Intuitiolla paluussa

urania2Taas tuli huomattua, ettei omia karttojaan ehdi sevetä ollenkaan tarpeeksi. Siitä on näköjään liian pitkä aika kun tutkailin täällä blogissa Uranian kulkua taivaalla. Minulle oli jäänyt tästä vain mieleen, että vaa’assa ollaan pitkään perääntymisen vuoksi, mutta enpä ollut tullut sen ihmeemmin katsoneeksi, milloin Urania liikkuu tästä eteenpäin. Tämä olisi nimittäin ollut itselleni tärkeätä, sillä oman karttani Urania on skorpionissa.

Uranian paluu tulla räsähti sellaisella intensiteetillä, että se itse raivasi uudenlaiselle astrologialle tilaa, vaikka en ollenkaan tajunnut mitä olin tekemässä. Kuulostaapa sekavalta! Noin reilu kuukausi sitten yhtäkkiä ja täysin puskista päätin laittaa ilmoille toisenlaisen astroblogin, ihan kuin minulla ei muka olisi kädet täynnä oikeitakin töitä. Se oli kummallinen sisäinen pakko, ja toimin lähestulkoon jonkin ulkopuolisen voiman johdattamana. Tuota Kuuta tunnustelevaa blogia en ollut suunnitellut ja harkinnut, ja se syntyi tottakai ihan liian nopeasti. Ihan kuin kyse oli olisi ollut puolitoistaneliön kaltaisesta pakottavasta transiitista – löytyi toki sellainenkin ajasta, ylennyksessään liioitteleva Jupiter oli juuri noihin aikoihin puolitoistaneliössä Aurinkooni, jolla tietysti on ristinään se ”mielikuvituksellinen” Neptunuksen ylitys. Omat tunnelmani olivat lähinnä sekavat, pyörteessä ihmettelin itsekin mitä tulikaan tehtyä.

soul_intLopulta oivalsin aikani laadun, sillä uusi blogi karkasi maailmalle kun Urania valmistautui paluuseensa. Aikaisemmatkin asteroidin paluut ovat osoittaneet minulle astrologisia asioita, ja olen oikein tyytyväinen kun tulin tälläkin kerralla tehneeksi jotakin muuta kuin tavanomaisia astrojuttuja. Jos olisin harjoittanut elektioastrologiaa ja suunnitellut vimpanpäälle astrologisen blogin ajoituksen, olisi itsestänikin tuntunut hyvältä aloitusajankohdalta hetki, jolloin astrologian oma muusa, sen oma asteroidi on Keskitaivaallani.

Vielä jännemmältä koko hektinen tapahtumaketju tuntuu näin jälkeenpäin ajoituksen kannalta, sillä minä vain seurasin intuitiotani ja toimin kuten sisimmässäni tuntui oikealta, vaikka kiirettä tuolloin piti. Tämä pistää taas miettimään, kuinkahan hyvin ja ajoituksellisesti oikein kaikki muutkin transiitit ja paluut todella tulevat? Jos kuuntelisi herkästi itseään ja tekisi kuten itsestä oikealta tuntuu ja silloin kun tunnistaa ”kutsun”, vaikka järjen ääni väittäisi ettei tässä ole mitään tolkkua, kuinkahan moni transiittienergia tulisi toteutumaan varsin luontevasti ja intuition johdattamana?

intuitionJoku voisi tästä päätellä, että haluan nyt ehdottaa, että planeettaenergiat vaikuttavat meihin, tiedostimmepa ne ”nimeltä” tai emme – ja tämähän on kauhean fatalistista. Miksi muuten kohtalosta aina esitetään, että se merkitsee pahaa tai huonoa? Kohtalokas on sellaista mikä tuo tuskaa ihmissuhteissa ja näkyy traagisina tapahtumina. Voisiko kohtalo näkyä myös intuitiivisen oikeina ajoituksina? Ja kun me etukäteen nimeämme ajankohdan esimerkiksi Pluto-transiitiksi ja lietsomme itsemme paniikkiin sen suhteen, voisikohan näihin milloinkaan vain heittäytyä mukaan, ja toimia vaistonvaraisesti? Minusta tuntuu, että omat odotukset transiiteista pilaavat herkkyyden kuunnella sisäistä ääntään, koska tiedostaessa transiittia samalla pingotamme liikaa. Näin ajattelin nimittäin omasta Jupiterin paluustani, sillä kun sitä vatvoin jo kuukausia etukäteen, menin mykäksi sen täsmällisessä ajoituksessa, ja itseasiassa vasta nyt joitakin viikkoja sitten sain suuni auki asioissa, joita olin ajatellut jo hiukan ennen Jupiterin paluutani ja jotka mielestäni olisi pitänyt toteuttaa jo tuolloin. No, jos ajatellaan Jupiterin paluiden noin 12 vuoden sykliä, ei puolen vuoden heitto taida olla kauhea moka.

Oletko sinä tehnyt joskus jotakin intuitiivisesti, tietämättä mahdollisista herkkyyskausista planeettojen energioiden suhteen, ja vasta myöhemmin osannut yhdistää tapahtuneen tiettyyn transiittiin tai paluuseen?

Einstein-Intuitive

Avainsanat: , , ,

Yksi vastaus to “Intuitiolla paluussa”

  1. Ritsa Says:

    Kyllähän nuo energiat tuntuisivat vaikuttavan vaikka ei haluisikaan tai tiedostaisikaan. 🙂 Tietoinen mieli on vaan niin onneton, kun se näkee ehkä sen 10% mitä on meneillään, ja luulee olevansa viisain kaikista. Sitten ollaan pulassa kun tukahdutetut planeettavoimat haluavat sen mikä niille kuuluu. Ja mieli kysyy miksi minä? Intuitiolla surffailu tuo aivan erilaisia vaihtoehtoja tulevalle, kuin mitä ihminen kaikessa viisaudessaan kykenee päättelemään. Ensiksi täytyy vain virittäytyä oikealle taajuudelle, jotta mieli ei pääse ottamaan valtaa kaikesta ja häiritsemään tähtien harmonista tuiketta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: