Sananen vauhdista ja vaarallisista tilanteista

mars_godKoko tämä Merkuriuksen ravussa perääntymisen aika on varmaan yhtä tikulla silmään -jaksoa, mutta heti muistui mieleen yksi vanha ”uutinen” täältä blogista. Kerran mainitsin kuin ohimennen, että Marsin tultua kaksosiin sen liikerata nousee tavallista kallistuskulmaa korkeammalle. Nyt on tämän jakson aika.

Viime yönä lauantaina 29. kesäkuuta aamuyöllä klo 5:10 ja tarkalleen eläinradan kohdassa 20°06’39’ kaksosia Marsin kulku ylitti kallistuskulmassa OOB tilan rajan. Siellä korkealla sitten viihdytäänkin elokuun puolelle saakka. Tällainen korkealla kulkeminen tarkoittaa, että Marsin kallistuskulma on poikkeuksellinen ja sen sanotaan näin olevan Auringon valvovan silmän tavoittamattomissa. Marsin kulun kaltaisten planeettojen tulkinta on astrologian maailmassa kiistanalaista, mahdollisesti valtaosa hylkää nämä ajatusrakennelmat, mutta koska mielestäni näistä OOB planeetoista on löydetty niin paljon mielenkiintoista, vinkkaan teille siksi tapahtuneesta. ”Uskomisasian” jätän lukijoiden harteille.

Kun Mars toiminnan planeettana poukkoaa arvaamattomaan tilaan, on mahdollista että jotkut sen ominaispiirteet kaksosissa korostuvat tavattomasti, mahdollisesti jopa hallitsemattomasti. Hallinta, kontrollointi ja tiedostaminen Marsin energian suhteen ovat syitä, miksi haluan ollenkaan sotkea käsiäni koko OOB asiaan. Me voimme tehdä tietoisia valintoja Marsin energian suhteen. Yhden miehen sotaa ei ole pakko aloittaa, ylinopeusrajoitusta ei tarvitse ylittää, tekemisiään ei ole syytä hajottaa tuhanteen suuntaan ja siihen suuntaan. Tämänhetkinen Mars tarvitsee tavallista enemmän harkintaa, sillä nyt Marsilla on taipumus ryöhätä käsistä kuin vikuri orivarsa.

Yhtälailla toivoisin nostattavani kiinnostuksen samaisen OOB Marsin osoittamiin erityisyyksiin, jotka voivat hyvin osuessaan näkyä myönteisinä poikkeuksina. Mars kaksosissa teemoja voi joku taitava pystyä ilmentämään lahjakkaasti, esimerkiksi älykkäänä väittelynä, liikunnallisena silmän ja käden yhteistyönä ja kaikenlaisina tekemisinä kaksosmaisissa seikoissa (kirjoittaminen, tiedottaminen, matkaaminen, myyminen jne.)

KarmaKarttana hetki jolloin Mars paukahtaa OOB tilaan, näkyy meillä alitajuisuuden korostumisena. Kaksosissa kulkevaa Marsia hallitsee Merkurius, ja tämä ravussa juuri perääntymään kääntynyt planeetta on kartan nousulla. Merkurius viittaa sisäänpäinkääntyneeseen ajatteluun, ja ensimmäisessä Marsin huoneessa vielä korostuneemmin itsen analysointiin. Mars on OOB hetken kartalla viimeisessä huoneessa, kalojen ja Neptunuksen alueella, alitajunnan alueella karttaa. Yllättävimmät teot voivat suuntautua kohti omaa mieltä. Neptunus on tällöin kulminoivana planeettana Keskitaivaalla ja yleistä ilmapiiriä ajassa mittaava Kuu kulkee sekin juuri kaloissa. Jos nostetaan esille negaatioita, Marsia pidetään tukahtuneena viimeisessä huoneessa, eikä tilannetta kenties auta sen hallitsijan perääntyminen väärinkäsityksineen tai Neptunuksen hämmennys Keskitaivaalta. OOB planeettojen suhteen käsitykseni on muodostunut seuraavanlaiseksi: OOB tilaisen planeetan tukahduttaminen saattaa olla vaarallista, sillä se pyrkii voimakkaasti esille, ja estettynä räjähtää hallitsemattomasti eli todennäköisimmin vahingollisesti kuin jos sitä olisi harjoituksella ja kontrollissa päästänyt esille vähän kerrassaan. Äärimmäisin esimerkki näiden teemojen synteesistä olisi psykoosin puhkeaminen. Toivoakseni mielen sopukoihin liittyvä energia saadaan nyt rakentavammin käsittelyyn.

Teillä joiden oma Mars on kaksosissa tuon 20 asteen jälkeen, on luvassa OOBinen Marsin paluu. Mitään hätää ei ole silloin jos omankin kartan Mars on OOB tilassa, sillä silloin yltiöpäinen energia on tuttua, ja sitä on kaikella todennäköisyydellä opittu jo hallitsemaan. Jos sen sijaan itsellä on ns. tavallinen Mars, ja Marsin paluussa paukahtaa tämä OOB tilainen Mars, voi parin vuoden kuluessa ilmetä aikoja, jolloin ollaan helisemässä. Silloin kannattaa muistaa harkinta ja tiedostaminen.

Ajassa esiintyvä Mars on sekin mielenkiintoinen ollessaan nyt esille pyrkivä. Siinä on mielestäni hiukan samaa kuin Jupiterissa ravussa. Paljoutta riittää, ja tekemisille löytyy vaihtoehtoja. Tunnustellaan ja kuulostellaan ajan ilmiöitä jos nappaisimme lisää tietoa miten OOB planeetta näkyy. Omien havaintojen kautta löytyy ”kohtuullinen” tulkinta.

Vauhdikasta heinäkuuta kaikille!

Avainsanat: ,

6 vastausta to “Sananen vauhdista ja vaarallisista tilanteista”

 1. Mai Says:

  Hei jos Mars on 20,29 niin onko se OOB? Mulla on nyt ihan pimennossa nää oob:t. Mistä ne taas katsottiinkaan?

 2. Sanna Says:

  Se tasapainon hakeminen on kyllä elinikäinen oppipolku näiden OOB juttujen kanssa. Itsellä Merkurius OOB, puolisolla Mars. Ja elämässä riittää usein tilanteita, jolloin tuota ominaisuutta tukahdutetaan monilla tavoin ja sitten ryöpsähtää. Minun pitäisi saada lukea, ajatella, keskustella, kulkea paikasta toiseen, saada vaihtelua. Toisen pitäisi saada purkaa energiaa urheiluun, työhön, touhuamiseen. Ja kun arki asettaa omat rajoitukset, niin ollaan aina kuin vaakalaudalla.
  Siksipä mietin tuota, että Mars on kaksosissa OOB kesälomien aikaan, milloin muutenkin ihmiset haluaa hidastaa tahtia. Siinäpä onkin tekemistä, kun puoliso haluaa vaikkapa makoilla riippukeinussa kuunnellen linnunlaulua ja se, jolle tämä OOB tila oikein pamahtaa kohdalle haluaisi nähdä ja kokea kaiken ja touhuta kaikkea yhtä aikaa, niin onhan siinä soppa valmis. Ei taida valmistua kesäterassi tällaisella kombinaatiolla siinä lomamatkan, sukulaisvierailujen ja kiinnostavien kesätapahtumien lomassa… Mukava kesäloma tiedossa :). Nimittäin sille ryöpsähdykselle ei voi mitään, jos tuota OOB tilaa joutuu kovastikin rajoittamaan… 🙂

  • Tarja Says:

   Juu, olenkin aina sanonut että OOB tilaiset planeetat sävyttävät parisuhdetta ja valtaavat energiaa, kun ne ovat kaiken aikaa esillä. Minä olen opetellut tuittuisten OOB-Kuiden kanssa elämistä..

 3. Liisa Says:

  Mars siis nyt transiittina on osana isoa ilman kolmiota, kuu-Uranus konjunktio vaa’assa 22 astetta ja Venus Vesimiehessä 21 astetta. Olen lähdössä huomenna viikoksi Valamon luostariin kirjoittamaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: