Lisää kolmiosta

tri_ju_sa_neTämä on vähän kuin jatkoa eilisen pysähtyneen Saturnuksen blogille, jossa tuumailut ajautuivat toisenlaiseen näkökulmaan ja omille teilleen, enkä sitten tullut ympänneeksi jutun jatkoksi pointtia kolmiosta. Tottapuhuakseni vähän odotin, että joku olisi kysynyt perään, että mites tää kolmio. Nyt täytyy sitten kunnolla sojottaa karttakepillä tähän suuntaan, että tulee ruodittua läpi.

Kun Jupiter siirtyi ylennyksensä merkkiin rapuun, se tulee aktivoimaan varmaankin yhden tämän kesän tärkeimmistä kuvioista eli Saturnuksen ja Neptunuksen välisen kolmion. Vaikka kolmio ei ole ihan prikulleen tarkka nyt Saturnuksen pysähtyessä, se ON oleellinen seikka muodostamassa palikoita joista tämän ajan laatu koostuu. Toinen tärkeä kuvioiden aktivoija tässä hetkessä on Aurinko, joka juuri nyt kirkastaa Uranuksen ja Pluton pitkäaikaista neliötä asettumalla täsmälleen neliökulmaan Uranukselle; tästä tulee omanlainen teemansa aikaan.

Saturnus on taivaalla pysähtyneenä Maasta katsoen skorpionissa. Veden elementin merkki ei kenties ole Saturnukselle se kaikkein luontevin alue, sillä se näyttäisi toimivan helpommin maan ja ilman elementeissä (omassa kauriin merkissään ja ylennyksessään vaa’assa). Vesimerkeistä kuitenkin skorpioni on se, mikä sopii kaikkein parhaiten yhteen Saturnuksen omien teemojen kanssa. Skorpioni symboloi myös kovuutta kuten Saturnuskin, jäätynyttä vettä eli kiinteänä merkkinä paikallaanpysyvää veden elementtiä.

Kolmion kulmista Neptunus on lähestulkoon petollisen sujuva kaloissa, merkissä mikä on annettu planeetalle sen omaksi alueeksi. Samoin on Jupiterin laita ravussa, juurihan totesimme että nyt Jupiter nauttii parhaiten ja isoiten.

Miten kolmio sitten toteutuu? Aivan varmasti monenlaisin merkityksin ja tasoin, ja kunkin omaan karttaan sulahtaessaan tietynlaisia asioita aktivoiden. Kaikki kolmion osaset ovat tällä hetkellä, noin viikon ajan, aivan erityisen voimakkaita: Saturnus pysähtyneenä ja myönteisessä vaiheessa kulkuaan kääntymässä etenemään, Neptunus omassa lammikossaan kaloissa vaikkakin perääntyvänä ja mahdollisesti siksi alitajuisena piilovaikuttajana, ja Jupiter kasvuun ja runsauteen pyrkivänä, suotuisana mahdollisuutena. Neptunus ja Jupiter ovat molemmat planeettoina ihanteellisia ja henkisiä, ja tämä puoli korostuu niiden yhteisissä kulmissa. Voimme ajatella Neptunuksen näkevän nyt sisimpään, mutta samalla olevan alati vastaanottavainen korkeammille ideoille ja vaikutteille. Jupiter tähtää kasvuun, kehitykseen, kaikenlaiseen laajentumiseen ja ojentaa eteenpäin kannustavia mahdollisuuksia. Saturnus pysähtyneenä symboloi keskittymistä, aineen tiivistymistä ja konkretisoitumista, jolloin Saturnus voi olla nyt se reaalimaailman tekijä, mikä saa Neptunuksen ja Jupiterin ”haihattelut” käytännöksi, aineelliseksi, todeksi tässä ja nyt.

warn_triTuossa on kuitenkin vain yksi puoli kolmiosta. Kolmion energia on helppoa ja sujuvaa, ja kun siinä on vahvat tekijät joka sakarassa, on mahdollista että mennään liiallisuuksiin. Jupiter nyt muutoinkin nostaa mielellään kaiken korkeisiin sfääreihin ja antaa enemmän kuin pystyy nielemään. Neptunus ei aina ole vain ihana, vaan tälläkin planeetalla on petollinen kurja puolensa. Saturnus voi siis konkretisoida varsin ikäviä asioita, jotka pullahtavat pinnalle kolmion lepsuudesta ja liukkaudesta. Koska minulla ei ole ennustamisen kykyä, en pysty sanomaan mikä olisi se seikka mille näin käy, mutta epätietoisuudesta huolimatta energian laatu on hyvä ottaa huomioon. Liian hyvältä näyttävää juttua voi epäillä. Kun kaikki sujuu mallikkaasti, voikin lopullinen totuus olla suuri huijaus. Astrologiassa pidetään kolmiota automaattisesti hyvänä kulmana, mutta sen helppous voi johtaa harhaan. Kolmio on vain sujuvuutta ja toteutumisen helppoutta, eikä se sisällä itsessään valikointia tai moraalia.

Jupiter on tarkassa kolmiossa Saturnukselle 17. heinäkuuta eli parin viikon päästä 4°53’ ravusta skorpioniin, ja seuraavana päivänä tarkentuu kulma Neptunukselle 4°57’ ravusta kaloihin. Tämä parin viikon aika jolloin kulmat todenteolla rakentuvat, on kolmion toteutumiselle kaikkein otollisinta aikaa, ja etenkin tämä Saturnuksen pysähdyksen aika 12.7. saakka, jolloin myös se on erityisen merkittävä tekijä ajassa. Ketkä joutuvat tämän kolmion tulilinjalle? Tottakai he, joilla omalla kartalla on tekijöitä näiden vesimerkkien alussa (kuten esimerkiksi täällä on Aurinko kaloissa). Myös silloin, kun oman kartan tekijä maamerkeistä härästä, neitsyestä tai kauriista muodostaa kuvion vieläkin mahtavemmaksi Leijaksi, voi olla ”tosi kyseessä”.

Iskikö kenenkään kartalle tämä varoituskolmio? Miten voisit sitä parhaiten hyödyntää?

Avainsanat: , , , , ,

4 vastausta to “Lisää kolmiosta”

 1. PirjA Says:

  Taisi iskeä tuo varoituskolmio. Kuun paluu on tulevana sunnuntaina ja juuri on ollut Jupter kolmiossa itselleen, tuossa kuunpaluussa alkaa olla tr-Jupiterilta aivan tarkka kolmio rx-Neptunukselle, eli Neptunus on myös ollut kolmiossa itseensä ja Saturnus on ylittänyt tämän parin.
  Kuutamo majailee 6.11 Rapua eli vettä tässä riittää ilman sateitakin. Ehkä tuo juhannuksen äkillinen selkäsärky, noidannuoli, oli etiäisiä tästä. tr-Mars oli silloin oppositiossa rx-Saturnukseeni.
  Kuunpaluussa on kaunis leiakuvio Kuun ja Pluton väljän opposition ympärillä ja tulee T-risti Uranukselle paluukaratan DC’lle.
  Selän oireilu ei vielä ole loppunut, saa nähdä kuinka käy Kreivilään menon. Toivottavasti pystyn osallistumaan. Paluukartan MC on Vestani kohdalla, että hengen palo on kova ja tiedon jano myös.

  • Tarja Says:

   Nyt tekee mieli valittaa ai, ai, ai! Täytyy muistaa että Jupiter on kuviossa erittäin positiivinen, vaikka tuolla maalailin taas kamaluuksia, niin antaa se uskoa tulevaan ja mahdollistaa toipumisen. Sisäiset voimavarat ja tahdonvoima käyttöön?

   • PirjA Says:

    Hengen jalostuksestahan tässäkin on mitä ilmeisimmin kysymys. Sekin, että olin sairauslomviikosta alkuosan yksin kotona koirien kanssa, oli ”ylhäältä” järjestetty. Piti vain levätä hiljaisuudessa (kuulosti melkein kirjoitukselta hautakivessä).
    Vaikken uskokaan Jupiterin kaikkivoipaisuuteen, toivoa on kuitenkin, paranemaan päin, ehkä.

 2. Mai Says:

  Mulle tulee osuma nousulle 5,18 kaloissa ja kuulle 5,32. Rapu. Tiedä sitten mitä meinaa, paljon on kaikenlaista menoa ja meininkiä, töihinkin pitää keskittyä. Huoh!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: