Onnea ja iloa

ven_jup_raphael

Voisikohan tämä olla erittäin onnellinen viikko? Venus kauriissa tulee vastapäätä perääntyvää Jupiteria ravussa. Tämän enempää ei varmaan tarvitsisi sanoakaan! Taivaankannen suotuisimmat ja mukavimmat planeetat osuvat kontaktiin tarkimmin 19°45’ asteissa ja vastakkaisuus on voimakkain torstaina iltapäivällä noin puoli kahdesta kahteen saakka. Vastakkaisuus kestää kuitenkin hiukan tavallista pidempään, sillä Venus alkaa olla liikkeessään jo hidas, valmistellen tulevaa perääntymistään kauriin merkin lopusta lähtien. Samassa asteessa Venus ja Jupiter ovat, siis vastakkaisissa merkeissä, tästä päivästä puolestapäivästä aina huomisen myöhäisiltaan, ja kun annamme hiukan orbia eli vaihteluväliä vastakkaisuuteen niin herkkua kestää koko viikoksi.

Mitkä teidän mielestänne ovat Venuksen ja Jupiterin vastakkaisuuden keskeisimmät teemat? Oppositio kulmana kertoo vastavuoroisuudesta, antamisesta ja saamisesta, sekä tasapainon etsinnästä. Venus asettuu alttiiksi Jupiterin suurentavalle energialle. Perustasollaan Venuksen ja Jupiterin transiitit kertovat nautinnosta, yltäkylläisyydestä, ilosta, tyytyväisyydestä ja hyvistä ihmissuhteista. Ehkä Venuksen kauriin merkki pelastaa meidät liialliselta sokerikuorrutukselta, sillä ylenmäärin makea tämä yhdistelmä on; jopa transiittiguru Rob Hand kertoo, että huono päivä laihduttamiselle.

Planeettojen vastaavuudet eivät kuitenkaan aina näy ollenkaan maallisella ja konkreettisella tasolla, vaikka mukavaahan se olisi, jos yhtäkkiä ilmassa sataisi seteleitä. Taivaallinen kulma saattaa näyttäytyä esimerkiksi Venuksen edustamassa arvomaailmassa myönteisin tavoin, ja kannattaa muistaa että Jupiter on viisautta ja totuutta etsivä planeetta.

jumpofjoyOmaa karttaa voi silmäillä 19 asteen kannalta, miten planeettojen vastakkaisuus sinne asettuu; antaako esimerkiksi aktiiviset kulmat toisiin johtaviin merkkeihin oinaaseen ja vaakaan näille asteille, tai kolmioita ja sekstiilejä härkään, neitsyeen, skorpioniin ja kaloihin. Monesta suunnasta olisi hyvää tarjolla!

Olisipa mukava päivä kohdata ihmisiä, vai mitä?

Avainsanat: ,

3 vastausta to “Onnea ja iloa”

 1. Hessu Says:

  Sehän onkin sitten justaansa samassa hetkessä venuksen paluu. Tämä venusteema kun on ollut nyt tapetilla jo tovin – ja jatkuu, niin lienee tämänkin hetken kuvio ihan samaan putkeen osuvaa settiä. Onneksi ilmat kylmenee niin saa pääkin jäähdytystä välillä liiankin paljon miettimistä ja pohtimista aiheuttavien asioiden äärellä..
  Joko nyt tulee jotain tasapainoa ja selkeyttä?

  Mutta mielenkiintoinen kohta tuolla ko. oppositiolla. Nimenomaan torstaina just tuolla tarkalla hetkellä on iso työjuttu, joka onnistuessaan (ja jupitermaisesti – miksei muka onnistuisi?) on valtavan iso asia, ja muuttaa varmasti isosti elämää ja yritystä vieden mukaan näkyvään ja raskaaseen sarjaan.

 2. Punahilkka Says:

  Jupiter ylitti juuri Venukseni 11. huoneessa. Nautintoa, iloa ja hyviä ihmissuhteita oli jo alkuviikosta ja viikonloppuna jatkuu!
  Venuksella on kolmio kuuhun kaloissa 8.huoneessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: