Jokaiselle kasvukäyrää

astr_virgoVuoden kierrossa ollaan edetty muutoksen vaiheeseen. Rapu synnytti kesän, leijona juurrutti sen aikaan, mutta nyt neitsyen ajassa alamme valmistella uutta muutosta, sitä syksyn tuloa. Aurinko on siirtynyt neitsyen puhtaaseen, vaatimattomaan ja ahkeraan merkkiin yöllä 23. elokuuta pari minuuttia yli kahdelta, osuen meillä kolmanteen huoneeseen. Nykyään ja useina tulevinakin vuosina Auringon tulo neitsyeen on aivan erityisen juhlan aihe. Miksi näin? Neitsyen alussa Aurinko kohtaa vuosittain uljaimman kiintotähden Reguluksen, joka pari vuotta sitten loppusyksystä otti ja siirtyi historiallisesti merkistä toiseen. Nyt Reguluksen siis löytää 00°01’ neitsyestä, ei enää leijonan viimeiseltä asteelta kuten se miltei kaikkien syntymäkartalla on.

Aurinko on merkinvaihdossaan merkkirajan yli yhtymässä Merkuriukseen, uuteen hallitsijaansa, mikä kohtapuoliin seuraa Aurinkoa perässä omaan merkkiinsä (tästä lisää huomenna). Auringon ja Merkuriuksen välillä on pienen hetken voimistava vastavierailu, ovat siis toistensa hallitsijoina. Neptunukselle Aurinko alkaa tehdä vastakkaisuutta, ja se tarkentuu ensi viikolla tiistaina. Yllätyksellisyyttä, erilaisuutta ja jopa riuhtaisujen tuntua tulee Auringon puolitoistaneliöstä Uranukselle. Merkinvaihdon kartalla nousee meillä rapu, ja Mars tulee nousulle, mikä sekin voi merkitä ajan hengessä dynamiikkaa ja uusien alkujen aikaa.

Tulevassa Auringon ajassa neitsyessä ei tähtivalo itse ole niinkään pääosassa, vaan sen ottaa Venus. Käsittelin Venuksen merkinvaihdossa vaakaan sen tulevaa roolia Ison ristin tekijänä. Aurinko tulee kuitenkin käymään kulmissaan läpi ristin planeetat syyskuun mittaan, Venusta lukuunottamatta, mikä jää viereiseen merkkiin paitsioon. Aluksi pistetään asiat kohdilleen hyvällä kulmalla Saturnukselle tasan 7 asteessa 30. elokuuta. Syyskuun alussa Aurinko tulee helppoon kulmaan Plutolle 9°04’ – pistäkäähän ruksi seinään te jotka saatta tämän Auringonpaluuseenne! On tulossa tärkeä vuosi. Uranuksen hiertokulma on vuorossa 4.9. 11°39’ neitsyestä oinaaseen, mutta loppuhuipennus sekstiili Jupiterille 7.9. 15°05’ paikannee tämän aiheuttamat harmit. Neitsyen 21 asteesta lähtien Aurinko kulkeekin sitten enimmäkseen aspektittomana, ja neitsytteemat pääsevät kukoistamaan. Jos esilleottamani asteluvut täsmäävät Aurinko-neitsyiden oman Auringon asteeseen, jää kyseessä oleva kulma Auringonpaluun kartalle ja siten voimaan koko vuodeksi.

virgo_cropViime vuonna raapustelin joitakin neitsyen teemoja kokoon, ja linkistä voi virkistää muistia jos tämä puoli olisi sisäistämättä. Mikä teistä tuntuu juuri nyt olevan kaikkein tiivistetyimmin neitsyen ydin? Olen alkanut mieltää neitsyen merkin kaikkein halukkaimpana kehittymään – mitäs tästä sanoisitte? Ottaisimmeko kaikki tulevan kuukauden ajaksi tavoitteeksi kasvaa, harpata vähän pidemmälle, olla parempia?

Ahkeraa ja analyyttistä neitsytaikaa kaikille!

Avainsanat: , ,

2 vastausta to “Jokaiselle kasvukäyrää”

 1. Emelia Says:

  Heh.. kaikki muut Neitsyet ovat ahertamassa päivätöissään.. Allekirjoittaneella tulee Auringon Paluulle Suur-Risti, jossa osallisina ovat Venus, Pluto Ic/Mc, Astraea, Uranus, Jupiter ja Lilith Musta Kuu.. radixilla Astraea ja Lilith ovat yhtymässä, tällä AP :lla ne ovat oppositiossa.. Olen viime aikoina tarkemmin tiedostanut kaikki transiitit liittyen tuohon kaksikkoon tai sen tekemät kontaktit omalle kartalleni, onhan se Marsini ja Aurinko/Alasolmuni välissä.. Uranus AP :n Keskitaivaalla oppositiossa Venukseen Ic:llä.. molemmat edellisen Huoneen puolella.. 🙂 Jep-jep.. nämä tekijät ovat kolisseet jo jonkin aikaa..

  Mitähän eroa on tavallisella Yodilla ja ”Focussed Yod”illa? Ensin mainitussa osallisina ovat Venus, Chiron ja Alasolmu, mutta jälkimmäisessä mukana on myös Uranus.. kaikki edellä mainitut siis 11 astetta omissa merkeissään.. kärjeksi pukkaa tuo Venus Ic:llä, 3. Huoneen puolella..

 2. Trius Says:

  Mulla on vasta 20 astessa neitsyttä…
  Nousuneitsyt, mitähän suuntana? Ceres nousulla, just 12.huoneen puolella. Uranus 8.huoneeseen… Kuu jouskariin 4.huoneeseen. Juno ja vertex 5.huoneseen.

  jupiter jää turhan kauas, sais olla paremminkin sekstiilissä 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: