Vielä hetki valaistumiselle

lentokala

Astrologinen vuosi alkaa olla hiipumassa, viimeinen Kuun sykli alkaa tänään kaloissa 10°39’ Uuden Kuun syntymällä aamukymmeneltä. Meillä eteläisen Suomen kohdilla Aurinko on jo noussut yhdenteentoista huoneeseen Kuun kohdatessa sen, ja nousussa on nopea kaksonen.

Kaloissa uuden aloituksen symboliikka tuntuu hassulta, paradoksaaliselta ja turhalta, sillä merkki kertoo syklin loppumisesta, viimeisestä vaiheesta ja siirtymäkauden valmistelusta ennen todellista uutta aloitusta. Merkin symboliikka tuntuu vihjaavan, että kannataako nyt aloittaa mitään, tulisiko ennemmin odottaa seuraavan astrologisen vuoden alkua ja oinaassa tapahtuvaa Kuun syntymää noin kuukauden päähän. Siinä on sitten hurjat energiat tarjolla.

uiviaMutta jos aloitettava on, on nyt suopeat eväät kasvattaa ja onnistua. Kuun syntymän yhdestoista huone kuvastaa toiveita, haaveita, suosiota ja menestystä. Kaloissa Kuu syntyy Jupiterin suojeluksessa, johon sillä on tarkka kolmiokulma. Vastavuoroiset energiat ovat sujuvassa vaihdossa. Kun Jupiter ja Pluto matkaavat nyt vastapäätä, tulevat Pluton voimat mukaan, mutta eivät aivan yhtä tarkasti. Melkeinpä Neptunuksen mystisyys ja eteerisyys hehkuvat nyt Kuulle voimakkaammin. Onko tämä kaikki liian hyvää ollakseen totta, onko suurta illuusiota ja kuvitelmaa, haihtuvia haihatteluita vain. Toivoa kuitenkin on ajassa mukavalla tavalla ilmassa, myötätuntoa, toisten tukemista, hyviä ja kauniita asioita.

Tämän Kuun syntymän aikaan Mars ja Saturnus ovat ehtineet sille asteelle ja kaariminuutille eläinradalla, Mars 27°31’ vaakaa ja Saturnus 23°19’ skorpionia, mistä molemmat planeetat aloittavat perääntymisensä jaksot. Marsin aloitteellisuus ja Saturnuksen työteliäisyys ovat ajassa vahvoina, mutta jollakin tavoin sisäänpäin kääntyneinä voimina. Tästä tulee mieleen, olisiko nyt kaikkein suotuisin aloitus jokin itsensä kehittämiseen, sisimmän kasvuun liittyvä projekti? Henkiset ja sielulliset asiat tuntuisivat korostuvan materiaalisen maailman kustannuksella.

ruodotMyös Kuuta hallitseva Jupiter on juuri saavuttamaisillaan pysähdyksensä päättöpisteen, sekin tekeytyy meidän silmiimme pysähtyneeksi pian, ja on siis kulkunopeudessaan erittäin hidas. Tällainen antaa painokkuutta planeetan energioitten toteutumiselle. Kyllä tällaisessa Uudessa Kuussa potentiaalia on, jos sen vain saisi toteutukseen, jos sitä ehtisi tehdä ennen kuin aika ja maailma taas muuttuvat. Kalojen teemoista saamamme keinot ovat hyvin moninaiset, enemmän vaihtoehtoisia kuin rutiininomaisia, jolloin lopputuloksetkin voivat olla jotakin yllättävää, hämmästyttävää, täysin uskomatonta.

Uudelle Kuulle tuleva Saabinen symboli kertonee intuitioni oikeaan osumisesta henkisyyden suhteen, sillä se on Valaistuksen etsijä. Symboli kertoo omistautumisesta, henkisestä vihkiytymisestä, tavallaan avautumisesta jumalalliselle hengelle. Tämä jos mikä on polulla kulkemista. Olisiko aika löytää itsensä? Tulipa tästä kaunis ja sielukas Uusi Kuu.

Kapeata, hentoa Uuden Kuun valoa henkiselle polullenne!

Avainsanat: , ,

Yksi vastaus to “Vielä hetki valaistumiselle”

  1. Anne Laine Says:

    sopii oikein hyvin tämä regressiohoitajakoulutus ja uusien erilaisten asioiden aloitus omassa työnkuvassa. Kaikki tuntuu sujuvan erittäin helposti ja löytyvän hyvin. Työtä teen silti paljon ja nytkin suunnittelemaan uusia opintomateriaaleja kansalaisopistolle. Omalla kartalla pian kuunsolmut kohtaavat, noususolmuni 28 Vaakaa 12. huone, yhtymä Jupiter 21 Vaakaa ja Neptunus 2 astetta Skorpionia ja ASc 3 astetta ja alasolmu Oinaassa yhtymä Kuu. Muitakin hyviä transiitteja ilmaantuu huhtikuulle, oikeastaan koko karttani aktivoituu silloin sekstiilein, yhtymin ja kolmioin lähinnä. Tietty muitakin kulmia löytyy, jännä aika tiedossa!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: