Rohkeasti kohti uutta

horse_unicMaailma on  lähtenyt taas uudelle kosmiselle kierrokselle kun Uusi Kuu syntyi viime yönä 3. joulukuuta jousimiehessä 10°59´kahden jälkeen. Uuden syklin alku osui meillä keskiyön jälkeen ja ennen Auringon nousua, jolloin Aurinko ja Kuu olivat lähempänä IC:tä akseleista – ja näin Kuu pääsi syntymään ilonsa huoneessa.

Uutta Kuuta hallitsee perääntyvä Jupiter ravusta, Kuun omasta merkistä, ja näin päästiin vastavierailuun. Mikä onnenpotkumainen alku Kuulle! Jupiter sijoittui kulminoivaksi planeetaksi lähimmäksi Keskitaivasta, antamaan sieltä isosti viisauttaan. Piristystystä aikaan lisäsi vaakanousun hallitsijan Venuksen pysyttely yhä kallistuskulman ulkopuolella, ja Auringon ja Kuun hyvä kulma oinaaseen Uranukselle, mikä tottavie lisää vauhdin tuntua. Uranus alkaa lähestyä omaa tähtihetkeään, sillä se on enää viiden kaariminuutin päässä pysähdyksestä.

moon_unicornEikö vain, että aika näyttää tulevaisuuteen suuntaavalta, rohkealta, ennakkoluulottomalta, nopeatempoiselta ja valmiilta ottamaan riskin näissä aloituksissa? Toivottavasti teillä jokaisella on paukkuja vastata ajan kutsuun. Kun Uuden Kuun henki on kovin myönteinen, enteilee se onnistumisia ja mahdollisuuksia. Oletettavasti jousimies-Kuuhun liitetyt vähemmän mairittelevat piirteet pystytään karttamaan, kuten liiallinen rauhattomuus, ”pitkien” ottaminen, toisilta moraalin vaatiminen mutta itselle vapauksien suominen, huolimattomuus ja hyväuskoisuus. Keskitytään ennemmin sinne viisaan näkemyksen ja totuuden löytämiseen, ihmisenä kasvamiseen ja oppimiseen, turhien pikkuasioiden sivuuttamiseen ja ison kokonaisuuden hallintaan. Lähdetään siitä, että tällaisen Kuun aika helppo, joustava ja ennen kaikkea peloton.

Uuden Kuun kartalla on muutama ilahduttava tai muuten vaan vahva juttu. Erityisesti mieltä lämmittää meillä Vestan osuminen nousulle vaakaan. Kivaa että kutsumus muistuttelee olemassaolostaan mukavalla tavalla, ja vielä näin viisaassa ajassa. Merkuriuksen ja Marsin yhteispeli auttaa vaikka minkälaisissa toimissa, niin mentaalissa töissä kuin fyysisessä liikkeessäkin, planeettojen keskinäisen merkkitason vastavierailun ja mukavan tasakulman myötä. Hirmuisen nätti on myös tasan tarkka Venuksen ja Neptunuksen välinen noviilikulma, tuo vallan epäitsekäs, herkkä ja suloinen kulma. Onpa palikat vaihteeksi hyvin kohdillaan taivaalla!

lamp-of-bodyUuden Kuun Saabinen symboli on jälleen kerran monimutkaisen kuuloinen, Ihmisenmuotoinen lamppu vasemmassa temppelissä. Tämän symboli on muistutus kehollisuudesta, mikä taitaakin tulla tarpeeseen, kun keskityin jousimiehen teemoista näkemykseen, viisauteen ja totuuteen. Sielun ja kehon on toimittava yhdessä, siispä täytyy muistaa missä olemme, kehossamme, mutta tällaisena jouskari-aikana ei todellakaan vankina.

Reippaita ja rohkeita uusia alkuja!

Avainsanat: ,

2 vastausta to “Rohkeasti kohti uutta”

  1. PirjA Says:

    Sopii vallan mainiosti tuo uudenkuun teema! ASLAK-kuntoutus alkaa ensi maanantaina.
    Omassa kuunpaluussani (21.11. klo 01:48) on pysähtynyt Khiron kuudennessa huoneessa ja Kuu kympissä.

  2. Lolita Says:

    Mulle istahti uusikuu nousulle ( 9 ja rapiat ) Uranus ja Jupiterkin siinä samassa. Ja, ja…näyttää siltä että uutta kotia pukkaa, ja muutenkin semmoiset avoimet ja uudet tuulet on päässy jo jonkun aikaa puhaltaan mun elämään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: