Besserwissereiden juhlaviikko

jupiter_rapuTehän huomasitte sen, tunnistitte energian ja osasitte toimia sen mukaisesti? Eihän näin isoa juttua voinut kertakaikkiaan olla huomaamatta! Vaikka en siis tästä erikseen raportoinutkaan ajallaan. Katsoin parhaimmaksi mennä hyvien tapojen mukaisesti, naiset ensin ja silleen, ja katsoa Venuksen tapahtumat ensin alta pois. Myönnettävä on, että olisihan tästä tosin voinut mainita jo maanantaina.

Täällä ainakin on tuntunut. Mielipiteitä on ilmaistu, ja näkökulmia muodostettu, esitetty ja puolusteltu harvinaisen voimallisesti. Minkäs planeetan omaa aluetta näkemykset olivatkaan?

Jupiter on tämän viikon pysähdyksissä kääntyäkseen perääntymään. Näin kävi siis jo maanantaina 4. marraskuuta illansuussa, että Jupiter tavoitti pysähdyksensä kohdan 20°30’ rapua. Keskikohta, mistä yleensä perääntymään kääntyminen astrologisesti tulkitaan, tulee torstaina aamulla seitsemän maissa. Kunnolla Jupiter perääntyy kuitenkin vasta lauantaina illalla. Ihan koko viikko saadaan siis hekumoida taivaan parhaimman planeetan korostuneisuutta – ja se voi käytännössä ilmetä myös liioitteluna ja ylilyönteinä.

Perusasetelmaltaan Jupiterin pysähdys sen ylennyksen merkissä voisi merkitä kaikenlaista kivaa, onnea ja menestystä. Hyvä voi korostua. Paljon riippuu kuitenkin siitä, millaisia teemoja erittäin voimakas Jupiter omalla kartalla nostaa esiin. Esimerkiksi minulla se saa aikaan väliaikaisen Suurkolmion MC:llä utuilevan Neptunukseni ja kaloissa tuskin pinnalla aina pysyvän Kuuni kanssa. Voimakkaimmin huomasin korostuneet energiat hyvin omalaatuisten palautteiden muodossa, joita yllättäen olen saanut näistä bloggauksistani (Jupiter stoppasi seiskahuoneessa). Toisaalta kaikenlaista komppausta ja tuuppaustakin olen saanut tavallista enemmän. Kun Kuu mollottaa talouden alueellani, tili tyhjeni laskupinon vuoksi sukkelammin kuin taas aikoihin, että kiitti vaan suureellinen Juppe. Ostin myös tämän syksyn ensimmäisen kaamosherkkuni kun makeannälkä karkasi tassusta, Kuu kertoo ravinnostakin. MC:lleni kohdistui myös laajeneva vaikutus, vaikka tämä sattuikin jo pikkuista ennen kuin Jupiter pysähtyi. Taikablogi oli wordpressin blogeista pienen hetken ajan ykkösenä, kaikkein eniten luetuimpana (tai satuin huomaamaan sen, yleensä en muista näitä tilastoja katsoa). Olin ihan hirmuisen tyytyväinen, että astrologiaa käsittelevä blogi peittosi edes hetkeksi tuhat fitness-blogia, mammavuodatukset ja kaikki tärkeät yhteiskunnalliset valitukset.

comic_belief

Teillä varmaan on omat tarinanne mitä suurta Jupiter on lahjoittanut tai kuinka on liioitellut, sillä vaikka isouden yleisteema olisi kaikille samansuuntainen, on jokaiselle Jupiter omanlaisensa. Vai onko noin, että elämä olisi ollut vielä alkuviikon tasaista, rauhallista, eikä mitään olisi tapahtunut? Kun Venuskin kauriin alussa on sopivasti kaikkein ”kaukokatseisimmillaan” OOB tilassaan, veikkaisin että herkimmin suureillaan siellä ravun ja kauriin akselilla.

Minne karttasi alueelle Jupiterin perääntymisjakso osuu, 20°30’ – 10°26’ rapua? Onko ravun keskivaiheilla paljon ylitettävää moneen kertaan, tai kulmia heitettävänä muualle kartalle?

Avainsanat: ,

10 vastausta to “Besserwissereiden juhlaviikko”

 1. Susanna Says:

  Eilen mietinkin että mitähän taivaalla nyt on meneillään, kun huomasin oppilaissani erikoisen rönsyileviä energioita, hyvässä mielessä. Jännää oli että isommat lapset huomasivat sen itsekin, miettivät että ”me ollaan tänään ihan hassuja” ja mietimme johtuisiko se eilen rannikollamme riehuvasta myrskystä. Tunnit sujuivat tuulen paukutellessa ikkunoita, sisällä hihittelyn merkissä, niin että oppilaiden pöhköt jutut saivat opettajankin välillä purskahtamaan nauruun. Taidetta syntyi silti. Minulle tuo Jupiter pysähtyi vastapäätä nataali Kuuta….

 2. KT Says:

  Jupiter kuikuilee 2. ja 3. huoneiden välillä, molemmat tyhjiä planeetoista. Venus Dc:n päällä. Maanantaina alkoi migreeni, joten tarvitsen näköjään ”aivot narikkaan” oivaaltakseni jotain =)

 3. Leila Says:

  No johan taas virnuilin itselleni. Jupiterin tekosia kai se, että tunteikas Rapu menee puhumaan ja tulkitsemaan itse Rakkaus-käsitettä julkisesti ja oikein kritiikin puremana (se nousu-skorpioni). Ihme että kukaan ei ’tykännyt’ tai edes uskaltanut kommentoida. Pitäs pitää suu kiinni eikä puuttua sellaiseen mistä ei oikeastaan tiedä hönkäsen pölöystä.

  • Susan Says:

   Rapuihmiset, joita tunnen, ovat erittäin nasevia kommenteissaan,varsinkin kun tunteista puhutaan….on sitä oman syvien tunteiden piilottelua kuoren alle.
   Suomalaisuutta on taas se, että kukaan ei aukaise suutaan vastakommentille, tuijotetaan vaan hölmistyneenä

 4. hannele Says:

  No kyllä se jupiter nyt kuunsolmua vartioi. Nyt kyllä kysäsen miten jupiter laajentaa kuunsolmua.

 5. PirjA Says:

  Jupiter ei ihan halannut Vestaani (21 Rapua) ja peräänty 10h lähelle MC’tä, sinnekin jää orbiksi yksi aste. Töissä on kieltämättä ollut taas monenlaista kommenttia kuultu, ja monia hössötyksiä menossa juuri nyt.
  Tapasin uuden esimieheni ja häneltä sain positiivista tukea huoliini.

 6. Tommi Says:

  Tämä on huippublogi, oi arvoisa bloginpitäjä. 🙂

 7. Ajatus Says:

  Nyt vasta ehdin lukea tän jutun tarkemmin. Ihan mahtavaa, että Taikablogi on ollut ykkösenä listalla! Suuri peukutus sille! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: