tullut pimennyskin. Miten olisin saattanut tietää, että kyse oli ”viattomasta” aprillipilasta, eikä että tämä kyseinen jekuttaja olisi ilmoittanut jo vaikka vuoden verran sivullaan tästä ”ammatistaan”? Miten olisin osannut tehdä eron yrittikö joku ratsastaa yritykseni maineella ja näin tehden saattaa sen lokaan? Olisihan jokin vastaava aivan kirjaimellista Neptunukseni toteutumista.

Vyyhti alkoi sitten selvitä, ja kyseinen henkilö soitti minulle selkeänä tarkoituksenaan vaatia minua poistamaan tätä tapausta koskenut viestinvaihto FB:n Taikasivulta, jonka jotkut teistä lukijoistakin ehditte nähdä. Aika jännää oli, ettei hän suostunut keskustelemaan mistään ennen kuin olin pyhästi vakuuttanut, etten nauhoita puheluamme. Ihan kuin minä olisin asiassa ollut tekemässä jotain väärää?

Ikinä aikaisemmin kasvoilleni ei ole heitetty sukupolvien välistä kuilua kuten silloin aprillina. Tämä pilantekijä antoi minun ymmärtää olevani ikäloppu kalkkis, joka ei ymmärrä nuorison hauskuuttelusta mitään. Oli kuulemma ihan yleistä heidän nuorten keskuudessa, että laitettiin vitsinä ammatiksi jotakin täysin älyvapaata. Astrologian Taika valikoitui muistaakseni haudankaivajan tai vastaavan harkitsemisen jälkeen.

022013Ei tässä minua ole tarkoitus surkutella. Mutta surkutellaan jotakin muuta. Astrologia-raukka! On siis olemassa paljon ihmisiä, joiden mielestä astrologi on se maailman pöhlöin ja naurettavin ammatti, mikä lohkaisee ystäväpiirissä parhaimmat röhönaurut. Sääliksi käy taas astrologian mainetta. Myönnän että oma todellisuudentajuni on pahasti harhautunut luulemaan, että astrologia on kiinnostavaa, sillä nykyään liikun miltei yksinomaan jo valmiiksi astrologiaan suopeasti suhtautuvien ihmisten parissa.

Taas sai huomata, että paljon on vielä viidakkoa raivattavana astrologian asiallisen tunnetuksitekemisen tieltä. Ammatikseen astrologiaa tekevät pääsevät aina toisinaan julkisuuteen esittelemään alaa, ja seuratyön tasolla koetetaan varmaan tehdä kukin parhaamme omilla suunnillamme. Harrastajillakin on työnsarkaa myönteisen mielikuvan antamisessa ennen kuin vesimiehen aika on oikeasti täällä.

Mainokset

Avainsanat: , ,

5 vastausta to “Silliä ja kuravettä”

 1. Susan Says:

  Juttu tuntuu ihan henkiseltä raiskaukselta!!! Vaikka sana on vapaa, mutta maailmassa on jotain todella pahasti pielessä. Tänään Iltalehden sivuja selaillessa netissä ahdistuin jo siihen miten niin paljon meille naisille sattuu pahaa. On kaappauksia, raiskauksia jne…
  Toinen epäkohta oli se, että epäoikeudenmukaisuus loistaa yhteiskunnassa täysillä. esim työtön ei saa auttaa naapuriaan ja pysäköintilappua ei saa antaa toiselle, jos ei saa sitä auton sisälle!!!
  Miksi auttavia enkeleitä ei saa olla? Miksi maailmasta on tulossa kova paikka asua.
  Nykynuoret luulee saavansa tehdä mitä vaan median kautta, koska ovat syntyneet tietoyhteiskuntaan ja osaavat myös käyttää sitä epärehellisiin toimiinsa ja se olisi vielä hyväksyttävää. Toisen ihmisen identiteettivarkauksia sattuu tuon tuostakin. Sehän on täyttä henkistä vapauden riistoa ja siitä pitäis pistää nettiarestiin ja ainakin ehdollista vankeutta!
  Järkyttävää!!!!!

  • Heidi Says:

   Susan, veit sanat suustani, niin sanoakseni… kun olen taas vaihteeksi tämän kaiken maailmassa ilmentyvän pahuuden ja epäoikeudenmukaisuuden mykistämä..

 2. Sanna Says:

  Aiheuttaakohan minun Neptunus-MC yhtymä Jousimiehessä sen, etten halua olla mukana sosiaalisessa mediassa enkä pahemmin viihdy nettifoorumeilla, edes nimimerkillä. Jostain syystä olen aina pelännyt, että FB:ssä mua huiputetaan täysillä, koska olen kohdannut jos jonkinmoista piruutta niin paljon ihan fyysisestikin. Rehellisesti sanottuna pelkään identiteettivarkauksia ja mua inhottaa, kun esim. postiin pitää antaa sos.turvatunnuksen loppuosa kuittiin. Ei riitä, että virkailija merkitsee rastin, että on todennut henkilöllisyyteni ajokortista. En myöskään jaa kuvia edes sähköpostilla enkä mistään hinnasta kertoisi lasteni henkilökohtaisista asioista heidän nimillään verkossa.
  Eihän tällainen piilottelu ole nykypäivää ja sosiaalisen median näkökulmasta olen syrjäytynyt, mutta taustalla on niin vahva pelko, että en tohdi ottaa riskiä, että joku tekee kiusaa netissä, missä se on kaikkien nähtävillä.

  • Tarja Says:

   Olen yllättynyt siitä miten paljon kaikenlaista hyvää olen saanut somen kautta. Jos astrologiassa haluaa olla aktiivisesti mukana, on välttämätöntä että tietää mitä ”kentällä” on meneillään. Mutta kyllä astrologiaa voi harrastaa ja tehdä varsin omaehtoisesti, itse juttuja kehitellen jne. Pidän kuitenkin parempana pysyä vuorovaikutuksessa ja peilata osaamistani toisten tietoon ja käsitykseen. Kun asuu keskellä metsää, se ei onnistu kuin somen kautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: