Maailman valtaus

salaisuus1Minulla on ollut Juhannuksen ajan kihelmöivä salaisuus! Odottelin paljastuisinko, mutta halusin katsoa nuo ajankohtaiset taivaan tapahtumat ja juhlien juhlinnat ensin. Nyt ollaan valmiita? Astrologian Taika sivuilla (yrityksen) on tapahtunut kuvakaappaus eli visuaalisen maailman valloitus!

Mitä se voi tarkoittaa? Taikablogin maailma valloitti yrityssivut, ja jos käytte tutustumassa uuteen kuosiin istutettuihin sivuihini, blogin lukijat ymmärtävät (toivottavasti ainakin) mitä tarkoitin tuolla kuvamaailman valtauksella.

UranusSivujen uudistus on ollut pitkän tien takana. Kun helmikuun lopulla sain uuden Auringonpaluun ja sinne Uranuksen Keskitaivaalle, minulle oli päivänselvää, että sivuille on nyt tehtävä jotakin. Alun perin tarkoitus oli uudistaa aikana, jolloin oinaassa kulki paljon uudistavan energian planeettoja. Minusta riippumattomista seikoista projekti venyi, ja laitoin sen telakalle Auringon siirryttyä härkään. Uusilla sivuilla pitäisi olla vähintään Aurinko kaksosissa, kun en kerran oinasta saanut. Nyt deadline saavutettiin täpärästi – Aurinko tuli kaksosiin 29°58’12’ ja tiedättekö mitä tämä tarkoittaa? Astrologian Taika uudistetuilla sivuilla on OOB Aurinko!

Tarinalle saavat nauraa naurismaan aidatkin. Sivujen päivityksellä oli taustalla käytännön tarve, sillä niitä aikaisempia sivuja en osannut itse päivittää. Nyt kesällä atk-tuki lähtee vuodeksi valtion leipiin ja minun oli aika oppia tulemaan toimeen omillani. Eikös sitäkin symboloi Auringonpaluukarttani Keskitaivaan Uranus aika hyvin?

Tarkoituksena oli saada asiakkaan kannalta toimivampi kokonaisuus. Heti etusivulta on kuuma linja puhelintulkintoihin, joihin tuo yllämainittu Uranus ajaa minua keskittymään yhä enemmän. Koetan päivittää esiin kellonaikoja, jolloin minut parhaiten tavoittaa. Sivuille tulee myös joka viikko maininta mitä oleellista taivaalla on meille juuri nyt tarjolla. Sieltä pääsee myös entistä kätevämmin lukemaan blogia. Toivottavasti Facebook päivitys jaksaa toimia (sen kanssa oli melkoinen punnerrus asennusvaiheessa) ja jos olette kirjautuneet nassukirjaan, sivupalkissa pitäisi näkyä mitä Taikasivuille on viimeisimmäksi päivitetty. Ilmeisesti tämä herkku jää pimentoon teiltä, jotka ette ole vielä FaceBookiin tulleet mukaan; ehkä kannattaisi, sillä siellä on paljon hyvää ja mukavaa astrologiaa.

Ja sitten siihen nauru-osuuteen. Sen lisäksi, että vaadin sivuille kaksos-Auringon, olin saanut päähänpinttymän, että nyt napataan kokeiluun tuo harvinainen OOB Aurinko. Kuten aiemmin blogissa esittelin, Aurinko kurkkasi aitansa ylitse vain noin neljän tunnin aikana Juhannusaattoaamuna – kukonlaulun aikaan! Kaikki sallitut keinot uhkailusta, lahjonnasta, kiristyksestä ja palkitsemisesta lähtien otettiin käyttöön, jotta sain aamu-unisen atk-tuen ajamaan siirron vähän kuuden jälkeen, mutta kuitenkin ennen kahdeksaa (koska silloin Aurinko siirtyisi rapuun ja minä halusin sen kaksosen kehiin..). Tällaisen uudestisyntymän kartan Astrologian Taian nettisivut nyt saivat:

at_pageschart

Aurinko saatiin nippanappa yhdenteentoista huoneeseen. Viimeinen kriittinen aste tuo aina omat haasteensa, ja lisää sellaisia tarjoaa skorpioni-Kuu. Sen lisäksi että Kuu hylkii skorpionin merkkiä alennuksensa vuoksi, on se kartalla kurssittomana. Katsotaanhan me, ettei tällainen sivujen päivitys ole niin suurisuuntainen aloitus, mihin kurssiton Kuu vaikuttaisi?

Auringon ja Jupiterin yhtymästä toivon laajentumista, onnea ja menestystä. Sivujen sisältökin saisi laajentua minun puolestani, ja tottakai sinne viisaampaan suuntaan. Jupiterin pitäisi saada toiminnalleen etua ilonsa huoneesta, vaikka planeetta varmaan jo toivookin kärsimättömänä sinne rapuun pääsyä. Keskitaivas jäi kaloihin, ja tämä oma merkkini olemassaolo kartassa on minulle itselleni kiva juttu. Kalojen moninaisen muuttuvassa maailmassa tulee uudet sivutkin lillumaan. Aurinko hallitsee nousevaa leijonaa ja nousun Saabiseksi symboliksi tuli mainio Tähtikuviot öisellä taivaalla. Josko sivut olisi sittenkin tulleet bittiavaruuteen oikealla hetkellä? Lainaan Annika Sipilän tiivistelmää symbolin asteesta: ”Ajatuksesi askaroivat suurempien kysymysten kanssa. Jopa yksinkertaisia asioita peilataan jotain suurempaa taustaa vasten. Tämä kaikki auttaa sinua pitämään perspektiiviä. Luonnonmuotojen ja valtavuuden muistaminen. Suuri kuva. Tarkastelet jotain allekirjoitusta. Jatkuvaa maailmankaikkeuden ja itsen ymmärryksen lisääntymistä. Kielteisenä – maanläheisten asioiden tai yksityiskohtien halveksimista.” – Mitäs sanotte, kertoohan tämä minusta?

Sivujen uusi kartta on myös aika Neptuniaaninen. Ajan iso kolmio piirtyy mukaan, ja Neptunus päivystää aatemaailman ja ideologian huoneessa. Tässä ei näkemystä taida rajoittaa yhtään mikään, idealismia riittää; sekin on minua itseäni. Kirjoittamisen ja tiedottamisen planeetta Merkurius ja sosiaalinen, asiakaskontakteja määrittävä Venus ovat tiukassa halissa ravussa viimeisessä huoneessa. Aika näyttää jäävätkö pimentoon, vai löytyykö sivujeni kautta lievitystä apua hakeville.

Sitten on aika kurkata vähän miten sivujen uudistus osuu yksiin Astrologian Taian syntysivujen kanssa. Teema kerääntyy esille akselikontaktista, sillä tämä uusi nousuleijona tulee Taian IC:lle, ja silloin siis uusien sivujen deskendentti (toiset ihmiset) tulee MC:lle. Oletan tästä, että kyllä sivut löydetään. Uusien sivujen aikaan Taialla oli meneillään Merkuriuksen täyden”kuun” hetki, jolloin nuo viimeisen huoneen Merkurius ja Venus tulevat vastapäätä Taian Merkuriusta kauriissa ja erittäin oleelliseen kohtaan syntykartalla: solmuakselille alasolmulle. Toivottavasti ei ole huono enne… Taian Vertex on muuten skorpionissa, ja tätä kautta skorpioniin tullut Kuu voi toimia ihan hyvin, vaikkei asteissa yhtymää tulekaan. Ja kun tuossa alussa syyttelin blogia tästä kaappauksesta, niin kyllä tulee osumia myös blogin kartalle.

Miltäs vaikuttaa? Arvostan rehellisiä mielipiteitänne!

Avainsanat: , , , ,

Yksi vastaus to “Maailman valtaus”

 1. Sanna Says:

  Onneksi olkoon uusista sivuista!
  Toivottavasti saat käyttöösi sivuille yhtä oivallisia ja upeita kuvia, mitä tässä blogissakin on ollut.
  Ja koska sivuston kartta on noin mainio, sinne varmaan tulee entistä enemmän ja korostetusti esille sinun asiantuntemusalat astrologiasta niin artikkeleina, tapahtumakuvauksina kuin vaikkapa mallitulkintoina.
  Minä itse mieluummin luen nettisivustoja, joissa on laajempia katsauksia, oivaltavia tekstejä ja hyvin kuvatut palvelutiedot. En pidä FB:n tyylistä ”nakkoa” tietoa ja jakaa kaiken maailman postauksia tykkäämisineen.
  Olen muutaman sivuston rakentanut koulutusmaailmaan ja asiakaspalautteen mukaan tietoa halutaan mieluummin nettisivuilta kuin FB:stä. Ja kun tein seurantaa, miten ihmiset selaili sivuston sivuja, niin ensin mentiin googlen kautta jollekin tietosivustolle, siitä palveluihin ja siitä yhteystietoihin.
  Kannustan siis kirjoittamaan lisää nettisivuille upeita sivuja astrologian mielenkiintoisesta maailmasta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: