Vauhdilla kaksosiin

4weddingsNyt tekee mieli manata kuten viime perjantaina tulleessa leffassa sulhanen sakastissa (Bugger!) sillä Merkurius jekutti taas nopeudellaan. Tuo mokoma kiitäjä pinkaisi jo eilen 15. toukokuuta omaan kaksosten merkkiinsä, tosin vasta illasta hetkeä ennen puoltayötä eli niukinnaukin eilisen puolella. Mitäpä näin mukavasta tapahtumasta ennakkoon varoittelemaankaan, onhan aina riemastuttavaa kun planeetta pääsee omalle alueelleen.

Merkuriuksen vauhti tuntuu nyt todella kiivaalta, sillä ei se kaksosissakaan viivy kuin pikkuisen reilut kaksi viikkoa, ja ennen kuin toukokuu edes ehtii kulua kokonaan, taas mennään eläinrataa eteenpäin. Jos omilla kartoillanne on Merkurius kaksosissa, kannattaa olla tarkkana että ehditte tuumia Merkuriuksen paluun.

merkurius_kaksosissaMitä Merkurius kaksosissa tekee ajallemme? Tahti oletettavasti kiihtyy. Ostetaan, myydään ja kaupitellaan. Nyt viesteillään ja tiedotetaan, etsitään tietoa ja välitetään samantien eteenpäin. Aika ei riitä sulatteluun tai sisäistämiseen? Ajattelussa on vikkelästi tajuamisen aikaa, ja ehkä niitä suuria keksintöjäkin on mahdollista tehdä kun taustalla sentään on kohta tarkka Uranuksen ja Pluton maailmaa muuttava kulma. Merkurius on kaksosissa ennen kaikkea hereillä, ja se voi saada rauhattomaksi, mutta ennemmin kai virkeällä ja pirteällä tavoin kuin hermostuttavasti, koska planeetta on sentään omassa merkissään. Nyt sujuu!

merkurius_oobVai mennäänkö kohta äärimmäisyyksiin liikkeessä, vilkkaudessa, tiedon levityksessä, puheessa? Merkurius aikoo kaksosissa pompata jälleen, eli sen liikerata nousee Auringon osoittaman ”maagisen” kallistuskulman rajan yli. Näin tapahtuu jo ensi maanantaina 20. toukokuuta illalla, ja jos oman karttanne Merkurius on kaksosissa siinä vähän 10 asteen jälkeen kaksosia, se tietää OOB tilaista paluuta Merkuriukselle. Ajan henkeä tuona päivänä on muutoinkin syytä pohtia, sillä samaan aikaan tarkentuu tuo aikaisemmin mainitsemani näiden vuosien iso juttu, Uranuksen ja Pluton neliö, taas. Hatuista kiinni, sillä vauhtia voi olla vaikea hallita. Jos taas ylenmääräisen vilkkaan energian hallitsee taiten, kuten moni jolla jo syntymäkartallaankin Merkurius on tässä jänskässä tilassa, voi tässä tarjoutua lahjakkaan energian paikka. Olen huomannut, että vaikka itselläni ei Merkurius ole sinnepäinkään OOB, on näinä sen pomppukausina kirjoitustyöt luistaneet hienosti. Ajatus kulkee, eikä itse työ takkua samalla tavoin kun monesti muulloin.

hg_clipIhan sivuhuomautuksena on poikettava sen verran raiteilta, että en täysin hakoteillä ollut kun yhdistin jutun alussa näytelijä Hugh Grantin Merkuriukseen. Kaksonen ei tosin ollut se oikea vaihtoehto, vaan planeetan toinen merkki neitsyt, jossa Grantilla on Aurinko, Merkurius, Kuunsolmu ja Pluto, ja mahdollisesti myös nousuakseli ja Antivertex (kellonaika oli epäluotettava, 9.9.1960 7:30 Lontoo, Englanti). Eiköhän näillä tekijöillä Merkurius persoonasta jo korostu.

Sanavalmista ja menestyksekästä Merkuriuksen pariviikkoista kaksosissa!

Avainsanat: , ,

3 vastausta to “Vauhdilla kaksosiin”

  1. Pia Says:

    Hih, hih… saas nähdä… noususolmu 10 astetta kakasosia ja kuu 15 astetta ja vielä jupiter ja vesta siellä loppupäässä 😀 ja jännittävät ajat muutenkin menossa… 😀

  2. Pia Says:

    Vauhdilla todellakin… tein tänään puhelimen kautta 15 isoa kauppaa… ja loistin, valaistuin… mahtava tili tuli tästä päivästä… tätä lisää, ja nautitaan energioista ❤ ❤ ❤

  3. Punahilkka Says:

    Mars 4, aurinko 6 astetta kaksosissa. Kauppoja tein eli ostin liikkumisvälineen – polkupyörän.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: