Komeutta ei saa väännöttä

leo_marsTaas on taivaalla uusi alku odottamassa innokkaita vastaanottajia. Aloituksien ja tekemisen planeetta Mars on siirtynyt aamuyöllä 28. elokuuta leijonaan noin viideltä. Siirtymässä Marsilla oli tarkka kulma vain kaksosten alussa liikkuneeseen Kuuhun, mutta muuten se sai siirtyä ylhäisessä yksinäisyydessään loiston merkkiin. Ylhäisyys toki sopiikin leijonan tunnelmiin, ja uudesta merkistä saadaan noin puoleksitoista kuukaudeksi Marsille sävyksi komeutta, luovuutta ja näyttävyyttä. Kun kutsumukselliset asiat ovat olleet viime Kuunkierroissa esillä, on kenties syytä muistuttaa, että leijonassa on nyt mahdollista tekemällä tehdä sitä omaa kutsumustaan.

?????Marsin ohjaamat aloitteellisuus, tahdonvoima ja tekemisen tyyli ovat nyt siis leijonatyyppisiä. Näitä sävyjä ollaan täällä blogissa makusteltu ennemminkin, sillä Taian aktiiviaikana Mars on jo kahdesti kiertänyt leijonan. Ovatko teot nyt rakkauden tekoja? Pyritäänkö kaikessa mahtavuuteen? Kuten leijoniakin on monenlaisia, voi Mars leijonassa toteutua monenlaisilla tasoillaan. Toisen tekeminen kuvastaa ammattiylpeyttä ja auktoriteettia, toisen voi olla laiskanletkeää ja huvittelunhakuista. Teoissa saatetaan nyt pyrkiä saamaan huomiota ja valloittamaan, ja lopuksi keräämään ansaitut aplodit.

Kun teille Marsin omalla kartallanne omaaville on nyt tarjolla Marsin paluita (lisätietoa linkistä), seuraavasta kulmikkaasta esityksestä voi saada vinkkejä mikä Marsin kulma merkkaisi eniten juuri omassa paluussa. Syyskuun 3. päivänä tarkentuu Marsin ja Neptunuksen kiperä kulma 3°46’ leijonasta kaloihin. Tällaisen jääminen paluukartalle voi pitkään tuntua Marsin toiminnassa seuraavan parin vuoden aikana epämääräisen hämmentävältä. Ehkä asioista ei saa otetta siten kuin on tottunut, ja toiminnan malleja pitää muuttaa. Kulma voisi kuitenkin avata mielenkiintoisia henkisiä ulottuvuuksia. Silti, harmillista kyllä, monille saattaa ilmoittaa terveyttä altistavista seikoista.

Marsin neliö Saturnukselle seuraa 9.9. 7°52’ leijonaa, eikä tämäkään kulma helpoimmasta päästä ole. Tekoja joutuu kyseenalaistamaan, tai joku kyseenalaistaa kaiken mitä koetat saada aikaan, eikä kumminkaan päin ole kivaa. Jos neliön aktiivisen energian onnistuu valjastamaan rautaiseen tahdonvoimaan, on ihan realistista mennä läpi harmaan kiven. Tällainen paluu voisi vaatia vähintään kypärää pariksi vuodeksi suojavarusteeksi?

not-sure-if-irony-or-applauding-brillianceKuinkahan toteutuisi Marsin paluu kvinkunssissa Plutolle leijonan 9 asteessa? Ehkä peli ei ole paljoa sen reilumpi kuin Neptunuksenkaan kulmassa, ja tulee fiilis jonkinlaisesta jousen pingottamisesta. Tahtoa näissä planeetoissa riittää, mutta eri asia iskeytyisikö vastaan sen verran reunaehtoja, että tuleeko ollenkaan valmista. Palataanko tähän parin vuoden päästä, paluukartallaan kokeneet saavat kertoa?

Ne joilla Mars on leijonassa 11 asteessa, saavat kaikkein reippaimman paluukartan. Mars tulee kolmioon Uranukselle 14.9. 11°16’ tulen merkeissä, ja kyllä tämän asetelman pitäisi tietää nopeutta, uudistuksia, muutosta ja rutiinien ravistelua. Jos on kyseessä tasaisemmasta vauhdista pitävä henkilö, voi kulma jopa käydä terveyden päälle, vaikka yleissävy onkin myönteinen. Katsottehan ettei heikompia jää jalkoihin kun pamauttelette uudet asiat toimintaan? Ja kuinkahan monelle tulee moottoripyörän osto eteen?

appl2Merkurius nopeampana planeettana antaa kulman Marsille 17.9. 12°46’ vaa’asta leijonaan. Tällaisessa paluussa voisi sävyjä tulla kanssakäymisestä ja kaupankäynnistä, mutta myös itseilmaisuun liittyvistä tekemisistä. Pääsisikö luovuus kukoistamaan kun reitti ilmaisuun on hyvin auki? Testatkaa ihmeessä! Muita teemoja voisi olla esimerkiksi puuhastelu lasten ja nuorten parissa.

wedd1Venuksen ja Marsin kulma jää sellaisille paluukartoille, joissa Mars on noin 19 – 21 asteissa, sillä Venus antaa kulmaa muutaman päivän ajan syyskuun lopussa melko lailla tasatahtiin Marsin kanssa. Ilman muuta rakkaus nousee ensimmäisenä mieleen, vaikka Venuksen kulku ei tuolloin niin itsestäänselvää skorpionissa olekaan. Taloudellisiin asioihin keskittyminen saattaisi tuoda jopa paremmin tulosta. Näissä paluissa voisi varautua siihen, että ihmissuhteet kytkeytyvät mukaan aloitteisiin, toimintaan ja tekemisiin. Ja ne, joiden kartoilla Mars sijaitsee leijonan merkin viimeisellä kolmanneksella (noin asteissa 23 – 28), saavat mahdollisesti aspektittoman Marsin paluun, mikä saattaa olla se kaikkein paras juttu, sokeri pohjalla. Tässä leijonuus korostuu. Ihan merkin lopussa aletaan taas tavoitella Neptunusta merkkirajan yli; tunnelma lienee hiukan avoimempi ja helpompi kuin syyskuun alun Marsin paluissa, vaikka ei näiden planeettojen yhdessä korostuminen koskaan itsestäänselvän ihanaa ole.

Ja me muut, jotka emme nyt pääse nollaamaan Marsiamme uudelle kierrokselle, vietetään me komiaa aikaa! Kehutaan toisiamme!

appl3

Avainsanat: ,

9 vastausta to “Komeutta ei saa väännöttä”

 1. Skipidoway Says:

  Huomenta, mulla meni nyt vähän ohi. Minulla on mars leijonassa 17,4 asteessa. Osuuko siis minulle jokin aspekti???

  • Tarja Says:

   Marsille on tuolloin avautumassa Venuksen neliö, se on parin asteen päässä tarkasta mutta antanee sävynsä paluukarttaan, koska se on Marsin ainoa kulma. Minusta tuollainen astrologisen vastaparin aktiivinen kulma on aika pirtsakka.

 2. Skipidoway Says:

  Niinjoo ja mars 7.huoneessa.

 3. Susan Says:

  Voi Ihana Leijona!!! Minä saan odottaa vielä hetken, että Mars tekee yhtymää Kuulleni 22 astetta leijonaa 9h! Mutta toivon tän tuovan jotain vahvaa energiaa, kun olen ollut nyt niin epävarmalla tuulella jo kuukauden. Olen halunut työntää pääni pensaaseen tai karata kauas kaikesta!
  Mars tekee nyt tiukkaa oppositiota Venukseeni 2h ja sehän on tietty jo jotain. Venukseni kun on irrallinen, on energia puhtainta, eikä muut tuu söhläämään tähän kuvioon. Alkaisko nyt elämäni etenemään positiiviseen suuntaan vihdoin! Vaikkka muutosvoimaa onkin ollut, mutta unelmat on todellakin karisseet!!!!

 4. Lila Patrikainen Says:

  Meidän poijjaalle tuleekin sitten parin viikon päästä Marsin paluu komeasti AC:lle.

 5. Riikka Says:

  Marsin paluu tiedossa 3.9 joten Kvinkunksi Neptunukseen osuu tälle kartalle. Epämääräistä hämmennystä en nyt välttämättä kaipaisi, mutta kai kaikella on tarkoituksensa. Ja pakko myöntää että toimintatapojen muutos pehmeämmäksi ja soljuvammaksi saattaisi laskea tämän kuukauriin stressitasoa. Myös neliö saturnukselle 3 asteen orbilla löytyy paluukartalta. Paluu tapahtuu huoneessa 5.

  Mulla onkin tässä ollut oikein paluu suma jonka aloitti Venus, aurinko jatkoi seuraavana mars ja merkurius sitten vielä 5.9. Ihmekkös ku tuntuuki et oon vähä ”jengalla” 😀

  • Tarja Says:

   Heh, monensorttista uutta moodia on sitten opeteltavana. Kyllä tuo Marsin kulma Saturnukselle on rakentumassa paluun aikaan, ja varmaankin myös tulevissa Mars-teemoissa näkyy. Voisi kenties näkyä vielä isomminkin kun on tuo Neppari mukana, toisi järkevää vastaenergiaa mahdolliseen hämmennykseen. Ehkä se toiminnallinen pehmeys on Kuukauriille sen verran outoa, että vaatii sitä vääntöä ennenkuin sujuu. Kvinkunssi saattaa silti tarjota jonkinlaisen avautumisen jos sitä ”pyllistystä” erilaisten energioitten välillä alkaa etsiä. Luovuus nimittää molempia merkkejä, tulisiko ahaa-elämys sitä kautta helpoiten.

 6. Riitta Tissari Says:

  Vautsi, Asc. 6 astetta Leijonaa… oppositio Merkurius + Ceres, puolitoistaneliö Mars + Venus, sekstiili Saturnus, puolisekstiili Uranus, kvinttiili Neptunus+ Kheiron ja kaikkea muutakin… Vahvaa aikaa kaikenkaikkiaan muutenkin. Jospa nyt saisi sanomansa painavammin perille???

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: